kaynanam kendini akilli beni salak saniyor sanirim!

kaynanan iltifat duymak istiyor galiba,ayy annecim ne kadar bilgililisin,diye

bence "anne o kadar bilgilisin ki seni kenan ışık'ın yarışmasına yazdırdım inşallah ararlar.kesin milyonu sen alırsın"de.mesela sana "çelenk ne" mi dedi.sen de bilmez miyim anne biz her kahvaltıda yerdik de,sen geç dalganı.

bak bu çok güzel bir cevap olur

baykuşun kafasının 360 derece döndüğünü ben bilmiyordum, o soruyu bana sormalıydı kayınvaliden
baykuş sorusu neysede çelenkle bilmem neyn farkını sorması, uzatması hiç hoş değil, sanki sınav yapıyor
kayınvalidenizde ben herşeyi bilirim havası var, ve sürekli size sorular sorması hiç hoş değil, ama size karşı artniyetle oldugunu hiç sanmıyorum, belki öyle bir tarzı vardı ama yinede ego tatmini var bunun altında... siz yinede saygısızlık yapmayın,
yazık kendi çapında kendini çok bilmiş sansın nolcakk

koptum güle güle, sende bilemiyecegi sorular sor, mesela etiyopyanin ba$bakani kim?
veya o bayku$u sorunca sende peki, yediklerini ne kadar sürede hazmediyorlar? veyabir kismini tükürdükleri halde neden fareleri tüm tüm yutuyorlar? tarzinda devam et biksin dahada soru sormasin

Hiç değilse bilmişi oynuyor eşinle senin aranı bozmuyor kalite ,kalite kaynanalar en berbatlarıda bozguncular ,bunu unutma

Baykuş kafasını 360 derece çeviremez, hiçbir kuş kafasını
360 derece çeviremez zaten. Baykuşlar kafalarını yaklaşık
270 derece çevirebilirler. Gözlerinin diğer kuşlar gibi yanda
değil önde olması sonucu kazanılmış bir özellik olarak
düşünülür bu durum. Kayınvalideniz yanlış biliyor.

evet simdi arastirdim oyleymis:)) bende 360 diye biliodum.keske o soruyu sordugunda dogrusunu bilio olsaydim:)))

:))) bu kadin sayesinde genel kulturum tavan yapcak valla:))))

gülüp geç arkadaşım sen cevap verip bildiğini ispatlamaya çalışınca daha çok üstüne gelir... açığını yakalamaya çalış sadece gül ve geç...

ahaaa buldum
de ki anne hani bazı yumurtalar çift sarılı oluyo ya nasıl çift sarılı oluyo de

Ntv yayınlarından çıkan Cahillikler Kitabı diye bir kitap var, onu edin :))
İçinde güzel bilgiler var. Sen de sık sık ona sorular sor :)) bakalım ne
tepki vericek :)

Ntv yayınlarından çıkan Cahillikler Kitabı diye bir kitap var, onu edin :))
İçinde güzel bilgiler var. Sen de sık sık ona sorular sor :)) bakalım ne
tepki vericek :)

bence o kitabi ona hediye edeyim:))herseyi biliosun ya bak bakalim bu kitapta da bilmedigin birsey var mi diyim gulerek

Ben olsam söylediği şeylere hayretler içerisinde kalmış gibi tepki veririm.ama baya abartılı.bir süre sonra sıkılır belki...

ne yapsın cocuklugunu yasayamamıs senınle oyun oynamak istiyor.. hemen hemen herkesin bildiği bir şeyi sankı bi kendısı biliyormus gibi göstermiş işte sende on bir kaç soru sorsaydın ortak olsaydınız oyuna

bunların hepsi kendini öyle zannediyor. sana tavsiyem o sana böyle sorular sordukça kahka atıp gülerek cevap ver ir süre sonra çok bozulur. benim bir arkadaşım vardı aynı senin bu kayınvaliden gibi kendini ispat çabası vardı nihayet böyle yapa yapa bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…