Kaynanam odama daldı, çok utandım...

Bu olayda her iki tarafında ders akması lazım bence daha dikkatli olmak lazım

Ayyyyyyyyy valla ben okurken bile utandım sanki benim başıma gelmiş gibi.. ama kayınvalidende böyle bişi yapabileceğinizi düşünmemiştir heralde gündüz vakti....kaydirigubbakcemile3 yine de ayıp canım sen değil o utansın girmemesi lazımdı odanıza...-tatlicadiarzu-

şahsen ben öpüşmeye itiraz etmezdim.öpüşebilir insan her yerde.yakalanıncada çok utanılmaz.
daha kolay toparlanılabilir bi durum..
ama cinsel ilişki öyle değil.daha farklı.

:uhm::uhm:fisfisfissanırım bu sigara içmeyen birinin,sigara müptelasının bunu içmeden duramamasını anlayamadığı gibi bir durum:uhm:...vallahi anlayamıyorum...tamam şuan 41 yaşında olduğum için (kendi adıma konuşmalıyım bu noktada galiba)belki hormon aktivitem daha genç arkadaşlarımızınkine göre çok potansiyel arz etmeyebilir de,sonuçta bizde hooop diye 41 olmadık:sm_confused:bu yaşları yaşayarak geldik...şimdi düşünüyorumda bu iş birazda konsantrasyon işidir...içerde birileri varken...diğer odada günlük bir yaşam akışı varken,heran herşey olabilir baskısı varken bu konsantrasyon nasıl sağlanır?...hadi kimseye hissettirmeden oldu bitti diyelim...bunun banyo safhası var...bir karıkoca bir süre beraber oldukları bir odadan çıkıp,beraber veya sırası ile banyoya girdikleri zaman buda ne yaptıklarını aşikar kılar...:bbo:kaynım,eltim,kayınvaldemin önünden geçerek...nasıl utanılmaz? "sen utanma" diyen arkadaşlarımıza şaşırıyorum...nasıl utanılmaz...çok utanç verici birşey...edep denen bir şey var...burbuk'un dediği gibi kayınvalde olmasın,diyelimki çocuklarınız var...gündüz vakti odanıza kapanıp bu işi yapabilirmisiniz...evet bu çok özel bir durumdur karıkoca arasında...bu kadar fütursuzca gündüz gözü,ev dolu iken yaşanır mı bu kadar özel birşey...hep biliyoruz cinselliği Allah aşkına el insaf bu kadar da insanın aklını,şuurunu,mantığını kaybedeceği kadar,yani bedeni üstünde tüm hakimiyetini yitireceği bir tek anı yok bu işinfisfisfis tutunki o anda deprem oldu (Allah korusun) şimdi gençler,kanı kaynıyorlar,vakti saati olmaz,ortamına bakılmaz diyen arkadaşlarımız bu durumda önce bu iş tamamlansın,sonra kaçacakmıyız yada eşik altı,masa altımı ararız bakarız mı diyecekler???...normal bir kadınım bundan hiç şüphem yok...cinsellikle ilgili bir arazımda olmadı...herşey olması gerektiği gibi seyretti...ama yinede etrafı düşünemeyecek derecede kendinden geçilecek bir şey yok...bir şey değil burayı okuyan gençkızlar bu nasıl bir şey,bu kadar mı insan kendini kaybediyor diye düşünüp,meraktan olmayacak hatalara düşebilir:bbo:ne olursa olsun bu işin rahat kafayla yapılan birşey olduğuna inanıyorum...dolayısı ,ile rahatsız edilme riskinin en az olduğu sessiz gece yürüyüşleri idealdir...ha ortam müsait,ve yapılacak daha iyi veya elzem birşey yoksa arada bir gündüz yürüyüşüde değişiklik olur tabii....valla kendimi kutluyorum...:içelim:bu topikte ben bile kendimi aştım:roflol::roflol:

kelime kelimesine katılıyorum sana,
yaşlarımız aynı olduğu için gençlerden farklı düşünüyoruz.

Bu olayın üstünden 3 gün geçti,bu üç gün zarfında kaynananla durum nasıl,utanma sıkılma durumları,kadının size bakışı falan ,çok merak ettim.

sizde haklısınız daaaaaaa
böyleside daha heyecanlı oluyor ama

kayinvaliden ayip etmis kapiyi calmadan pat diye iceri dalarak.
insan kapiyi tiklatir musait misiniz diye sorar.canim bosver o utansin
sen niye utaniyosun

ay vallahi katılıyorumkaydirigubbakcemile3 minik böceğim uyancak diye gündüz yerimden bile oynayamıyorum ben tut ki kuduracam da adamın peşine düşecem töbeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ekrulum her dediğine katılıyorum.
cinsel isteğin yaşla alakalı olmadığını düşünmekle beraber,senin savından yola çıkarsam eğer;yaşım 28.(en fazla 29-tatlicadiarzu-).yani tabiri caizse kanımın kaynadığı dönemlerde sayılırım.cinselliklede aram gayet iyidir.
ama ne olursa olsun bu utancı yaşayacağıma,bu en özel anlarımda bir başkasına yakalanacağıma kendimi tutarım.
utanma diyenlere bende hayret ediyorum.
yani perdeyi açık unuttun diyelim,karşı komşu seni görmüş.perdeyi açıkta bıraksan doğru olanı komşunun bakmamasıdır.ama bu yakalanmış,görülmüş olmanın utancını bitirebilirmi?
nasıl utanmaz insan.
hadi komşu baktı,sen niye dikkatli olmadın demezlermi insana...
utanmayabilecekse zaten yakalanmayıda dert etmez o zaman.
nasılsa utanmıyor.
ha perde açık ha kapı.
şimdi nasıl taktırdınızsa kilidi ilk günden taktıracaktınız.
birine yakalanmayı beklemek niye?
başkasının evine yerleşipte ev sahibinin dikkatli ve anlayışlı olmasını beklemek saçma.

