Kaynanam ne demek istedi

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba arkadaşalr daha önce eşimin ailesi ile sıkıntılar yaşadım,bi ara bunaldım ben gidiyorum dedim eşim beni durdurdu amcası araya girdi hallettik ama kv. ve kp. ile sorun yaşamamıştım
ben çalışan bi bayanım ,kv. hergün ya biz onlara gidelim yada onlar bize gelsin istiyor ben istemiyorum yaşananlardan sonra görümceme çok kırgınım ve rahat edemiyorum eşimde gelmek istemediğimi söylüyor
geçen onlara gittiğimizde kv. damadım bana hiç gelmezdi çünkü kızıma çektirdikleri bilinsin istemezdi kızıma çok yaptı ben de kızıma boşa o adamı dedim dedi,sonra etrafta kız çok çok bulmak kolay falan dedi,başka laf arasında sen oğlumu bıktırıyor musun falan dedi
fesat olmak istemiyorum ama ya bizim ayrılmamızı istiyor yada bana gözdağı veriyor ben hiç cevap vermiyorum

merhaba arkadaşalr daha önce eşimin ailesi ile sıkıntılar yaşadım,bi ara bunaldım ben gidiyorum dedim eşim beni durdurdu amcası araya girdi hallettik ama kv. ve kp. ile sorun yaşamamıştım
ben çalışan bi bayanım ,kv. hergün ya biz onlara gidelim yada onlar bize gelsin istiyor ben istemiyorum yaşananlardan sonra görümceme çok kırgınım ve rahat edemiyorum eşimde gelmek istemediğimi söylüyor
geçen onlara gittiğimizde kv. damadım bana hiç gelmezdi çünkü kızıma çektirdikleri bilinsin istemezdi kızıma çok yaptı ben de kızıma boşa o adamı dedim dedi,sonra etrafta kız çok çok bulmak kolay falan dedi,başka laf arasında sen oğlumu bıktırıyor musun falan dedi
fesat olmak istemiyorum ama ya bizim ayrılmamızı istiyor yada bana gözdağı veriyor ben hiç cevap vermiyorum

eski konularınıza göre söylüyorum,sağlıklı bir evliliğiniz ve sağlıklı bir aile içi diyalogunuz yok

Son düzenleme:
alttan alta laf sokan insanlardan nefret ediyorum. bayram geliyor zırhımı kuşanıp gidicem yine. kayınvalidenizin yanında eşinizle aranız bozuksa bile yansıtmayın. aşırıya kaçmamakla birlikte her zaman aranız iyiymiş gibi gösterin. asla olumsuz bir şey anlatmayın ne kendinizle ne eşinizle ilgili. size güç gösterisi yapmış anladığım kadarıyla. eline fırsat vermeyin.

eski konularınıza göre söylüyorum,sağlıklı bir evliliğiniz ve sağlık bir aile içi diyalogunuz yok[

bu cümleyi neden yazdınız acaba,bu yargı cümlesi ve bana bir faydası var mı sizce

alttan alta laf sokan insanlardan nefret ediyorum. bayram geliyor zırhımı kuşanıp gidicem yine. kayınvalidenizin yanında eşinizle aranız bozuksa bile yansıtmayın. aşırıya kaçmamakla birlikte her zaman aranız iyiymiş gibi gösterin. asla olumsuz bir şey anlatmayın ne kendinizle ne eşinizle ilgili. size güç gösterisi yapmış anladığım kadarıyla. eline fırsat vermeyin.

ne alttan alta laf sokuyorum ne kimseyi yargılıyorum sadece fikrimi yazıyorum o kadar,konu sahibi arkadaş diğer konularınızıda az cok bildiğim için fikrimi söyledim,katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş ama benim dışarıdan gördüğüm şey bu

ayrıca ben o sağlıksız kelimesinide sorunu sizde gördüğüm için yazmadım bunuda bilmenizi isterim

