Kaynanam odama daldı, çok utandım...

yok artık ya daha neler.bencede utanması gereken o ama ben olsam bunu yanına koymazdım.en olmadık yerde ve zamanda alırdım facasını asagı.sen ne yaptın kuzum Allah askına?

Bu yoruma bayıldım..
Ayol şu faça nasıl alınır?:lepi:
Biri bana anlatıversin..
Konu mu açsam acep?

Bu arada nan krooo, benim belim ağrıyo sence nedendir :jeyyar:
dün gece pazartesiydiya burbukcanşakkıdı
serbest gün yani-tatlicadiarzu-
ondan ağırıyodur belin:roflol::roflol:
yav iyi diyon hoş diyon da bu insanlar bu işi ne zaman görcek yav kaydirigubbakcemile3
evde kimsenin olmadığı gündüz vakti veyahut gece herkes yattıktan sonra yapacaklar şekerimsengözlerimebaksanab
bu misafirler gece yatağada gelmiyolaryakaydirigubbakcemile

Hayretle takip ediyorum konuyu, nerelere getirildi çok ilginç.
Acaba diyorum bazılarının "aile olmak" "saygı" "özel hayat" "yatak odası" kavramlarından haberi yokmu? Bir çok arkadaşım anlatmaya çalışmış ama ben yine de detaylı yazıcam..
"Tapu"ile oranın kayınvalidenin olmasıyla falan ne alakası var anlamadım. Ananem de bizimle yaşıyor, yani babamın "kayınvalidesi" ve biz bir aileyiz, kimin evi olduğunun da hiç bir önemi yok. Ne babam ananemin kapısını açar, ne ananem babamın, ne de biz anne-anneannemin. Beraber yaşamanın bazı kuralları vardır, kimse kimseye burası benim evim şu saatte kalkılır, misafirim var ilgilen, bu saatte duş alma, odanı kilitleme v.s demez, kimse kimsenin odasına da paldır küldür girmez. Eskiden büyük büyük evlerde bütün aile fertleri yaşarmış ve kaldıkları odaları onların evleri sayılırmış, onlara "özel" olan bir yer, oturma odası ya da salon gibi ortak kullanım alanı olan yerler değil.
Kaldı ki bu insanlar sığıntı gibi yaşamıyorlar o evde, kayınvalide ısrar etmiş, masraflar da kısılır diye düşünüp oraya taşınmışlar.
Evde misafir vardır bazen, kardeşimle damadımız mesela, o sırada benimde kendime özel işlerim vardır, üzerimdeki giysi uygun değildir, dışarı çıkacak olurum üstümü değiştiririm, odaya dalınsa aynı sonuç olur. Ben o sırada her gün gördüğüm insanla birlikte oturmak zorunda değilim ki.
Odada sevişmek üzere olmaları da değil konu, başka herhangi özel bir şey de yapıyor olabilirler, kaldı ki kendilerine ait bir yatak odası bir de oturma odaları varmış, oturma odalarına o şekilde girilse amenna, ama pazar günü çalışan insanlar dinleniyolardır v.s "yatak odası" bu.
Ben yorum yaparken sadece o an olan olaydan bahsetmedim, bu böyle olduysa ilerde de böyle olabilir demektir. Herkes gece sevişmez, sabah da sevişebilir, duş aldıktan sonra sevişebilir, işten geldikten sonra sevişebilir, bunun bir kuralı var da biz mi bilmiyoruz. Misafirliğe gidilip de orda her hangi bir odada hamle yapılmıyor ki, hazır ev halkı da var onlarla ilgilenirken biz unutuluruz demişler, yanılmışlar tabii.
O an da asıl konu karı kocanın odalarında ne yaptıkları değil (salonda-banyoda v.s değiller), kayınvalidenin ne yaptığı. Evin tapusunun kayınvalidede olması birisi banyodayken paldır küldür girme hakkı verir mi? Aynı şey, hiç bir farkı yok. Kadın bilerek gideyim de basayım şunları dememiştir tabii ama odaya kilit taktırmayıp, o şekilde hareket etmesi yanlış diyoruz. Bilmiyorum bize böyle öğretildi, ev, yazlık farketmez gece-gündüz farketmez, hafta içi-hafta sonu da farketmez, kimsenin odasına o şekilde girilmez. Bu bahsettiğim kavramlar aileden aileye değişiyor mu acaba..

Senin bu naif ve saf hallerine bayiliyorum laalisim...böyle oldugun vakit hep gazoz icirmek istiyorum sana:1rolleyes:

İçmem ben gazoz neyim..
Şekerli yiyecek,içecek maddesi tüketmiyorum bu eve geldiğimden beri..şakkıdı
Ya faça almak istiyorum,kim öğretecek

Bunun aksini kimse idda etmediki?

