Keşke biri bana ve çocuğuma da böyle davransa kız daha ne istiyosunArkadaşlar hemen yargılamadan önce lütfen beni anlayın.
4 aylık bi kızım var ilk doğduğu zamandan beri kayınvalidem benden alınca sinir krizi geçiriyorum içimde. Başta lohusalıktandır geçer dedim ama geçmiyor. Gördüğü yerde sadece onun kucağında olsun hiç bana gelmesin istiyor. Gördüğü saniye alıyor ağlayınca vermiyor bana illa o susturmaya çalışıyor uyutacak mıyım ver ben uyutayım diyor asla yan yana geldiğimizde kızımın bende kalmasına müsaade etmiyor. Çok iyi biri bir gün olsun ters düşmedik gittiğim her ortamda önüme yemeğimi koyar gel ye der otururuz minderini aldından çıkarır bana verir yerde oturma diye. Bir şey mi yaptı veya aldı mutlaka bana da verir çok iyi bana karşı. Ama bu şeyi bir türlü üzerimden atamıyorum bakın bende yanlış olduğumu biliyorum sizden de tavsiye almak için yazdım bu durumdan nasıl kurtulabilirim sinir oluyorum modum düşüyor eve gelip pişman oluyorum sonra. Kendisinin de 5 oğlu var kız çocuk çok istemiş olmamış belki ondandır birde ilk torunu benim kızım. Haklı sevmekte ama annesi oymuş gibi davranmasına sinir oluyorum. Benim annem de aynı şeyleri yapıyor ona karşı sinir olmuyorum ama elimde olmadan istemsizce kayınvalideme sinir oluyorum bir şeyler oluyor içimde o an parçalamak istiyorum. Bakın lütfen yargılamadan önce anlayın ve benim bu durumdan nasıl kurtulmam gerekiyor yardımcı olun yanlış olduğumu biliyorum