Bence kendi aklinca gözdağı vermek istemiş. Ben olsaydım hemen "aaa tabi anne cok haklisin, etrafta evlenecek kadın da erkek te cok, kimse bulunmaz Hint kumaşı degil" derdim.
Bence biraz saf ayağına yatıp siz de ona laf sokun

ne alttan alta laf sokuyorum ne kimseyi yargılıyorum sadece fikrimi yazıyorum o kadar,konu sahibi arkadaş diğer konularınızıda az cok bildiğim için fikrimi söyledim,katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş ama benim dışarıdan gördüğüm şey bu

ayrıca ben o sağlıksız kelimesinide sorunu sizde gördüğüm için yazmadım bunuda bilmenizi isterim

ben size söylemedim ki. sizin yazdığınızı okumamıştım bile.

kusura bakma ama bende radyolog ile aynı fikirdeyim yani evliliğinizi yargılayamam iyi yada kötü ama kaynanan çok geniş birisi bence yani onun sana karşı diyaloğu sanki gelin değilde köle almış gibi konuşma tarzı zaten tartışılır.ama kızı işin içine girdiğinde rolleri değişiyo bende kızı olan kayınvaliderin saçma salak davranış ve konuşmalarını hiç anlamıyorum

Son düzenleme:
Kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle durumu işte..

Bize gelmemeye devam edersen , oğlumada seni boşamasını söylerim gibi birşey ima etmiş sanki.. Etrafta kız çok derken de korkutmaya çalışıyo herhalde gelin yine bulurum diye..

Takdir-i ilahi denen birşey var.
Emin ol onun damadına da kız çoktur.
Genelde de öyle olur,
Gelinine eden , kızından bulur malesef.

eşime biraz hüzünlü sesle sordum neden annen böyle yapıyor bana bunları söylüyor dedim,sana öyle geliyor annem öylesine anlattı onları falan dedi,ya eşim gerçekten saf yada kızmayayım diye böyle yapıyor
bi daha gitmicem annengile desem olmaz,laf atıcam bende anne bu ara arap kızlar moda gel birlikte bakalım oğluna ama ev hanımı olsunki seninle gezsin tozsun biz de eşimle rahat edelim :47:

Siz bunları söylediğinde hiç tepki göstermediniz mi? En azından tek söz etmediniz mi?

eşinle aran iyiyse umursama boşver canım bazen her söylenene cevap vermemek takılmamak daha iyi oluyor
sen eşinle aranı iyi tut evinde huzurlu ol sıkıntında olsa kaynanana yansıtma:31:

dr depresyon,arkadaşım analadığım kadarıyla aile biraz tuhaf.ya da seni içlerine kabul edememişler.eğer böyle ise her yaptığın batar.eşine gelince... ben de aynı şekilde benim eşim saf mı diyordum.öyle değil canım.sadece ailelerine bu tuhaf hareketleri konduramıyorlar.benim eşim de bir şey olsa kötü niyetli dememiştir der kesip atardı.ben de kendi kendimi yerdim.gün geldi annesi bana eşimin yanında içindeki tüm kini kustu.çok pişman oldu açık verdi diye ama iş işten geçti.eşim sen haklıymışsın dedi.şu anda telefonla bile konuşma diyor.çünkü fark etti artık her defasında canımı yaktıklarını.mesafeli durmaya karar verdim.o kadar kafam rahat ki.eğer gerçekten sana karşı kötü niyetli iseler inşallah eşin de tez zamanda bunu fark eder arkadaşım

o kadar bunaldımki eşimi seviyorum daha 4 aylık evliyim,haince ama bebek sahibi olmayı bekliyorum sonra ilişkimi minimuma indiricem
çünkü zoruma giden bana bu lafı söylediği halde yüzüne bakmak zorunda olmam

"tehlikeliyim, gardını al, sana sardırdım" demek istemiş. mesajını almalısın bence ve ona göre davranmalısın...

Back
X