kaynanam kaynım ... :) :

leda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
218
0
66
Ankara
eşimle 1 aylık evliyim ne evliliğimin tadına vardım ne evimin eşim bir sürü borç harç içinde eşyaları aldı kimsenşn yardımı dokunmadı babası yok anne baba ayrı babası hiç bir şeylerine karışmıyor birde küçük kaynım var o para getrior eve kaynanam pek işi sevmez yemek yapmasını ıvırı zıvırı hep karşı tarafdan bekler oğlunuda kız gibi kendine bağımlı yetiştirmiş o nereye bu oraya.Ben NİŞANLIYKEN başlarda anladım kadınla anlaşamıyacağımı evleri ayrıdım ama kaynanam eşimden uzak kalmak istemedi kaynanamın evine değilde annneannesinin evine yakın ev tutduk ananesi hasta gündüz ona bakıyor gelini olmasına rağmen akşam bize kaynımla yemek yemeğe geliyor laf sokmasıda çabası elendiğimden bu yana hep günlük yemek yaptım gıkımı bile çıkarmadım arkamdan laf soktu yemekleri iyi yapıomuş gibi şöle yap böle yap diye küçük oğluda karışır oldu artık yemek döküomuşum ben gitmiş teyzesine anlatıo yemek döküo die yemedinizi döküorum çok düşünüosan yerdin dedim bende dökmeyen birini bul dedim gülerek tr,plerde bi şekilde evden çıktı gtti ertedsi gün yemek saati yemeğe gelmediler hem ana hem oğul eşim aramış biz gelmiycez demişler eşimde aramıo onları ben biraz eşime bağırdım bide kaprisleri var bu ne ya die napalım yardım edin kızlarr çok zor durumdayım kaynımda bekar anacı anansının sözünden çıkmaz çrkin ördek yavrusu gibi o nereye bu o oraya eşimde üzülüo arada kaldım die ne yapabilirm ne olur akıl verin

canım yemek ekşimemişse dökme....4 günlükte olsa ısıt ısıt önlerine koy...eski yaptığının yanına yeni yemek yaparsan önce eskisini sofraya koy..o bitmeden yenisini servis etme...canım aşçı başı aç kalmaz derler..yemek pişiren sen olduğun için senin için sorun olmaz...bakalım onlar ne yapacak :)

her akşam yemeğe size mi geliyorlar..
daha neler. eşine söyle her akşam gelmesinler.
siz uygun olduğunuzda hazırlığınızı yapar davet edersiniz. ara sıra...
bir de memnun olmuyorlar. gelmesinler ya ne saçma.
böyle giderse bu işin suyu çıkar. bak benden söylemesi.
herkes kendi evini düzenini kendi hayatını bilmeli, yaşamalı.
olmaz öyle içli dışlı.

olmaz öyle içli dışlı.

arkadas cok dogru soylemış.eşin herkesın yerını bıldırmelı.bu ıs bole yurumez..

olmaz öyle içli dışlı.

evet cnm beğenmiolar bide bekarken eşim anlatıo yemek bile yapmazmış annesi orda burda yerlermiş hatda bu yüzden eşi yle ayrılar çok rahat bi kadın ne yapsam yaranamam cvp versem ertesi gün yemeğe gelmez eşimde yine ne oldu die bana sorar sonra gider annesini arar kaprislewr tavırlar görseniz bide bunu yapanı bi görün şok geçririsiz evini temzilemez üsütüne bakmaz paçozun teki bide beni beğenmio kıskanç

canım yemek ekşimemişse dökme....4 günlükte olsa ısıt ısıt önlerine koy...eski yaptığının yanına yeni yemek yaparsan önce eskisini sofraya koy..o bitmeden yenisini servis etme...canım aşçı başı aç kalmaz derler..yemek pişiren sen olduğun için senin için sorun olmaz...bakalım onlar ne yapacak :)

şuan triplerde gelmedi işte oğluna cvp verdim die ama dediğin çok doğru aynısnı uyguluycam

canım bak daha yeni evliymişsin baştan nasıl yaparsan hep öyle gider nasıl bi yapıya sahip oldugunu belli ettir .. pasif durma ama kırıcıda olma .. onların kötü tavırlarına sende ktüü tavır verme .. eşin bu durumu görsün senin üzüldügünü fark etsin .. bırak onların dilinden tek eşin anlaar ve o konuşsun .. daha yeni evli oldugun için eşin senin üzülmeni istemicektir.. onlar konuşsun dursun .. böyle ufak tefek şeyler yüzünden evliligini yıpratma canı boşş veer.. bende 8 yıllık evliyim ve neler gördüm neler geçirdim .. tecrübeli olarak söylüyorum bunları.. sen iyi niyetli ol canım benim eşinin sadece bu durumuu fark etmesini sagla yeetr ve üzüntünü de belli et.. :34:

