ablacım okadar güzel anlatmışsınki kayınvaldeni resmen kıskandım bak benim kayınvaldemle bire bir hiç sorunum olmadı oğlum olduğundada hep tatlı dille anlattım yapmasını istemediğim şeyleri ama o beni hiç tınnamadı ben yene kalbini kırmadım hiç ama bakın eşim boşta kaldı kirayı veremedik yardım etmediler onlarda olduğu halde tabi bunlar geçmişte kaldı ama neyse hep tattıştılar eşimle sen iş beğenmiyosun vs vs sanki adam kendi çıkıyo oğluma mama alamadım bir gümn kayınpeder emekli maaşı o gün almış eşim diyoki tahaya bezle mama alın geldi kaynatam nedese iyi hangisi acilse onu alayım fazla param yok bende dedim baba mamasıda yok bezide ben bezi alayım o daha acil mamayı idare eder çorba falan yer dedi ben dondum kaldım bu bir kaçı ve şimdi görüşmüyoruz tartıştık onlar torunlarınada yansıttılar sokakta görüyolar sevmeyi bırak suratına bile bakmıyolar oğlumun buna ne demeliAğızdan ağıza meme verilmesi, 2 aylık bebeğe çorba verilmeye kalkılması gibi saydığınız durumlarda bende sizin kadar tepkili olurdum bu konuda siz sonuna kadar haklısınız ve bir anne olarak kızınızın sağlığı konusunda endişelenmek hakkınızdır. Ama bebeğin sağlığını etkilemeyecek bazı konularda büyüklerin tecrübelerinden faydalanmamız gerektiği inancındayım. Mesela benim kayınvalidem ilk bebeğimde bu çocuk doymuyor onun için sürekli ağlıyor derdi bende yok anne emiyor sürekli gazı var bunun derdim yok kızım benim başıma geldi ondan biliyorum dedi bende en sonunda pes ettim kızıma hazır mama alıp yaptım yedirdim ve inanamadım kızım hem ağlamayı kesti hemde uyudu.
Size bir abla olarak tavsiye biraz relax olun yeri gelince tamam demeyi he he demeyi ve politik davranmayı kendinize gurur meselesi yapmayın çünkü ben böyle davrandım ve bunun faydasını hala da görüyorum. Bizler bilmiyoruz ama kayınvalidem hep diyor ki torun sevgisi evlat sevgisinden de fazla ben oğullarımdan çok seviyorum torunlarımı. Bugün kızım 11 yaşında kayınvalidem hala benim kızımın yemeğini düşünür okulunu harçlığını düşünür ve en önemlisi benim 21 aylık oğluma bakıyor ve bu kadın 67 yaşında. Güzel sözle iyi davranışla politik tavırlarla siz ve bebeğiniz kazançlı çıkarsınız ben buna inanıyorum. AMAAA yinede söylüyorum bebeğinizin sağlığı konusunda her zaman dikkatli olmak zorundasınız herkese karşı. Sağlıkta politikaya gerek yok.
Eşinize gelince boşverin onun sözlerini elbetteki hoş değil size annesi için seni boşarım demesi ama kolay değil öyle boşamak sıkıyorsa boşasın bunun için boşayacaksa hiç durmasın uğurlar olaaa bu konuda da politik davranmana gerek yok hiç lafını esirgeme,,
Sana ve bebeğine sağlık dolu mutlu yarınlar dilerim.
vallahi ben hep diyorum ben gelinime aynı şeyleri yaparsam oda bana aynısını yapsın canım tabikide tatlı dille söylüyosun ama inan anlamayan anlamıyo çok yakınım vardı böyle bir sorunu gelin hep alttan alırdı tamam anne öyle yaparım anne ama yenede yaranmadı ve kaynanası yüzünden boşandılar çünkü eşide hep annesini tuyordu tabikide yeri gelince büyükleri dinlicez o ayrı
canım benim ya sende kendimi gördüm resmen benim kayınvalidemler 6 ay ankara da 6 ay memleketlerinde kalıyorlar şükür ki öyle yoksa şimdiye çoktan kafayı yemiştim çocuk doğmadan önce öyle çok fazla problemlerimiz olmazdı anne kızla anlaşamıyor der üzerinde durmazdım çoğu olayın ama ne zaman ki oğlum doğdu işte o zaman biz çok kötü olduk benim kayınvalidem oğullarına hastalık derecesinde düşkün şimdi onlara ek olarak birde oğlum oldu paylaşmayı bilmez onlara gelinleri bakamz vs. aynı şeyi oğluma da yapmaya kalkıştı bakımımı beğenmemeler herşeyi ben biliirm demeler sağlığı yerinde kilosu yerinde çocuğa her geldiğinde bu çocuk hasta ateşi var , bilmem kimin çocuğu tosun gibi sende buna kilolumu diyorsun demeler bakımımı sorgulayıp yeni gitmişse bile tel açıp çocuğun altını değiştiriyorsun demi demeler ya hangi birisini anlatayım size sayfalar almaz burda yazdıklarımdan anlaşılmasın ki bu kız çok mu vurdumduymaz ki kadın böyle diye ben oğluma deli gibi bir özlem duyarak kavuştum yani bu bebeği çok istedim hemde herkesten çok üç yıllık evliliğimde bir kez olsun torunum olsunda seveyim demedi çünki hadi oğulları boşarsa hala umudu olacaktı çünki vs. yani arkadaşımı anlıyorum kimse öyle biriki laf söyledi diye kalkıpta cevap vermez ama insanlarında bir dolum noktası var bardağı taşırdıktan sonra heleki en hassas olduğunuz konuda ki benimki oğlumdur kalkıp laf söyleyecek alır oturur cevabını ha alır da ne olur benimki konuşmaya devam hiç birşey onu bildiğinden geriye koyamaz öyle bir inadı vardır ki Allah muhafaza siyaha siyah dememişse dedirtemezsiniz bu konu benimde hassas noktam ve son söz olarak söylüyorum ki ancak yaşayan bilir kimde kusur kabahat varsa Allah'ım doğru yolu göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?