• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Ne yapmaya çalışıyor ?

Söz konusu kv ise :)
Herşeyi yapmaya çalışıyor olabilir.. hayatı sizinle konuşmayı kestikten sonra çok sakin geçiyordur,tekrar adrenalin istiyor olabilir..
Veya oğluşuna bak ben adım atıyorum ama o yanaşmıyor diye düşündürtmek için yaptığı bir oyun. Yine aranızı bozmak için yapıyor yani..
sinsilik başka birşey değil :)

Deme deme tecrübe konuşuyor.. seslerini çıkarmıyor ama bi tartışmada sen annemin eve şunu almasına bile tahammül rdemedin.. deyip anasını masum seni cazgır ilan ediyorlar
Bırak yollasın sende bi güzel onları hallet..
Ama tavrında olsun onun getirdiklerini sen yeme ama eşine ver.
Kaynana taktiği!! Üfleye ufleye götür işini.. Ne kaybettiysem dilimden kaybettim. Şimdi böyle yapıyorum oh kafam rahatladı!
Hep masum saf gibi olan taraf kazanıyor.
Valla bence esnizle kesin bi dille konusun bisey getrmesin cunku kadn kendini iyi gosterdikce esin aranizn duzelmesini artik gidip gelmeni istycek sende duzelmesini istiyosan bisey diyemem ama yoksa esin eve meyve almiyomu ne alaka yani
Bahçeleri varda oradan gönderiyor. Bende oğlu sonuçta diyordum da tencereyi de oğlumu kullanacak anlamadım ki

Belki o da bende kalmasın neai varsa kafasındaysa ondan dolayı yolluyor olabilir kalan eşyaları ama meyve sebze konusnda uyanıklık edip ilgili anne ve gelinine karşı iyi olup aslında gelini onu sevmeyen kv modeline çiziyor olabilir
Gönderdiği benim değil ki onun

Bu es aileleri gelinleri filozof yapiyor yeminle:)simdi bu davranislari cozmeye calistim sanirim ogluna iyi fedakar anne modeli cozmeye calisiyor,aklinca kendini aklayacak iste...amma yemezler!

Bu es aileleri gelinleri filozof yapiyor yeminle:)simdi bu davranislari cozmeye calistim sanirim ogluna iyi fedakar anne modeli cozmeye calisiyor,aklinca kendini aklayacak iste...amma yemezler!
Oğlu yerde ben yemem artık karnım tok. Boşa oğlum ben sana kız olan kız alırım diyenden ben iyi niyet beklemem

Bahçeleri varda oradan gönderiyor. Bende oğlu sonuçta diyordum da tencereyi de oğlumu kullanacak anlamadım ki
Yok yok valla bende ayni kaynanadan cok cektim esim benim her zaman yanimda okdu hatta annesine kizdi ben haklinin yanindayim falan diye sonra ben yokken kadin esime 3 saat aglamis kendini ecindirmis esim eve bi geldi iste 3 saat agladi falan diye bende cok agladjm umrumda degil kendisi yapti niye agliyo dedim taviz vermedm simdi cok sukur kesinlikle konusmuyoruz bizim bu kocalar saf oluyo anneleri de kendilerini nasil acindiracagini biliyo seninkide bu yolu bulmus kendini iyi gosterecekya ben yasananlardan sonra annenin yolladigi hic biseyi gormek istemiyorun diyin bence artk getirmesin kadinda yuz bulamaz artik

Oğlu yerde ben yemem artık karnım tok. Boşa oğlum ben sana kız olan kız alırım diyenden ben iyi niyet beklemem
Biz kavga edince ben hamileydim benimkide bana hamile olupta tek bosanan senmisin bosar seni dedi sen kim oluyosun dedim yaa cok afedersn ama bunlar kim k... ya

Bir muddet sonra eşinizle aranizda "annem iyi niyetli yaklasiyo, sen niye boylesin" gibisinden tartismalar baslayabilir, esiniz annesinin bu tavirlarindan etkilenip, birazda anne-evlat duygusalliginin etkisiyle (haliyle hakli olarak) "annemle niye arama giriyosun" tarzinda tartismalariniz olabilir...

Sonrasinda kv de araya girip elde ettigi bu kazanimlarla "şunu yaptim, bunu ettim de yaranamadim" havasinda olacaktir.

Mesafenizi koruyun.. Ama bunu yaparken esinizi gerecek durum ve tavirlardan sakinin... Bu cok onemli..

Allah kolaylik versin, isiniz zor.. Bunlari okudukca kendi kv me bir kez daha hayranlik duyuyorum.. Allah ondan razi olsun..

Günahını almak istemem ama gelen seylere büyü falan yapılıyor olabilr dikkatli olun bnce tabikide bunu eşine çaktrmdan yap üstüne dua falan oku ve seni eşine kötü göstermeye çalışıyor olabilrler bu devrde babana bile güvenme kaldı ki senin bosanmanı istyen bir kaynana bilemedim acıkcası allah yardmcın olsun allah kimsenn evini dagtmasın

Back
X