Maalesef değişiyor arkadaşım maalesef..
Zaten her insanın görgüsü,kültürü aynı olsaydı gelin-kayınvalide çekişmeleri bu kadar çok yaşanmazdı di mi?

Maalesef değişiyor arkadaşım maalesef..
Zaten her insanın görgüsü,kültürü aynı olsaydı gelin-kayınvalide çekişmeleri bu kadar çok yaşanmazdı di mi?

Tabii ki canım haklısın, ama bu forumda görmek beni üzüyor. Evin tapusundan bahsedilmiş, oraya çöreklenmişler ve istedikleri gibi davranamazlara kadar gelmiş konu. Okudukça, böyle bir forumda paylaşımda bulunduğum insanlarla böyle bir konuda zıt düşüyor olmak çok tuhafıma gitti. Muhalefet olunmalı ama bence böyle bir konuda değil.

Canımcım günün 24 saati yok ya bu misafirler, haftada bir kaç gün geliyorlarmış.

yav bu işler gece gündüz dinlermi yaaa, aaaaaaaaaaa kanları kaynamış adamların yav, ay ben o adamın yerinde olsam bende dayanamazdım ha, hem kaçak kaçak daha datlu oluyo kanımca kaydirigubbakcemile3

Hah tam adamına soruyosunuz. Şimdi gelir raconu anlatır kro'cum. Zaten dün izin verdiydi bize hala belim ağrıyor Şeniz
Mune gelir gene bizi kovar yakında buradan kaydirigubbakcemile2

He valla.
Gelecek topuklarımıza sıkacak Munecim..:tomato:
Bence uzuyalım buradan..
Yarın gece yine bir uğrarız belkim..kaydirigubbakcemile3

yav bu işler gece gündüz dinlermi yaaa, aaaaaaaaaaa kanları kaynamış adamların yav, ay ben o adamın yerinde olsam bende dayanamazdım ha, hem kaçak kaçak daha datlu oluyo kanımca kaydirigubbakcemile3

Hehehehe tabi adrenalin olayın başka bir yönü, ama ben cesaret edemem hele bu yaşta hiiiçç edemem.:dilcikar:

Kacak daha datlu olabülür emme...sonrada böylecene basilmak var iste....

Hehehehe tabi adrenalin olayın başka bir yönü, ama ben cesaret edemem hele bu yaşta hiiiçç edemem.:dilcikar:

Kacak daha datlu olabülür emme...sonrada böylecene basilmak var iste....

ben belkim cesaret ederdim de sonrasını düşünemiyorum yani :roflol: ya ama işin şakası aslında yapcak pek de bişiy yok gibi, adamlar aynı evde yaşıyolar ve kendilerine ait 2 oda varmış, aaaaaaaaaayyyyy sinir geldi, kaynanaya ne be yaparlar yaparlar yav aaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Beraber yaşamanın bazı kuralları vardır
işte bizde tam bunu diyoruz...beraber yaşamanın kuralları vardır.
kayınvalidenin yaptığına kimse oh iyi olsun demedi burda.nedense bunu görmezlikten gelmek bazılarınızın işine geliyor.
kayınvalide yanlış yapmış kapı çalmayarak.amenna..
peki beraber yaşanılan evde hiç bir önlem almadan halvet olmaya çalışan hanım kızımızla delikanlı oğlumuzun hiç mi kabahati yok...
Kro ya sor....o bilir zayir:icecream:
bilirim ben..aldım bi kaç kere kaynanamın façasını-tatlicadiarzu-
Hee bekliyim kendisini..
Engin tecrübelerinden faydalanıyım da belkim ileride işime yarar..:icecream:
sen yapamazssın
mayanda yok şirretlikşakkıdı
gülsüm yapar ama bak ona ööretebilirim-tatlicadiarzu-
Hah tam adamına soruyosunuz. Şimdi gelir raconu anlatır kro'cum. Zaten dün izin verdiydi bize hala belim ağrıyor Şeniz
Mune gelir gene bizi kovar yakında buradan kaydirigubbakcemile2
raat olun mune kafa yok henüz-tatlicadiarzu-
burbukcan izin verdiysek belini sakatla demedikki yavv:roflol:
az nefes almasına müsade etseydin adamın-tatlicadiarzu-
şekerim tatlı oluyoda işte yakalanınca kötü oluyokafamçokkarıştı

He giz ögret bana he vallah iyi olur...bende izinden izine alayim su kadinin facasini conem..hic almadim..niye kusur kalayimki...
Burbugun beline ne oldu?? Fazla zorlamis herhalde:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…