kaynanan iltifat duymak istiyor galiba,ayy annecim ne kadar bilgililisin,diyeesim haftaya askere gidecegi icin bizde esimin memleketine geldik.kayinvalidemde kaliyoruz bir suredir.ama kaynanam herseyi biliyo da sanki ben birsey bilmiyorum gibi davranmasi beni gicik ediyo.
cok uzatmadan iki ornek vermek istiyorum;
mesela baykustan konu acildi bana donup diyo ki baykusun kafasi 360 derece donebiliyor bilio musun dedi.bende evet biliyorum dedim.aaa nerden biliyosun dedi.bunu bilmeyen yoktur zaten dedim.
bugunde oturuyoruz tv ye bakioruz.pis yediliydi sanirim.orda bi ogretmen bayan bay bir ogretmene,masama cicek getirmezsen ben sana celenk getircem gibi bisey soyledi. sonra kayinvalidem dondu bana ne dese begenirsiniz.. celenk ile cicegin farkini biliyo musun dedi.sok oldum esimle goz goze geldik.esim guldu.kayinvalidem ne oldu dedi.bende biliorum tabi dedim.hala salak yerine koyuyo beni farki ne peki diye soruo.bende farki soyledim tabi.sonra da bunu bilemicek ne var dedim soguk sekilde.ne bilim bazilari bilmio da dio.hey allahim ya..bu sadece iki ornek.bunun gibi cok seyde salak yerine koyuyo beni deli oluyorum ya.
bu durum da nasil tepki verirsiniz arkadaslar yan?ters konusmak istemiorum ben ama bazen dayanamiorum.
bence "anne o kadar bilgilisin ki seni kenan ışık'ın yarışmasına yazdırdım inşallah ararlar.kesin milyonu sen alırsın"de.mesela sana "çelenk ne" mi dedi.sen de bilmez miyim anne biz her kahvaltıda yerdik de,sen geç dalganı.
seni çinden gelin getirdim sanıyo heralde
Baykuş kafasını 360 derece çeviremez, hiçbir kuş kafasını
360 derece çeviremez zaten. Baykuşlar kafalarını yaklaşık
270 derece çevirebilirler. Gözlerinin diğer kuşlar gibi yanda
değil önde olması sonucu kazanılmış bir özellik olarak
düşünülür bu durum. Kayınvalideniz yanlış biliyor.
koptum güle güle, sende bilemiyecegi sorular sor, mesela etiyopyanin ba$bakani kim?
veya o bayku$u sorunca sende peki, yediklerini ne kadar sürede hazmediyorlar? veyabir kismini tükürdükleri halde neden fareleri tüm tüm yutuyorlar? tarzinda devam et biksin dahada soru sormasin
ahaaa buldum
de ki anne hani bazı yumurtalar çift sarılı oluyo ya nasıl çift sarılı oluyo de
Ntv yayınlarından çıkan Cahillikler Kitabı diye bir kitap var, onu edin :))
İçinde güzel bilgiler var. Sen de sık sık ona sorular sor :)) bakalım ne
tepki vericek :)
esim haftaya askere gidecegi icin bizde esimin memleketine geldik.kayinvalidemde kaliyoruz bir suredir.ama kaynanam herseyi biliyo da sanki ben birsey bilmiyorum gibi davranmasi beni gicik ediyo.
cok uzatmadan iki ornek vermek istiyorum;
mesela baykustan konu acildi bana donup diyo ki baykusun kafasi 360 derece donebiliyor bilio musun dedi.bende evet biliyorum dedim.aaa nerden biliyosun dedi.bunu bilmeyen yoktur zaten dedim.
bugunde oturuyoruz tv ye bakioruz.pis yediliydi sanirim.orda bi ogretmen bayan bay bir ogretmene,masama cicek getirmezsen ben sana celenk getircem gibi bisey soyledi. sonra kayinvalidem dondu bana ne dese begenirsiniz.. celenk ile cicegin farkini biliyo musun dedi.sok oldum esimle goz goze geldik.esim guldu.kayinvalidem ne oldu dedi.bende biliorum tabi dedim.hala salak yerine koyuyo beni farki ne peki diye soruo.bende farki soyledim tabi.sonra da bunu bilemicek ne var dedim soguk sekilde.ne bilim bazilari bilmio da dio.hey allahim ya..bu sadece iki ornek.bunun gibi cok seyde salak yerine koyuyo beni deli oluyorum ya.
bu durum da nasil tepki verirsiniz arkadaslar yan?ters konusmak istemiorum ben ama bazen dayanamiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?