canım bak daha yeni evliymişsin baştan nasıl yaparsan hep öyle gider nasıl bi yapıya sahip oldugunu belli ettir .. pasif durma ama kırıcıda olma .. onların kötü tavırlarına sende ktüü tavır verme .. eşin bu durumu görsün senin üzüldügünü fark etsin .. bırak onların dilinden tek eşin anlaar ve o konuşsun .. daha yeni evli oldugun için eşin senin üzülmeni istemicektir.. onlar konuşsun dursun .. böyle ufak tefek şeyler yüzünden evliligini yıpratma canı boşş veer.. bende 8 yıllık evliyim ve neler gördüm neler geçirdim .. tecrübeli olarak söylüyorum bunları.. sen iyi niyetli ol canım benim eşinin sadece bu durumuu fark etmesini sagla yeetr ve üzüntünü de belli et.. :34:

sabrım kalmıo işte cvp veriorum ister istemez yerler içerler lokanta gibi çeker gider yüzsüz bide beni bezdirme politikası acaba kaynım bize maaşının bir kısmını veriyor diemi böle yapıor kaynanam hergün yemek yapıorum bende bunun salçası var yağı var evinde masraf yapmıo bi yatmaya gidio ben ne yapayım

evet cnm beğenmiolar bide bekarken eşim anlatıo yemek bile yapmazmış annesi orda burda yerlermiş hatda bu yüzden eşi yle ayrılar çok rahat bi kadın ne yapsam yaranamam cvp versem ertesi gün yemeğe gelmez eşimde yine ne oldu die bana sorar sonra gider annesini arar kaprislewr tavırlar görseniz bide bunu yapanı bi görün şok geçririsiz evini temzilemez üsütüne bakmaz paçozun teki bide beni beğenmio kıskanç

aynı benim kayınvalidem.bizimkinin farkı önüne ne koysan yer :40:

canım sorun bundan kaynaklanıyo olabilir senin onlara gebe oldugunu düşünüyo olabilirler.. onlar yaptıklarında haklı demiyorum ama senin evliligini de böyle yıpratırlar diyorum bende sen gbiydim.. sabırsız hemen konuşan içinde bşiyi saklayamayan ve sinirlii onlardan çıkaramazsam eşimden çıkarırdım :) ama yanlış... eşinin bu durumu fark etmesi lazım .. hem sen de çalış sana nedne onlara gebe olasın kii.. siz yapın herşeyinzii .. onlara fırsat vermeyin .. bziede bişi yapmadılar dı eşimle beraber yaptık herşeyii ama eşimin ailsi var hepsi bir arada dügün salonun dan servise kadar bütün para bizden çıktı:)) diye biliodum biz yaptık ikimiz yaptık herşeyii siz ne yaptınız die biliodum.. bence eşine destek ol sende çalış daha güzel olur..

canım sorun bundan kaynaklanıyo olabilir senin onlara gebe oldugunu düşünüyo olabilirler.. onlar yaptıklarında haklı demiyorum ama senin evliligini de böyle yıpratırlar diyorum bende sen gbiydim.. sabırsız hemen konuşan içinde bşiyi saklayamayan ve sinirlii onlardan çıkaramazsam eşimden çıkarırdım :) ama yanlış... eşinin bu durumu fark etmesi lazım .. hem sen de çalış sana nedne onlara gebe olasın kii.. siz yapın herşeyinzii .. onlara fırsat vermeyin .. bziede bişi yapmadılar dı eşimle beraber yaptık herşeyii ama eşimin ailsi var hepsi bir arada dügün salonun dan servise kadar bütün para bizden çıktı:)) diye biliodum biz yaptık ikimiz yaptık herşeyii siz ne yaptınız die biliodum.. bence eşine destek ol sende çalış daha güzel olur..

