- Konu Sahibi xxyxixldxixzxx
-
o nasıl bir babaanne inanamıyorum,insan zevkle bakar torununa
canım ben 2 yıldır iş arıyorum sakın bırakma işini,ama yinede sağlıklı bir sonucu olsun,dikkatli ol
kayınvalidenin sıkıntısı ne acaba .. üç aysonra düğün varmış.. çocuk ayak bağı oluyordur onlara..
şöyle anne gibi anne olsa çocuğada bakar düğün hazırlıklarını da yapar ama zor geliyor anlaşılan..
hem nasıl olurda senin annenin bakmasını istemez bu hakkı kendisinde nasıl görür anlayamıyorum bir türlü..
nasıl bi kadın kayınvaliden evladının evladına parayla bakarken oğlu olucak adamın hiç mi ağrına gitmez çok şaşırdım doğrusu. zaten eminim sen bunu parayla olmasa da minnetini belirtmek için bi şekilde telafi ederdin destek göstererek ama istemsi çok çirkin olmuş. bi de kendinde bu hakkı nasıl görüyo ki seni işten çıkartacakmış sor bakalım ona küçük dağları o mu yaratmış...
bir kere kayananız çocuğa annenizin bakıp bakmayacağına karışamaz; aynı sizin çalışıp çalışmayacağınıza karışamayacağı gibi.
kendiniz çalışmak istediğiniz sürece çalışın, kaynanaya da halt yemek düşer..
bir kere kayananız çocuğa annenizin bakıp bakmayacağına karışamaz; aynı sizin çalışıp çalışmayacağınıza karışamayacağı gibi.
kendiniz çalışmak istediğiniz sürece çalışın, kaynanaya da halt yemek düşer..
kayınvalidenin kendi kendine gelin güvey olduğu bu kararlardan eşinin haberi varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?