eşimle 1 aylık evliyim ne evliliğimin tadına vardım ne evimin eşim bir sürü borç harç içinde eşyaları aldı kimsenşn yardımı dokunmadı babası yok anne baba ayrı babası hiç bir şeylerine karışmıyor birde küçük kaynım var o para getrior eve kaynanam pek işi sevmez yemek yapmasını ıvırı zıvırı hep karşı tarafdan bekler oğlunuda kız gibi kendine bağımlı yetiştirmiş o nereye bu oraya.Ben NİŞANLIYKEN başlarda anladım kadınla anlaşamıyacağımı evleri ayrıdım ama kaynanam eşimden uzak kalmak istemedi kaynanamın evine değilde annneannesinin evine yakın ev tutduk ananesi hasta gündüz ona bakıyor gelini olmasına rağmen akşam bize kaynımla yemek yemeğe geliyor laf sokmasıda çabası elendiğimden bu yana hep günlük yemek yaptım gıkımı bile çıkarmadım arkamdan laf soktu yemekleri iyi yapıomuş gibi şöle yap böle yap diye küçük oğluda karışır oldu artık yemek döküomuşum ben gitmiş teyzesine anlatıo yemek döküo die yemedinizi döküorum çok düşünüosan yerdin dedim bende dökmeyen birini bul dedim gülerek tr,plerde bi şekilde evden çıktı gtti ertedsi gün yemek saati yemeğe gelmediler hem ana hem oğul eşim aramış biz gelmiycez demişler eşimde aramıo onları ben biraz eşime bağırdım bide kaprisleri var bu ne ya die napalım yardım edin kızlarr çok zor durumdayım kaynımda bekar anacı anansının sözünden çıkmaz çrkin ördek yavrusu gibi o nereye bu o oraya eşimde üzülüo arada kaldım die ne yapabilirm ne olur akıl verin