doğru diosun tatlım bende ünv meznunuym eşim doğru dürüst bi iş olmazsa çalıtırmam dio her işte bende gerçekden yemek yapmakdan onlara gebe kalmakdan sıkıldım .. kendi kendimi köreltiorurm

aynı benim kayınvalidem.bizimkinin farkı önüne ne koysan yer :40:

buda işte bahane bulcak ya kendi ezikliğini benden çıkarıo güya bilio kopmleks yedi sülalesi kadının boş olduğunu bilio ama kadın hala ben herşeyi bilirim ama yapmam tavırlarında deli oluorum yaa artık göremeye tahamülüm yok oğlunu da bunuda

canım bak ne güzel hemde mesleginde var .. eşini sen yavaş yavaş zamanla ikna edersin kadınların başaramayacagı şey yoktur;) bak ben 8 yıllık evliyim 3 sene önce eşinden ayrılmak isteyen eşinin ailesiyle kötüü, ailelerimiz halen konuşmuyoo .. eşimin ailesiyle yan yana oturan benim ailem orda evime gelmiodu eşimin ailesi yüüzünden.. çünkü ailemi evimden kovamya çalıştıı.. ve bende o sıralarda pasif... çalışma özgürlügü olmayan eşi nederse o olan kendini öldürmek isteyen.. 3 çocugum da var bu arada.. ve 26 yaşındayım şuan da da .. biriydim .. ve doldum taştım bular hep maddiyat yüzündne oluyodu .. eşim ve ailesii ortak dükkan vardıı orda çalışıyolardıı .. eşim bunalmıştıı ve geçimsizlik başlamıştıı.. ve ben işe girmek istedim .. 3 çocugumu kendi anneme bıraktım ve çalışmaya başladıım.. bende lise mezunuyum.. ama meslegim yok.. önce bulaşıkçı oldum sonra yemekhaneci.. şimdide özel bi üniv.. özel bi cafede kasa sorumlusuyum... ve şimdii kayananmlardan uzagım annemin evinin ynında bi evim vaar.. başka bi yerden de ev aldım.. krediyle tabi:))) ve o ortak olan dükkanı ben aldım onların hissesini verdim .. 3 senedir dükkan da çalışmıyoduu.. eşimii ordan çıkarıp başka bi işe girmesi için zorlamıştım:) şmdii allahıma bin şükür çok iiyiz ama sabreddtim.. mücadele ettim .. yıprandıım da .. ama eşim ailesinin ne oldugunu gördüü bilio ve bişi diyemiyoo.. artık herşey benim oldu.. ço k şükür.. sende pes etmee.. evliligini yıpratmaa.. ve çalıış onlara gebe kalmaa... onlar sana gebe kalsın...

bak canım,
aklın yolu birdir derler.
sen doğru söyler doğru yaparsan kimse bişey diyemez. ilk başta derler işlerine gelmediği için.
ama sen haklı olduğun sürece kötü olmazsın. yeter ki üslubunu adabını bil. haklıyken haksız duruma düşme.
kocanda da biraz akıl varsa (var olduğunu kabul edelim)
o da bu durumun saçma olduğunu biliyordur. değil mi.
annesi ve kaynın da biliyordur. değil mi.
bilmemelerine imkan var mı. yok
o zaman kocana biz niye normal karı kocalar gibi yaşamıyoruz sence de bu işte bi acayiplik yok mu desene.
ben böyle giderse ilişkimizin bozulmasından korkuyorum. çünkü sinirlerim bozuluyor sana yansıtmamak için çabalıyorum ama bu da beni çooook yoruyor de.
arada sırada gideriz gelirler ama hergün olmasın nolur bişeyler yap de :))

Canım bu gidişle senin kaynın biraz zor evlenir evlense bile o kaynana onları ayırır. Bırak onlar ana oğul ördek ailesi gibi takılsınlar sen mutluluğuna bak ;)

Canım bu gidişle senin kaynın biraz zor evlenir evlense bile o kaynana onları ayırır. Bırak onlar ana oğul ördek ailesi gibi takılsınlar sen mutluluğuna bak ;)

aynen öle herkes aynı şeyi sölüo kendininde niyeti yok zaten benim başıma ekşimesinde napıosa yapsın

bu erkek evlat anneleri böle oluor sanırm bizimde anamız var böle değil nedir bu boş bırakmama korkusu ben oülunu alıp napıcam ki koca kaçtı gelinlerde kaçar durmaz bu kaynanada eşime kardeşine bakırköye yatırın dedi bu demiş beni haksız duruma düşürcek ya

bi kazan yemekyap hergün önlerine aynı yemeği koy bune böle dedikleri zamanda yemeği dökmüyorum ben siz beni israfcımı sandınız de :))))

şimdi eşimi aramış kaynanam senin kardeşinle aranı hani kimse bozamazdı die isyan etmiş eşimde ne saçmalıosun diğince sana o karına gece gündüz beddua edicem die telefponu kapamış allah bin türlü ettiğini çeksin başka bişey demiorum işi gücü yok huzurumuzu kaçırıyor

Back
X