Kaynanam odama daldı, çok utandım...

Ayy içim bayıldı yarı sayfaya kadar okudum sonunu getiremedim. Bende düşüncemi yazayımda kurtulayım-tatlicadiarzu-
Öncelikle şuna şaşırdım, cinsel hayatta bu iş evde birisi varken yapılmaz, gündüz yapılmaz gibi kısıtlamalara gidilmez, gidilirse o cinsel hayat sadece gecelerle sınırlı kalır, bu da çok sıkıcı olur. Neden kadınların orgazm sorunları olduğunu bu konuyu okuyunca daha iyi anlayabiliriz.. Haftasonu denilince benim aklıma gündüz sevişmeleri geliyor hep,
e hafta içi gündüz çalışmaktan bu olanaksız, hep gece hep gece olmaz, zaten kadınla adam hep aynı odada yapmak zorunda, birde bu kısıtlamaya gidilmesin..

üstelik kadın rahatsızlığını yazmış, buna rağmen çok acımasız geldi yorumlar, rahatsız olmasa bile gündüz yapamayacaklarmı canım sırf birlikte yaşıyorlar diye..(çok mu azgın bir imaj oluşturdum bilmiyorum)( ee hamileyim gözüm dönmüştür okadarcıkdelikafadulden)

Kayınvalidenin odaya pat diye girmesini zaten birkaç kişi dışında (ki onlarda onun evi istediği zaman girer tarzında yorumda bulunmuş) genel anlamda herkes karşı... gündüz öpüşemeyeceklermi de canım, oh iyi valla, o zaman daha mı az utanacaktı iki tarafta..
Kayınvalide kötü niyetle yapamamış sadce düşünememiş, ama sanırım kayınvalideyi sonuna kadar haklı görenler böyle bir durumda olsalar bilerek yapabilirler o odaya pat diye girme olayını.
Gençler her vakit yapabilirler, yaşlılarda yapabilse(o istek ve azim devam etse) eminim onlarda her vakit yaparlar

Neyse azgınlığımı döktüğüme göre gidebilirmkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

Nan Allahın kro'su sen demedinmi sadece pazartesileri izinlisiniz diye. Ne yapalım bizde bolca değerlendirdik. :ecrin_bebek:

Eşimle değil kayınvalidemle annemin evinde birlikte olduğumu,kendi evimizde bile eğer evde bizden başka birileri,misafirler varsa eşimle birlikte olduğumu düşünemiyorum..Malum o işi yaptıktan sonra duş almak lazım..Amanınn gezemem ben sanırım o halde...

Kayınvaldeniz hatalı ama siz de hatalısınız bence....

i

sen yapamazssın
mayanda yok şirretlikşakkıdı
gülsüm yapar ama bak ona ööretebilirim-tatlicadiarzu-

Aman be..
Ne olacak halim ben bilmiyim artık..senağlama
Faça alamam,yola getiremem,şirretlik edemem..

Al sana bir azgun daha kaydirigubbakcemile5 canımcım kayınvalidenin yaptığı tabiki yanlış ama bunlar öpüşmüyorlarmış ki, resmen tam halvet olurken yakalanmışlar. Neyse yaaa banane kim ne zaman ne olursa olsun. -tatlicadiarzu-

Aman be..
Ne olacak halim ben bilmiyim artık..senağlama
Faça alamam,yola getiremem,şirretlik edemem..

İtinayla faça alma, yola getirme ve şirretlik eğitimi verilir. Ehhh nede olsa laz kadınıyız fena yaparız.Şeniz

He giz ögret bana he vallah iyi olur...bende izinden izine alayim su kadinin facasini conem..hic almadim..niye kusur kalayimki...
Burbugun beline ne oldu?? Fazla zorlamis herhalde:1rolleyes:
burbuğun belini diilde ben asıl eniştenin belini merak ediyom-tatlicadiarzu-
adam 3 ay rapor almıştır kesin-tatlicadiarzu-

kaçılın aysun geliyorr-tatlicadiarzu-
not:genel olarak dediklerine katılmakla beraber,sadece başkasının evinde yaşarken ve evdede misafirler varken daha dikkatli olunmasından yanayım.yoksa cinselliğin zaman ve mekan tanımayacağının bilinçli kadınlar olarak farkındayız.ama her şeyin bir yakışanı var..dediğimiz sadece bu şekerim..

Canım onlar ateşli veya ateşsiz bir şekilde öpüşüyor olsalardı ve kayınvalide o odaya pat diye dalsaydı, gene aynı yorumlar yapılacaktı. gündüz evde misafir var , e ev senin değil neyine güvenerek öpüşüyosun demiyeceklermiydi. Diyceklerdi.

Bel mi? Ne beli, adamda bel mel kalmadı :sm_cool:
Mune yok dimi, aman diyim yoksa alacak façamızı

Bel mi? Ne beli, adamda bel mel kalmadı :sm_cool:
Mune yok dimi, aman diyim yoksa alacak façamızı

Bak Munede faca aliyormus....Laalissss belkim o sana ögretebilir yavrimmm birde ona soruver....

Aysuncum...agzginligni döktügne sevinmekle beraber :lepi:sunu söylemek istiyorum..tabikide cinsel hayatin bir kisitlamasi olmamali...burda hemfikirim...ama bir uslu adabi vardir...kapi kitli degil, evde misafir var, birde gündüz vakti????

