esim haftaya askere gidecegi icin bizde esimin memleketine geldik.kayinvalidemde kaliyoruz bir suredir.ama kaynanam herseyi biliyo da sanki ben birsey bilmiyorum gibi davranmasi beni gicik ediyo.
cok uzatmadan iki ornek vermek istiyorum;
mesela baykustan konu acildi bana donup diyo ki baykusun kafasi 360 derece donebiliyor bilio musun dedi.bende evet biliyorum dedim.aaa nerden biliyosun dedi.bunu bilmeyen yoktur zaten dedim.
bugunde oturuyoruz tv ye bakioruz.pis yediliydi sanirim.orda bi ogretmen bayan bay bir ogretmene,masama cicek getirmezsen ben sana celenk getircem gibi bisey soyledi. sonra kayinvalidem dondu bana ne dese begenirsiniz.. celenk ile cicegin farkini biliyo musun dedi.sok oldum esimle goz goze geldik.esim guldu.kayinvalidem ne oldu dedi.bende biliorum tabi dedim.hala salak yerine koyuyo beni farki ne peki diye soruo.bende farki soyledim tabi.sonra da bunu bilemicek ne var dedim soguk sekilde.ne bilim bazilari bilmio da dio.hey allahim ya..bu sadece iki ornek.bunun gibi cok seyde salak yerine koyuyo beni deli oluyorum ya.
bu durum da nasil tepki verirsiniz arkadaslar yan?ters konusmak istemiorum ben ama bazen dayanamiorum.
esim haftaya askere gidecegi icin bizde esimin memleketine geldik.kayinvalidemde kaliyoruz bir suredir.ama kaynanam herseyi biliyo da sanki ben birsey bilmiyorum gibi davranmasi beni gicik ediyo.
cok uzatmadan iki ornek vermek istiyorum;
mesela baykustan konu acildi bana donup diyo ki baykusun kafasi 360 derece donebiliyor bilio musun dedi.bende evet biliyorum dedim.aaa nerden biliyosun dedi.bunu bilmeyen yoktur zaten dedim.
bugunde oturuyoruz tv ye bakioruz.pis yediliydi sanirim.orda bi ogretmen bayan bay bir ogretmene,masama cicek getirmezsen ben sana celenk getircem gibi bisey soyledi. sonra kayinvalidem dondu bana ne dese begenirsiniz.. celenk ile cicegin farkini biliyo musun dedi.sok oldum esimle goz goze geldik.esim guldu.kayinvalidem ne oldu dedi.bende biliorum tabi dedim.hala salak yerine koyuyo beni farki ne peki diye soruo.bende farki soyledim tabi.sonra da bunu bilemicek ne var dedim soguk sekilde.ne bilim bazilari bilmio da dio.hey allahim ya..bu sadece iki ornek.bunun gibi cok seyde salak yerine koyuyo beni deli oluyorum ya.
bu durum da nasil tepki verirsiniz arkadaslar yan?ters konusmak istemiorum ben ama bazen dayanamiorum.
bunların hepsi kendini öyle zannediyor. sana tavsiyem o sana böyle sorular sordukça kahka atıp gülerek cevap ver ir süre sonra çok bozulur. benim bir arkadaşım vardı aynı senin bu kayınvaliden gibi kendini ispat çabası vardı nihayet böyle yapa yapa bıraktı
kaynanalar gelinleri kendilerinden ne kadar bilgisiz olursa o kadar keyif alıolar yemek vs...ama seninkinin alanı değişik biraz
burdan ne kaynana konuları geldi geçti ama bu nedense bana çok ilginç ve komik geldi:)sende ona tekerleme tekrar ettir:)bilmece sor....öyle kaynanaya böyle gelin
kaynanan çok tatlı. eşin bile gülmüş bak. o sana sorduğunda gül ve gülerek cevap ver. haahah süper ya
benım de kv. pek bilmez. dün paspas gördük mağazada,satıyorlar bu kirpi iplerden çiçek şeklinde büyük. bu örtü ne kızım dedi.. ben de banyoya seriliyor paspas anne dedim.. altına baktı hımm evett kaydırmaz dedi. :)) sonra kek fanusu gördüm. aay harıka anne pasta/kek koyacaksın bunun içine dedim. öyleee miii dedi. sonra ben buna ne pasta koyarım ne yemeye kıyarım bunun ustunden dedi :)))) gülüştük. gül geç ya.:)
Bana art niyet yokmuş gibi geldi. Çocukça ve komik. :))) Gül geç. Benim kayınvalidem de mesela herşeyi en az dört kez anlatır. Günlük şeyleri tabi. Eğer hayatında yer eden önemli bir anısı ise hiç dinelmediğimi 10-12 kez dinlemişimdir. Bir de mesela konuşurken birşey anlatmaya çalışıyorsa ve heyecanlandıysa duymaz. Aynı fikirde olsan da duymaz, karşı fikirde olsan da duymaz. Kaptırıyor çünki kendini. Komik oluyor sohbetler, gülüyoruz eşimle. :))) Yıllar geçtikçe hafiften yüzüne karşı da eğlenmeye başladım, "Ay annneeeee." diye. FEsatlığa kötülüğe konuşmadıktan sonra, anlatsın ne olacak?
bence kişiliği öyledir. sadece sana mı yapıyor?
bu arada ben baykuşların kafasını 360 derece döndürebildiğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?