- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Amazing family
Sizde aynisini yapin. Esiniz varken kadina iyi davranin. Esiniz yokken yuzune bile bakmayin.Aynennnn katıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde aynisini yapin. Esiniz varken kadina iyi davranin. Esiniz yokken yuzune bile bakmayin.Aynennnn katıyorum
Eşinize söyleyin , ben de alıyorum fazla oluyor gerek yok vs. DiyeBende büyütmüyorum ama ondan geleni kullanmakta istemiyorum Ne yapayım yani sessiz mi kalayım yoksa göndereyim mi ?
Biz görüşmüyoruzSizde aynisini yapin. Esiniz varken kadina iyi davranin. Esiniz yokken yuzune bile bakmayin.
Siz simdi gorusmuyorsunuz. Inani ilerde esiniz dirdir etmeye baslayacak. Annem iyi biri sen kotusun diye.Biz görüşmüyoruz![]()
Umarım öyledir iyi niyetli güzel insan :))Evet vicdan azabi yapar anne yuregi ne de olsa.
Ve Yeni düzen kurmuşsunuz az maz katkısı olsun istiyordur.
Yok yani öyle rest ceker gibi değil karşılıklı ben eşim üzülmesin diye gittim yüzüme bakmadi hahSiz simdi gorusmuyorsunuz. Inani ilerde esiniz dirdir etmeye baslayacak. Annem iyi biri sen kotusun diye.
Deme deme tecrübe konuşuyor.. seslerini çıkarmıyor ama bi tartışmada sen annemin eve şunu almasına bile tahammül rdemedin.. deyip anasını masum seni cazgır ilan ediyorlar
Bırak yollasın sende bi güzel onları hallet..
Ama tavrında olsun onun getirdiklerini sen yeme ama eşine ver.
Kaynana taktiği!! Üfleye ufleye götür işini.. Ne kaybettiysem dilimden kaybettim. Şimdi böyle yapıyorum oh kafam rahatladı!
Hep masum saf gibi olan taraf kazanıyor.
Bahçeleri varda oradan gönderiyor. Bende oğlu sonuçta diyordum da tencereyi de oğlumu kullanacak anlamadım kiValla bence esnizle kesin bi dille konusun bisey getrmesin cunku kadn kendini iyi gosterdikce esin aranizn duzelmesini artik gidip gelmeni istycek sende duzelmesini istiyosan bisey diyemem ama yoksa esin eve meyve almiyomu ne alaka yani
Gönderdiği benim değil ki onunBelki o da bende kalmasın neai varsa kafasındaysa ondan dolayı yolluyor olabilir kalan eşyaları ama meyve sebze konusnda uyanıklık edip ilgili anne ve gelinine karşı iyi olup aslında gelini onu sevmeyen kv modeline çiziyor olabilir
Dicem artık getirmesinEşinize söyleyin , ben de alıyorum fazla oluyor gerek yok vs. Diye
Ben yemiyorum da eşim yiyor mevzu yemek kullanmak vs değil ki amacı ne onu anlayamamakOndan gelen meyveyi sebzeyi yiyorsunuz da tencereyi mi kullanamıyorsunuz.kullanın gitsin
Oğlu yerde ben yemem artık karnım tok. Boşa oğlum ben sana kız olan kız alırım diyenden ben iyi niyet beklememBu es aileleri gelinleri filozof yapiyor yeminle:)simdi bu davranislari cozmeye calistim sanirim ogluna iyi fedakar anne modeli cozmeye calisiyor,aklinca kendini aklayacak iste...amma yemezler!
Yok yok valla bende ayni kaynanadan cok cektim esim benim her zaman yanimda okdu hatta annesine kizdi ben haklinin yanindayim falan diye sonra ben yokken kadin esime 3 saat aglamis kendini ecindirmis esim eve bi geldi iste 3 saat agladi falan diye bende cok agladjm umrumda degil kendisi yapti niye agliyo dedim taviz vermedm simdi cok sukur kesinlikle konusmuyoruz bizim bu kocalar saf oluyo anneleri de kendilerini nasil acindiracagini biliyo seninkide bu yolu bulmus kendini iyi gosterecekya ben yasananlardan sonra annenin yolladigi hic biseyi gormek istemiyorun diyin bence artk getirmesin kadinda yuz bulamaz artikBahçeleri varda oradan gönderiyor. Bende oğlu sonuçta diyordum da tencereyi de oğlumu kullanacak anlamadım ki
Biz kavga edince ben hamileydim benimkide bana hamile olupta tek bosanan senmisin bosar seni dedi sen kim oluyosun dedim yaa cok afedersn ama bunlar kim k... yaOğlu yerde ben yemem artık karnım tok. Boşa oğlum ben sana kız olan kız alırım diyenden ben iyi niyet beklemem
Annesi diye sahibi sanıyorlarBiz kavga edince ben hamileydim benimkide bana hamile olupta tek bosanan senmisin bosar seni dedi sen kim oluyosun dedim yaa cok afedersn ama bunlar kim k... ya