Yakalanma risikosunu birak...tam is basinda iken, odaya biri tiklasa hadi cayi demledik gelin dese ne olacak?
Yani birazda uygunsuz bir zamandi, en azindan bana göre

Canım utanman çok doğal ama bunda senin bir suçun yok.
Yeni evli olduğunuz için her an her dakika bu tarz ilişkiler olur.
Kayınvalideniz ne olursa olsun yatak odanıza girmemeli yatak odası çok mahremdir.
Ben kim olursa olsun yatak odasına girilmesine karşıyım yeni gelin evi diye bile bakmalarını istemem çünkü en özel yerim odamdır.
Yatak odasında her şey olabilir iç çamaşırımız bile yeri gelir ortada olur.
Sadece insanların cehaletidir bu tarz davranışlar.Ben kimsenin yatak odasına girmem ama benim yatak odamı görmek için bakan çok olur anlamam aynı karyola aynı mobilya vb herkeste var.KK BAYANLARI SİZE SESLENİYORUM ASLA VE ASLA YATAK ODANIZI KİMSEYE AÇMAYIN.

Size ayne katılıyorum hiç kimsenin yatak odasına girmem ve girdirmemde çekerim olmazsa bile kitlerim sokmam kimseyi içeri oraası mahremdir ya kimse oraya giremez ...

Ve bu konuda sizde utanmayın kaynananız utansın ayıp değilmi ya içei pat diye dalıyorsun...kötükedihüso

yav bu işler gece gündüz dinlermi yaaa, aaaaaaaaaaa kanları kaynamış adamların yav, ay ben o adamın yerinde olsam bende dayanamazdım ha, hem kaçak kaçak daha datlu oluyo kanımca kaydirigubbakcemile3

Kendi evinde yaşıyırsan evet gece gündüz, yatak odası, oturma odası dinlemez yaparsın.
Ama başkasının evinde yaşıyorsan her canının çektiği dakika yapamazsın canım..Ayrı odan bile olsa, bu, karşındaki insanın hiçbir zaman düşüncesizlik yapmayacağı anlamına gelmez, hele ki sen kilidi olmayan bir odada kandini bu kadar özgür hissedip cinsel ilişki yaşamaya kalkıyorsan, karşındaki de insan, düşünenemiş..

Bu konu senin için o kadar önemliyse, başkasının evine ev arkadaşı olmayacaksın. 1 oda 1 mutfak tutacaksın ev, sen de çalışacaksın, canın ne zaman isterse yapacaksın..

Bu iş böyle..

Kadın boş bulunmuş işte, aklına gelmemiş, düşünenemiş girmiş..Her neyse..
Aynı evde yaşayınca bazı şeylerin olması kaçınılmaz. ıstemeden de olsa olabiliyor malesef..

Kiradan tasarruf edeyim diye, kayınvalide yanına yerleşip, ondan sonra herşeyden şikayet edenlere de kızıyorum bazen..

Zorla mı tutuyor kayınvalideler sizi orda yahu, çıkın gidin..
Sözüm ortaya ...

Son düzenleme:
açıkçası kayınvalıdenız ne olursa olsun sebep odanıza musade almadan gırmemesı gerekır
madem kapının kılıdını degıstırtmıyor sızde
su surgulu kapı kıltlerı var.eskıden celık kapı yokken
her eve iç taraftan bu surguden takılırdı
sızde odanın ıcınden bu kılıtı taktırın
odanıza gırdıgınızde anahtara gerek kalmaz
surguyu cekıverırsınız
hem kayınvalıdenıze kapıya surgu taktıgınızı
soylemezsenız uzunca bı sure gormez kılıtı
odaya gırmek ıstedıgındede kapıyı duvar görür

kayınvalidenizde hata olduğu kadar sizdede var bence
misafir gelmişken,evde bir sürü insan varken böyle bir işin bence yapılmaması gerekirdi..sonuçta kimsenin aklına gelmez öyle bir ortamda böyle bir durum.))

:1shok::1shok::1shok:
cidden şok oldum....
sen hiç utanma tatlım asıl utanması gereken kayınvaliden...
beraber yaşamak cidden zor olmalı..
İnsan rahat hareket edemez,sürekli diken üstünde..:çok üzgünüm:
inşallah Allah yardım eder,en kısa zamanda kendi evinize çıkarsınız...
:Saruboceq:

Bazi yorumlara bayiliyorum cidden...
Yeni evlisiniz...Ozel hayatiniz...Sen utanma o utansin...Bu isin gecesi gunduzu yok...
Hey guzel Allahim.
Ne olursa olsun, mantiginizla o evde yasamayi kabul ettiniz mi ? Ettiniz.
O ev sahibi kayinvalide, ayni zamanda sizinde eviniz sayilir fakat Kendi Evinizde ki gibi hareket edemezsiniz, uzgunum.
Biz gece, gunduz, çiplak da dolassak evimizde kimsenin ruhu duymaz, cunku ev bizim.
Bizde ailelerle yasamayi kabul ettseydik para yonden daha kazançli olacaktik fakat ozel hayat kisitli, tercih meselesi.
Saglik sorununuza uzuldum, esiniz yorgun, kayniniz annesini gormeye geliyor falan filan...Hersey ok
Kayinvalide belkide kapiyi tiklamayarak suç etti ama inanin sizin davranisinizda o kadar suçlu.
Ne olursa olsun. Ev paylasiliyorsa, hareketlere daha dikkatli olmak zorundasiniz.

Kilit için sevindim. Zaten basta yapilacakti bu. Kaynananam ortaligi yikti demeyin, esiniz isteseydi sormadan bile yaptirirdi ki iki gun kuserdi kaynananiz sonra barisirdi ana ogul.

Iste boyle.

ben mi :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…