işte bizde tam bunu diyoruz...beraber yaşamanın kuralları vardır.
kayınvalidenin yaptığına kimse oh iyi olsun demedi burda.nedense bunu görmezlikten gelmek bazılarınızın işine geliyor.
kayınvalide yanlış yapmış kapı çalmayarak.amenna..
peki beraber yaşanılan evde hiç bir önlem almadan halvet olmaya çalışan hanım kızımızla delikanlı oğlumuzun hiç mi kabahati yok...
bilirim ben..aldım bi kaç kere kaynanamın façasını-tatlicadiarzu-
sen yapamazssın
mayanda yok şirretlikşakkıdı
gülsüm yapar ama bak ona ööretebilirim-tatlicadiarzu-
raat olun mune kafa yok henüz-tatlicadiarzu-
burbukcan izin verdiysek belini sakatla demedikki yavv:roflol:
az nefes almasına müsade etseydin adamın-tatlicadiarzu-
şekerim tatlı oluyoda işte yakalanınca kötü oluyokafamçokkarıştı
i
sen yapamazssın
mayanda yok şirretlikşakkıdı
gülsüm yapar ama bak ona ööretebilirim-tatlicadiarzu-
Ayy içim bayıldı yarı sayfaya kadar okudum sonunu getiremedim. Bende düşüncemi yazayımda kurtulayım-tatlicadiarzu-
Öncelikle şuna şaşırdım, cinsel hayatta bu iş evde birisi varken yapılmaz, gündüz yapılmaz gibi kısıtlamalara gidilmez, gidilirse o cinsel hayat sadece gecelerle sınırlı kalır, bu da çok sıkıcı olur. Neden kadınların orgazm sorunları olduğunu bu konuyu okuyunca daha iyi anlayabiliriz.. Haftasonu denilince benim aklıma gündüz sevişmeleri geliyor hep,
e hafta içi gündüz çalışmaktan bu olanaksız, hep gece hep gece olmaz, zaten kadınla adam hep aynı odada yapmak zorunda, birde bu kısıtlamaya gidilmesin..
üstelik kadın rahatsızlığını yazmış, buna rağmen çok acımasız geldi yorumlar, rahatsız olmasa bile gündüz yapamayacaklarmı canım sırf birlikte yaşıyorlar diye..(çok mu azgın bir imaj oluşturdum bilmiyorum)( ee hamileyim gözüm dönmüştür okadarcıkdelikafadulden)
Kayınvalidenin odaya pat diye girmesini zaten birkaç kişi dışında (ki onlarda onun evi istediği zaman girer tarzında yorumda bulunmuş) genel anlamda herkes karşı... gündüz öpüşemeyeceklermi de canım, oh iyi valla, o zaman daha mı az utanacaktı iki tarafta..
Kayınvalide kötü niyetle yapamamış sadce düşünememiş, ama sanırım kayınvalideyi sonuna kadar haklı görenler böyle bir durumda olsalar bilerek yapabilirler oadaya pat diye girme olayını.
Neyse azgınlığımı döktüğüme göre gidebilirmkaydirigubbakcemile
Aman be..
Ne olacak halim ben bilmiyim artık..senağlama
Faça alamam,yola getiremem,şirretlik edemem..
burbuğun belini diilde ben asıl eniştenin belini merak ediyom-tatlicadiarzu-He giz ögret bana he vallah iyi olur...bende izinden izine alayim su kadinin facasini conem..hic almadim..niye kusur kalayimki...
Burbugun beline ne oldu?? Fazla zorlamis herhalde:1rolleyes:
Ayy içim bayıldı yarı sayfaya kadar okudum sonunu getiremedim. Bende düşüncemi yazayımda kurtulayım-tatlicadiarzu-
Öncelikle şuna şaşırdım, cinsel hayatta bu iş evde birisi varken yapılmaz, gündüz yapılmaz gibi kısıtlamalara gidilmez, gidilirse o cinsel hayat sadece gecelerle sınırlı kalır, bu da çok sıkıcı olur. Neden kadınların orgazm sorunları olduğunu bu konuyu okuyunca daha iyi anlayabiliriz.. Haftasonu denilince benim aklıma gündüz sevişmeleri geliyor hep,
e hafta içi gündüz çalışmaktan bu olanaksız, hep gece hep gece olmaz, zaten kadınla adam hep aynı odada yapmak zorunda, birde bu kısıtlamaya gidilmesin..
üstelik kadın rahatsızlığını yazmış, buna rağmen çok acımasız geldi yorumlar, rahatsız olmasa bile gündüz yapamayacaklarmı canım sırf birlikte yaşıyorlar diye..(çok mu azgın bir imaj oluşturdum bilmiyorum)( ee hamileyim gözüm dönmüştür okadarcıkdelikafadulden)
Kayınvalidenin odaya pat diye girmesini zaten birkaç kişi dışında (ki onlarda onun evi istediği zaman girer tarzında yorumda bulunmuş) genel anlamda herkes karşı... gündüz öpüşemeyeceklermi de canım, oh iyi valla, o zaman daha mı az utanacaktı iki tarafta..
