kaynanam kendini akilli beni salak saniyor sanirim!

kaynanalar gelinleri kendilerinden ne kadar bilgisiz olursa o kadar keyif alıolar yemek vs...ama seninkinin alanı değişik biraz

Son düzenleme:
burdan ne kaynana konuları geldi geçti ama bu nedense bana çok ilginç ve komik geldi:)sende ona tekerleme tekrar ettir:)bilmece sor....öyle kaynanaya böyle gelin

sen de ona sor bence, bilemeyeceği şeyler sor ki sonra tekrar sana sormasın

kaynanan çok tatlı. eşin bile gülmüş bak. o sana sorduğunda gül ve gülerek cevap ver. haahah süper ya

benım de kv. pek bilmez. dün paspas gördük mağazada,satıyorlar bu kirpi iplerden çiçek şeklinde büyük. bu örtü ne kızım dedi.. ben de banyoya seriliyor paspas anne dedim.. altına baktı hımm evett kaydırmaz dedi. :)) sonra kek fanusu gördüm. aay harıka anne pasta/kek koyacaksın bunun içine dedim. öyleee miii dedi. sonra ben buna ne pasta koyarım ne yemeye kıyarım bunun ustunden dedi :)))) gülüştük. gül geç ya.:)

Bana art niyet yokmuş gibi geldi. Çocukça ve komik. :))) Gül geç. Benim kayınvalidem de mesela herşeyi en az dört kez anlatır. Günlük şeyleri tabi. Eğer hayatında yer eden önemli bir anısı ise hiç dinelmediğimi 10-12 kez dinlemişimdir. Bir de mesela konuşurken birşey anlatmaya çalışıyorsa ve heyecanlandıysa duymaz. Aynı fikirde olsan da duymaz, karşı fikirde olsan da duymaz. Kaptırıyor çünki kendini. Komik oluyor sohbetler, gülüyoruz eşimle. :))) Yıllar geçtikçe hafiften yüzüne karşı da eğlenmeye başladım, "Ay annneeeee." diye. FEsatlığa kötülüğe konuşmadıktan sonra, anlatsın ne olacak?

bence kişiliği öyledir. sadece sana mı yapıyor?
bu arada ben baykuşların kafasını 360 derece döndürebildiğini bilmiyordum

haklı olabilirsin işe yarayabilir
kaynanalar gelinleri kendilerinden ne kadar bilgisiz olursa o kadar keyif alıolar yemek vs...ama seninkinin alanı değişik biraz

evet baya farklı alanı
burdan ne kaynana konuları geldi geçti ama bu nedense bana çok ilginç ve komik geldi:)sende ona tekerleme tekrar ettir:)bilmece sor....öyle kaynanaya böyle gelin

bana da öyle geliyo valla ama bazen sinirime dokunuyo işte

seninki yine iyi bence en azından sinirin bozulmuyo

ne kadar şirinmiş seninki de
bence kişiliği öyledir. sadece sana mı yapıyor?
bu arada ben baykuşların kafasını 360 derece döndürebildiğini bilmiyordum

270 dereceymiş zaten yanlış biliyomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…