kaynanam kendini akilli beni salak saniyor sanirim!

Kadın sorduğuna pişman olur valla Sonra bi daha soru sormaya korkar

bu anlattıklarınız küçük şeyler ama ne olursa olsun insanın canın sıkıyor işte durmadan yaşanması,aynı şekilde davranın bir zaman sonra kendide sıkılır,umarım kesicektir

canım kaynanana çok güldüm çünkü benim 4 yaşındaki kızım da habire beni böyle sorularla sınav yapar biliyorum desem bir dert bilmiyorum desem ayrı bir dert :) sanırım insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar sözü gerçek :))

Benim dolabım çok küf yapar ve salçam hemen küf yaptığı için salçayı baştan kavurup öyle koyuyorum. Tam kavururken geldi yanıma, "biliyor musun salçayı kavurup koyunca küf yapmaz" e anne ben de onu yapıyorum zaten. "Heh ben de sana kavurup koy diyecektim aferin"... Bir gün de yatak odama dalmış, (odada eşim de var) aynamın önünde bebeyağımı görmüş fısıltıyla "bunu nerde kullanıyorlar biliyor musun hani ağda yapıyorlar ya sir ağda onu temizlemek için" dedim ki "ben zaten onun için kullanıyorum" Ne olarak kullandığımı zannediyorsa artık :44: Kayınvalidem ev hanımı değildir, öyle pek işle yemekle alakası yoktur. Ben de 27 yaşında evlendim, o yaşıma kadar annem sağolsun herşeyi öğretti, yaptırdı. Çok şükür bilmediğim şeyler nadiren olur ama bunu bile bile beni cahil yerine koymasına ben de sinir oldum. Bir keresinde de sosisli makarna yapıyor, sosisleri direk makarna suyuna attı. Anne onlar öyle olmaz dağılır, biraz kavursaydık dedim. Sen bilmezsin şimdi bunu bir yede gör dedi. Sonuç: sosisler dağılmış, görüntü garip, tadı tuhaf...

senin kaynanada tuhafmış valla canım allah sabır versin.hani küçük şeyler ama sık sık tekrarlanınca bunlar insanın canını sıkıyo.

kızlar yazdıklarınızı okudum baya güldürdünüz beni ya valla ne yapmaya calışıyo anlamıyorum ama yaşlandıkca daha kötü olmasından korkuyorum idare edicez artık yapcak birşey yok

demin puding yapıorum ben karıştırırken cırpma teli kullanırım hep.neyse cırpma teli ile karıştırıyorum, cekmeceden tahta kaşık cıkardı bununla karıştır yanları yanmasın pudingin dedi.bende ne alaka ya ben iki yıldır cırpma teli ile karıştırıorum hiç yanmadı yani dedim.sonra da diyo ki ben pek puding yapmam da o yuzden falan diye agzında birşeyler geveledi.bende birşey demedim madem puding yapmıosun cok fazla, niye bana müdahele ediyosun be kadın alla alla. haa bi de unutmadan beni mutfağa sen çok puding yapıosun ya şunu yapıver diye cağırdı buna rağmen akıl veriyo bana ya.

Son düzenleme:

şu yatak odasına dalma huyuna ben çok sinir oluyorum. kv ayrı şehirde kızım bizim odada yatıyor ondan zırt giriyor. bende en sonunda internetten girmek yasaktır yazısı çıkarttım. onu astım. 1 hafta sonra gelcekmiş. yine zırt diye girerse kapıdaki yazıyı okumadın mı dicem.

valla haklisin yani canim.bende hic hoslanmiorum baskasinin yatak odama girmesine.hele ki dalmasina hic tahammul edemem yani.

bu neee?hiç duymadım..
bi gün biri sorsa ,bilmiyorum

Ben bir kere kilitlemiştim, kapının koluna ilk asıldığında anlamadı açılmadı zannetti. Sonra iyice zorlayınca eşim "kilitli anne açılmaz o" dedi.

Varsın aptal salak sansın seni boşverrr ne guzell işte :)))

He de geç Allah başka dert vermesin...

bence sende ona komik olmayan fıkralar anlat sonrada uzun uzun gül bi süre sonra senden iyice sıkılıp konuşmak bile istemeyecektir

Ay koptum resmen gece gece yahu kayınvalideniz alemmiş!
Ufak tefek şeyler bunlar ama insan kafasına takıyor taktıkça dahada gıcık oluyor dahada sinirleniyor
Aman hee deyip geçmek lazım.Aranızda başka tatsızlıklar olmasın yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…