Kayınvalide kötü niyetle yapamamış sadce düşünememiş, ama sanırım kayınvalideyi sonuna kadar haklı görenler böyle bir durumda olsalar bilerek yapabilirler o odaya pat diye girme olayını.
Gençler her vakit yapabilirler, yaşlılarda yapabilse(o istek ve azim devam etse) eminim onlarda her vakit yaparlar
Neyse azgınlığımı döktüğüme göre gidebilirmkaydirigubbakcemile
Al sana bir azgun daha kaydirigubbakcemile5 canımcım kayınvalidenin yaptığı tabiki yanlış ama bunlar öpüşmüyorlarmış ki, resmen tam halvet olurken yakalanmışlar. Neyse yaaa banane kim ne zaman ne olursa olsun. -tatlicadiarzu-
burbuğun belini diilde ben asıl eniştenin belini merak ediyom-tatlicadiarzu-
adam 3 ay rapor almıştır kesin-tatlicadiarzu-
kaçılın aysun geliyorr-tatlicadiarzu-
not:genel olarak dediklerine katılmakla beraber,sadece başkasının evinde yaşarken ve evdede misafirler varken daha dikkatli olunmasından yanayım.yoksa cinselliğin zaman ve mekan tanımayacağının bilinçli kadınlar olarak farkındayız.ama her şeyin bir yakışanı var..dediğimiz sadece bu şekerim..
Bel mi? Ne beli, adamda bel mel kalmadı :sm_cool:
Mune yok dimi, aman diyim yoksa alacak façamızı
Canım utanman çok doğal ama bunda senin bir suçun yok.
Yeni evli olduğunuz için her an her dakika bu tarz ilişkiler olur.
Kayınvalideniz ne olursa olsun yatak odanıza girmemeli yatak odası çok mahremdir.
Ben kim olursa olsun yatak odasına girilmesine karşıyım yeni gelin evi diye bile bakmalarını istemem çünkü en özel yerim odamdır.
Yatak odasında her şey olabilir iç çamaşırımız bile yeri gelir ortada olur.
Sadece insanların cehaletidir bu tarz davranışlar.Ben kimsenin yatak odasına girmem ama benim yatak odamı görmek için bakan çok olur anlamam aynı karyola aynı mobilya vb herkeste var.KK BAYANLARI SİZE SESLENİYORUM ASLA VE ASLA YATAK ODANIZI KİMSEYE AÇMAYIN.
yav bu işler gece gündüz dinlermi yaaa, aaaaaaaaaaa kanları kaynamış adamların yav, ay ben o adamın yerinde olsam bende dayanamazdım ha, hem kaçak kaçak daha datlu oluyo kanımcakaydirigubbakcemile3
kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve şu an çıkma imkanımız yok. evlendikten 1 yıl sonra kira ödemeyelim diye kayınvalidemin yanına taşındık kaynım evlenince. bende vajinismus illeti vardı yeni atlattım. bu nedenle her fırsatı değerlendiriyoruz.
pazar öğlen gibi duştan çıkmıştım odamda kurulanırken eşim yanıma geldi. o sırada eltim ve kaynım geldiler. kayınvalidem onlarla ilgilenir bizi duymazlar diye koklaşmaya başladık işte. sonra tam birleşme olacağı sırada kayınvalidem eşime seslendi ve seslenmesiyle birlikte kapıya vurmadan pat diye daldı içeri. toparlnamadım bile eşim açma anne diye bağırdı ama çok kötü oldum. yüzümü kapattım görmeyim diye allahtan içeri girmedi ama anlaması bile yetti.hemen giyindik dışarı çıktık.
çok utandım yaaa hem de çok sinirlendim.
Kendi evinde yaşıyırsan evet gece gündüz, yatak odası, oturma odası dinlemez yaparsın.
Ama başkasının evinde yaşıyorsan her canının çektiği dakika yapamazsın canım..Ayrı odan bile olsa, bu, karşındaki insanın hiçbir zaman düşüncesizlik yapmayacağı anlamına gelmez, hele ki sen kilidi olmayan bir odada kandini bu kadar özgür hissedip cinsel ilişki yaşamaya kalkıyorsan, karşındaki de insan, düşünenemiş..
Bu konu senin için o kadar önemliyse, başkasının evine ev arkadaşı olmayacaksın. 1 oda 1 mutfak tutacaksın ev, sen de çalışacaksın, canın ne zaman isterse yapacaksın..
Bu iş böyle..
Kadın boş bulunmuş işte, aklına gelmemiş, düşünenemiş girmiş..Her neyse..
Aynı evde yaşayınca bazı şeylerin olması kaçınılmaz. İstemeden de olsa olabiliyor malesef..
Kiradan tasarruf edeyim diye, kayınvalide yanına yerleşip, ondan sonra herşeyden şikayet edenlere de kızıyorum bazen..
Zorla mı tutuyor kayınvalideler sizi orda yahu, çıkın gidin..
Sözüm ortaya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?