muhakkak tapusu kimdeyse o ev onundur ama ortak yaşam söz konusu şu an yaşadığımız ev annemin mesela ben bu evde dış kapının mandalı mı oluyorum.demek istediğim bu sadece.
aa yukarda yazmayı unuttuğum bikaç nokta bizim bebişimiz olmayacak ve belki asla kaynana olmayacağım o nedenle nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum.
Banyodan çıktım bunu biliyor.farzedelim ki eşim tuvalete gitti ve ben tam giyinirken geldi yine de onun evi dermiydiniz arkadaşlar onu merak ettim. Tamam ev onun evi istediğini yapmakta serbest ama yani yinede bu kadar mı önemsiz benim özelim? Odada kimse yok diyelim ama banyoya girerken çamaşır filan koydum yatağımın üstüne onları gördü o bile ayıp değil midir?
Tamam evde misafir var gündüz gözüne filan bunlar farklı konular.herkesin tabuları farklıdır.
aa yukarda yazmayı unuttuğum bikaç nokta bizim bebişimiz olmayacak ve belki asla kaynana olmayacağım o nedenle nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum.
banyodan çıktım bunu biliyor.farzedelim ki eşim tuvalete gitti ve ben tam giyinirken geldi yine de onun evi dermiydiniz arkadaşlar onu merak ettim. tamam ev onun evi istediğini yapmakta serbest ama yani yinede bu kadar mı önemsiz benim özelim? odada kimse yok diyelim ama banyoya girerken çamaşır filan koydum yatağımın üstüne onları gördü o bile ayıp değil midir?
tamam evde misafir var gündüz gözüne filan bunlar farklı konular.herkesin tabuları farklıdır.
hadi hepimize geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3
insan yaşadığı eve tapusu kendinde olmasa da "evim"der öyle değilmi?benim demek istediğim şey bu sadece.sonuçta bu evde yaşıyorlar öyle ya da böyle.ben sadece kilit takılması gerek dedim başka bi şey demedim ki
Vallaha herkes öyle dermi bilemem....ben diyemezdim acikcasi...
tapu meselesi tamamen saçmalık :1closedeyes:
kirada olanların evsahipleride o zaman pat diye gelsinler evlerine
yada benm evim kayınvalidemin üzerine ve ben oturuyorum hade gelsin dilediği zaman girsin bakalım evime izinsizklava:
neden arkadaşa anlayış göstermek teselli etmek yerine saçma sapan şeylerle daha çok üzüyorsunuz ki
yada benm evim kayınvalidemin üzerine ve ben oturuyorum hade gelsin dilediği zaman girsin bakalım evime izinsizklava:
neden arkadaşa anlayış göstermek teselli etmek yerine saçma sapan şeylerle daha çok üzüyorsunuz ki
vay kötü kaynana seni anahtar bile yaotıramıyomusun canım ya o kaynanasa sende gelinsin yani tek bi kapıya kilit yaptıramıyomusun cok ayıp cok bence hiç dinleme inadına yaptır eşinde yaptıralım demiş ozaman no problem dısardakiler konussun dursun istedikleri kadar:CüvCüv:
konuya gelince bence utanma utanması gereken o kac yıllık vejinusmustun tam olarak iylestinmi canım hangi doktora gitmiştin sen
Anlaşılan konu epey bir boyut değiştirmiş. Bence arkadaşların demek istediği ile sizinki farklı meseleler. Siz eğer kayınvalidenizin evine gelin gitmişseniz o evin kurallarına uymak zorundasınız. Yani ben geldim burası benimde evim şunu şunu değiştiriyorum diyemezsiniz. O evde söz sahibi olamazsınız. Hep diyoruz ya ev ev üstüne olmaz diye. İşte bu yüzden diyoruz.
Tabiki kayınvalideniz size ev vermiş ve siz o evde oturuyorsunuz yani kayınvalidenizin yanına gitmemişsiniz, tapusu kayınvalidenizin üzerinde olan bir evdesiniz. Dilediği zaman evinize belki giremez ama (Allah korusun sadece örnek olarak söylüyorum) kanunen istediği zaman sizi o evden çıkarabilir. Ayrıca bu olayın konuylada alakası yok. Sadece gevezelik oldu benimkisi.
yinede duramadım yazayım.
kirada olanların ellerinde kapı gibi kontratları var. farzelim o olmazsa 2 dak. o evde dursunlar da görelim...kayınvaliden istesin bak,nasıl çıkarıyor sizi o evden.....
durabilsen şaşardım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?