ha bu arada evet oda çok utandı ve ona iyi bir ders oldu sanırım söylesek bu kadar etkili olmazdı. dün eşimle biraz tartıştık komidinin üstünde bardak vardı yorganı üzerinden çekeyim derken bardak düştü kırıldı şangur şungur ama ses bile etmedi eskiden olsa çocuklar nooluyo diye dalardı odaya.bide benimle konuşurken gözlerinde tuhaf bi parlaklık görüyorum hafif kızarıyor. bende de oluyordur belki ama kendimi göremediğim için bilemiyorum.
gülsüm kız Allah canını almasın zillikafamçokkarıştı
genemi bu topiktesin-tatlicadiarzu-
ha bu arada evet oda çok utandı ve ona iyi bir ders oldu sanırım söylesek bu kadar etkili olmazdı. dün eşimle biraz tartıştık komidinin üstünde bardak vardı yorganı üzerinden çekeyim derken bardak düştü kırıldı şangur şungur ama ses bile etmedi eskiden olsa çocuklar nooluyo diye dalardı odaya.bide benimle konuşurken gözlerinde tuhaf bi parlaklık görüyorum hafif kızarıyor. bende de oluyordur belki ama kendimi göremediğim için bilemiyorum.
Çoğunluk kayınvalideye söylenmiş ama benim size söyleyeceklerim var. Her ne olursa olsun pazar günü evinizde misafiriniz varken odanıza çekilmeniz öncelikle evinize gelen misafire ayıp etmektir.
Farzedinki siz kayınvalidenizle yaşamıyorsunuz yani ayrı evdesiniz ve evinize misafir geldi, ama siz vajinismusu yeni yendim ve canımız istiyor diye odanıza çekilebilirmisiniz.
Kayınvalidenizde muhtemelen o saatte hemde evde misafir varken sizi bu durumda yakalayabileceğini tahmin etmemiştir.
Bence dikkat etmesi gereken sizsiniz.
alevsi sanırım yanlış anlamışsın.yada anlamak istediğin gibi anlamışsın.arkadaşlar zaten utanamaktan ayıp olduğunu düşünmekten insanların tüh-kaka bu saatte olmaz o öyleyken olmaz ayıp günah olduğunu defalarca dinlemekten bu hastalığa yakalanmış biri olarak bazı yorumlara çok kızdığımı belirtmek istiyorum.
alevsi sanırım yanlış anlamışsın.yada anlamak istediğin gibi anlamışsın.
kimse bu işin ayıp günah olduğunu söylemedi.
kandi evin olsa yada evd e kimse olmasa istediğin saatte istediğin yerde istediğin gibi yap tabi.
biz sadece evde birileri varken ve kapıda kilitli değilken,gündüz vakti daha dikkatli olabilirdiniz dedik.
ikisi çok farklı şeyler.
hiç birimiz cinsellik fukarası,bu işi tu kaka gören insanlar değiliz.
"evet haklısınız,kaynanam hatalı ama bizdede suç var.güpegündüz en azından kapıyı kilitlemeliydik,olmadı arkasına bişey dayamalıydık" demek bu kadarmı zor?
ayrıca kaynanam bizi yanına çağırdı demişsin ama ilk yazılarında bizden habersiz diğer evi satıp kaynıma ev aldı diye bi sinirle hiç değilse kira vermeyiz diye kaynanamın yanına taşındık diyede yazan sen değilmiydin...
ben mi yanlış hatırlıyorumbenneyaptımki
şimdiden gülmeye başladım zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?