kaynanam kendini akilli beni salak saniyor sanirim!

kaynana dıye bosa dememısler onlar bılır her seyı bız de olcaz bı gun kaynana o yuzden ıyı konusayımda banada kotu demesın gelınler uc oğlum var nasıl olcam bende bılmıyom kızlar benımkı de arkadsın kı gıbı bılgılıkı ne bılgılı sormayın ben de ondan daha bılgı olunca sorun da cıkmıyo tavsıye edrım

sizinle konuşmak için bahane arıyorr olabilir mi bana öyle gibi geldi de

şimdi tamamını okudum da öyle değilmiş.Kayın validenizin mesleği ney? ve siz ne iş yapıyorsunuz? kendisiyle sizi yarıştırıyordur belki ama sorularda saçma be canımm. yok baykuş kafasını 360 derece döndürür biliyo musun hanii küçük çocuk gibi konuşuyor

karayollarinda memur o.bende muhasebe okudum ama bi sitede haber editoruyum.ya evet cocuga sorar gibi soruyo bana sorulari ya:)))

ayy çok sinir bozucu,
çok enteresan bir kayınvalideniz varmış.
İddialı bi kişilik:)
Her çıkışına etkili bir cevap vermezseniz önünü alamazsınız.

Bence kendisi siradan seyleri yeni ogrenmis de seninde bilmedigini dusunerek paylasmak istiyor. Ve hayret ediyor ben bile yeni ogrendim sen nasil bilirsin diye. Takma bile kafana ben olsam bilakis ilahi anne cocuklarin dergisindeki sorulari sorup cevapliyor gibisin. Saka mi yapiyorsun, ciddi degilsin dimi sozlerimle kucuk igneler takiveririm. Ciiden ilginc ama yaa:)

Canım benim öz annem yeni bir şey öğrenince hemen bana telefon açar, "aaa ladykaka, şu neymiş biliyor musun" diye konu hakkında bilgilerimi yoklar, eksik gördüklerini tamamlar, sonra bakar ki ben zaten anlattığı şeyi biliyorum o zaman o bana anlattırır

Yani belki kaynanan da yeni öğrendiği bir şeyi paylaşmak istiyor senle, ya da cidden bilmediğini düşünüyor. Tamam çelenk konusunda haklısın biraz fazla kolay bir soru olmuş ama üniversitede yüksek lisans yapıyor olmama rağmen baykuş olayını daha geçen sene köyde mi ne öğrenmiştim, olabiliyor yani.

Son düzenleme:
bunlar cok fazla sorun edılecek sey degıldır .
kendınıze dert aramayın .ılla ki kayınvalıdenızden nefret etmenız
ıcın bır kural yoktur yanı .gereksız seylere takılıp dert aramıssınız kendınıze .
ben de muhabbet esnasın da cok fazla "bılıyor musun ?" kelımesını kullanırım .
ama, amacım karsımdakını salak yerıne koymak degıl,aksıne muhabbetı koyulastırmak ıcındır

Son düzenleme:
senin kv çok belgesel izleyip çok bulmaca çözüyor galiba.
Bir daha sorunca anne kim milyoner olmak ister programına katılsana çok zekisin de bakim ne diyecek. Övünür kesin.
sen de ona devamlı onun yaptığını yap. Sen de soru sor sonunada biliyormusun de. Anlar belki o zaman.

ahah:) bence çok tatlı ya... az görüyomuşun zaten görmezden gel belkide sohbet etmeye çalışıyo

bayyaaa evlere şenlik bir kayınvaliden varmış:)))

okurken gülümsediğimi itiraf etmeliyim...

yazık tersleme yaaa... hayatı boyunca böyle yapacak hali yok ya. Allah daha kötü şeylerden korusun. kadın kendince açığını bulmaya çalışıyor. ama bir bulursa var yaaaa.. o zaman çok üstüne gidebilir...

iyiki kaynanam bana böyle sorular sormuyor yoksam sınıfta kalırım

eğlenceliymiş. mesela baykuşun kafası 360 derece dönüyo biliyo musun dediğinde;
- peki serçenin ki?
-???
-karganın ki?
-???
-mezgeldeğin ki?
-???
söylesene annecim kaç derece dönüyooo??
.
.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…