Kaynanam odama daldı, çok utandım...

yaa ne kadar ayıpp ne ısı varmıs karı kocanın odasına gırılırmıymıss bızden saygı beklerlerr kendılerıne gelınce hersey serbestt

benimde basima geldi...aynisi...gerci esim ben bide kizim yatiyorduk yatak odasinda, yani benim odamda..kayinvalidem 6. ayda bir geliyor 1 haftaligina o da yetiyor. Herneyse gece gece bebegimin sesini duydu diye odaya girde bide yüzüme bakiyordu...bende uyandim...valla öcü gördüm sandim..saclar darmadagin suratima bakiyor.....annnnnnnnneeeeeeeeeeeee diye bagirdim...esim bi kizdi annesine........... tövbe tövbe ertesi gün kapiyi kitledim napim

Yafu, bırakınız yapsınlar, bırakınız sevişsinler, koklaşsınlar. Kız vajinusmustan yeni kurtulmuş. Hem hiç mi okumuyorsunuz ya. Bas bas bağırıyor doktorlar işin heyecanını kaybetmeyin falan diye. Onlar da heyecan yaşamış işte. Misafirler varken yapmışlar. Bence gayet renkli bir şey hayatınız varmış. keşke herkes sizin gibi olabilse bence.

Kaynana kaynanalığını yapmış. Her ne olursa olsun, o iki insan artık o evde yaşıyorsa ve karı-kocaysa o odaya dalmak münasebetsizliktir. Siz devam edin ve hastalığı yenmenizin keyfini çıkarın. Kayınvalideniz de artık ömür billah dalamaz odanıza :)
Bi bakıma iyi mi olmuş neee :)

hey allahım ne kadınlar var yaa ayıp denen seyden de haberı yok ınsanların demekkı ıste bu yuzden ev ustune ev olmaz denılıyo anlayıssız ınsanlarla bır evı paylasmak gercekden de zor olsa gerek allah sabır versın ve bıran once ayrı ev nasıp etsın ınsbenneyaptımki

kötü bi durum ya ama kayınvalidenin hatası öle pat diye olurmu :1shok:

evet canım kaynananda baya höthöt müş yani hiçç utanma osenin kocann nolcak o utanmıstır bence emin olll boşver:)

ev kayınvalidenin olabilir ama oda sana ait. tamam belki daha dikkatli olmak gerekirdi ama kayınvalieden çok büyük kabalık yapmış.

utanacak yüzü varsa bir daha sizin odaya kapıyı çalmadan girmez. hoş bence hiç girmemeli seslensin dışarıdan.

bekara söylemesi kolay tabi hihoyyyt

canım aklıma bi fitlik geldi paylaşamadan edemicem.bence kapıyı kilitlemene felan gerek yok.sonuçta nihayetinde sende bi insansın unutabilirsin.bi de görgü kurallarına göre kapı kapalıysa çalmadan girilmez.
aklıma gelen fitlikte madem gelmiş öle görmüş sen istifini hiç bozmadan "anne çıkarken kapıyı kapatabilirmisin" deseydin? tabi denmez de hani insanın diyesi gelir:teytey:

ahh keşkeee dense hay aklınla bin yaşa börülcemkaydirigubbakcemile5 vallaa kayınvalidenin o anki yüz şeklini görmeyi çok isterdim:jeyyar:

keşke kitleseydiniz kapıyı hemde evde misafir varken ay hayatta yapamam geçmiş olsun valla kayınvalideninde kapıyı vurması gerekiyo tabii

yuhh be yaa...kapı kitlemesine gerek yokki arkadaşşlar olurmuu ya dalınırmı odaya öle ben olsam valla çok fena bozardıım yanii..görgüsüzlükk yaptığıı ve çok büyük saygısızlık

kayınvaliden utansın..evli bi kadın herhalde bazı şeyleri yaşamış o anlayışa neden sahip olamamış çok enteresan...

kayınvalidenin yaptığı çok ayıp birkere-tatlicadiarzu- evli bir çiftin odasına böyle girilmez ama madem sizde birlikte oturmak zorundasınız dikkat etmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…