maş kıslar bu konu bayaaaa uzamış ya nerelere gelmiş.bende 2 yıllık evliyim ve empati kuruyorum alevsi haklı çünkü orası özel bir yer.bizim bi ark.kardeşi kayınvalidesi ile aynı binada oturuyorlarmış.kayınvalidesi alt katta.bu kızcağızda banyo yapacağımızı duyacak diye eşile ilişkiye girememiş.düşünün yaniii alevsi ne yapsın

ayy çok ilginç. kadın nereden duyacak ayol.)) alt katta imiş
peki ne kadar sürmüş bu
şimdi durum ne

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

eveeettt tüm yorumları okudum.
şimdi vajinismus denilen ilette kriz filan gelmez.bu birr...vajinismus illetinin can düşmanım bile olsa ki yoktur düşamanım başına gelmesini istemem bu ikiiii.vajinismusun ne olduğunu bilmeyen yada bilmezden gelen bunca insanın varlığını öğrenmek çok üzdü beni bu üüüüç.en önemlisi vajinismusun neden utanç verici herkesten saklanılan bir hastalık olduğunu ve neden bunca insanın başına geldiğini şimdi çok daha iyi anlamış bulundum buda dört.

arkadaşlar zaten utanamaktan ayıp olduğunu düşünmekten insanların tüh-kaka bu saatte olmaz o öyleyken olmaz ayıp günah olduğunu defalarca dinlemekten bu hastalığa yakalanmış biri olarak bazı yorumlara çok kızdığımı belirtmek istiyorum.
kaynanan seni istese kovar gibi saçma sapan yorumlar yapılmış konu saptırılmış tapu meselesine kadar dayanmış mesele bunları okurken çok güldüm ne alaka diye.
tabiki kimse istemez birlikte yaşamayı bana sorarsanız kesinlikle kimselere tavsiye etmem ama şartlar bir şekilde bunu gerektiriyor.
bu durumda kaynanam temizlik yap dedi bana hakaret etti bilmem ne gibi şikayetlerde bulunsam beni evinde istemiyo desem bu yorumlar mantıklı gelebilirdi.burada yapılan saygısızlıktan bahsediyorum ben.iki konu çok farklı.
evet artık anahtar yaptırdık ama daha öncesinde gece rüyamda sayıklamışım eşim beni uyandırdı sakinleştirmeye çalışırken ne oldu diye yine odaya daldı ve öyle bağırmamışım sadece dişlerimi gıcırdatıp bişeyler söylemişim.yüksek sesle bile değil.yani söylemeye çalıştığım şey çok farklı.
kayınvalidem aslında iyi bir kadındır. onu kötülemiyorum. yıllar evvel eşi onu aldaymış ve çok kötü bi şekilde boşanmışlar.ona rağmen evlenmemiş çocuklarına sahip çıkmış. takdir ediyorum. evi satıp arkamızdan iş çevirdiği için çok pişman oldu ve bizi yanına çağırdı. yanına çağırmaısndaki bir diğer sebep de yalnız kalmaktan korkuyor olması. daha evvel buraya taşınmadan önce yani başka şehirdeki satılan o evde otururken eşim babasının yanına gitmiş çalışmak için kaynımda okuyormuş o zaman apartman toplantısında kendi hakkını savunduğu için tüm kadınlar toplanıp dövmüşler kadıncağızı bu nedenle yalnız kalamıyor. yani o evde sığıntı değiliz.tapusu bizim olmasa da evim diyip sahiplenebiliyorum.ben onun odasına girmem asla yalnız olmasına rağmen.çamaşır astığımız balkona onun odasından giriliyor.evde olmadığı zamanlarda kendi odamda bir askı var çamaşırlarımı yatak odama asarım.o evdeykende anne çamaşır asacağım diye izin alırım.
:) ama çok neşeli ve anlayışlı yorumlar da var iyi veya kötü yazan herkese teşekkür ederim.

ha bu arada evet oda çok utandı ve ona iyi bir ders oldu sanırım söylesek bu kadar etkili olmazdı. dün eşimle biraz tartıştık komidinin üstünde bardak vardı yorganı üzerinden çekeyim derken bardak düştü kırıldı şangur şungur ama ses bile etmedi eskiden olsa çocuklar nooluyo diye dalardı odaya.bide benimle konuşurken gözlerinde tuhaf bi parlaklık görüyorum hafif kızarıyor. bende de oluyordur belki ama kendimi göremediğim için bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…