Kaynanam odama daldı, çok utandım...

muhakkak tapusu kimdeyse o ev onundur ama ortak yaşam söz konusu şu an yaşadığımız ev annemin mesela ben bu evde dış kapının mandalı mı oluyorum.demek istediğim bu sadece.

olmazsın elbet. ama. ev kadının bunu, hiçbir şey değiştiremez... kadının evinde oturuyorlar. farzetki kayınvalide gelini i evinde,istemedi. bu ev benim diyebilirler mi. diyemezler.o evde,1 dakika duramazlar...çünkü onların değil. ha,kadıncağız Allah korusun vefat eder,işte o zaman hisselerine düşeni kardeşlerle paylaşırlar.o ayrı...

neden çocuğun olmıcakkkkk???

anne oğul arasında evin sahibi benim istediğimi yaparım mı olur
valla bizim memlekette anne babamın köyünde bile kapı çalmayı akıl edemezler ama
dışarıdan seslenirler içeri girmezler
kayınvalidelerin geneli otoriteyi kaptırmama derdinde oluyo
kapıya kilit yaptırmaz odaya istediği gibi girer gece banyo yapmader
ee daha ne olsun kadın açık açık otoritemi sarsmam sevdasında
ha belki kasıtlı yapmıyo ama bu içgüdü çoğu kayınvalidede ister istemez oluyo
istisnalar kaideyi bozmaz

hakkatten ben de merak ettim.nie öyle yazdın bebeğimiz olmayacak kaynana olamayacağım felan...

Hayir...kesinlikle ayip degildir...camasir yikanirkende herkes birbirinin donunu görüyor be arkadasim....neresi ayip olsun..

Senin özelin önemsiz degil...ama o evde yasadigin sürece her zaman özelini istedigin gibi koruyamicaksin alevcim...malesef bu böyle.:1hug:

Vallaha herkes öyle dermi bilemem....ben diyemezdim acikcasi...

tapu meselesi tamamen saçmalık :1closedeyes:
kirada olanların evsahipleride o zaman pat diye gelsinler evlerine
yada benm evim kayınvalidemin üzerine ve ben oturuyorum hade gelsin dilediği zaman girsin bakalım evime izinsiz klava:
neden arkadaşa anlayış göstermek teselli etmek yerine saçma sapan şeylerle daha çok üzüyorsunuz ki

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

vay kötü kaynana seni anahtar bile yaotıramıyomusun canım ya o kaynanasa sende gelinsin yani tek bi kapıya kilit yaptıramıyomusun cok ayıp cok bence hiç dinleme inadına yaptır eşinde yaptıralım demiş ozaman no problem dısardakiler konussun dursun istedikleri kadar:CüvCüv:
konuya gelince bence utanma utanması gereken o kac yıllık vejinusmustun tam olarak iylestinmi canım hangi doktora gitmiştin sen

Anlaşılan konu epey bir boyut değiştirmiş. Bence arkadaşların demek istediği ile sizinki farklı meseleler. Siz eğer kayınvalidenizin evine gelin gitmişseniz o evin kurallarına uymak zorundasınız. Yani ben geldim burası benimde evim şunu şunu değiştiriyorum diyemezsiniz. O evde söz sahibi olamazsınız. Hep diyoruz ya ev ev üstüne olmaz diye. İşte bu yüzden diyoruz.
Tabiki kayınvalideniz size ev vermiş ve siz o evde oturuyorsunuz yani kayınvalidenizin yanına gitmemişsiniz, tapusu kayınvalidenizin üzerinde olan bir evdesiniz. Dilediği zaman evinize belki giremez ama (Allah korusun sadece örnek olarak söylüyorum) kanunen istediği zaman sizi o evden çıkarabilir. Ayrıca bu olayın konuylada alakası yok. Sadece gevezelik oldu benimkisi.

canım tam olarak sayılmaz kaygılar hala devam ediyor ama iyileştim sayılır 2 yıl birlikte olamadık.tedavim 5 ay sürdü. bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bilge akyüzdü doktorum.ücret konusuna gelince ssk lı olduğumuz için 5 aylık tedavi için alınan muayne ücreti 50 lira gibi bişey tuttu.normal hasta seans ücretleri de 15 lira filanmış.

gevezelik değil. gerçekler böyle. yazmama gerek kalmadı..
katılıyorum...

yinede duramadım yazayım.
kirada olanların ellerinde kapı gibi kontratları var. farzedelim o olmazsa 2 dak. o evde dursunlar da görelim...kayınvaliden istesin bak,nasıl çıkarıyor sizi o evden.....

Son düzenleyen: Moderatör:
yinede duramadım yazayım.
kirada olanların ellerinde kapı gibi kontratları var. farzelim o olmazsa 2 dak. o evde dursunlar da görelim...kayınvaliden istesin bak,nasıl çıkarıyor sizi o evden.....

durabilsen şaşardım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…