Kaynanam odama daldı, çok utandım...

doğal olanıda bu canım yaaa.ayy benimde oğlum var kayınvalide olacağım böyle günleer yaşatmasın allahım.inan bende çok çekingen bi insanım kayınvalidemle yaşasam bende böle bi hastalığa yakalanırdım galibaasenağlama

ayy bende zamanında şu vajinismusmus illetini yaşamış birisi olarak her fırsatı değerlendirmek istemene hak veriyorum:))))

Olayın en iyi tarafı bence kapıya kilit yaptırmanız olmuş, bundan sonra daha dikkatli olursunuz, mutluluklar....kaydirigubbakcemile

gülsüm kız Allah canını almasın zillikafamçokkarıştı
genemi bu topiktesin-tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Bosver alevcim oldu bir kere....ayni evi paylasmanin desavantajlari iste...
Inan bana aslinda hepimiz kaynananin davranisini düsüncesiz bulduk, ne olursa olsun kapiyi vurmadan girmemeliydi dalginligna gelmis iste...o saate o zamanda o durumda o isi yapabilme ihtmalinizi düsünmemis kadincagiz...

Bir daha kesinlikle öyle dank diye iceri girmez...bosuna dememisler bir musibet on nasihattan iyidir diye...:roflol:

Sonuçta eve sürekli gelen bi insan misafir sayılmaz. Hem kayınvalidesinin evinde kalıyor diyede sürekli kendini kasacak hali yok.

benzer durum benimde başıma gelmişti...
kaynanam bize gelmişti içerde uzanıyodu bizde eşimle yatak odasında beşiğinde uyuyan kızıma bakıyoduk kapı kapalıydı tabi...
kızım uyudu bizde sarıldık birbirimize yatakta uyumaya başladık aniden kapıyı pat diye açıp girdi içeri ve napıyosunuz siz dedi kafamçokkarıştı
eşim uyuyoruz dedi bende geleni dedim sonra çıktı odadan....
içeri girdiğimizd ise hiç utanmadım umrumda bile olmadı hatta tam tersi sert davrandım anlasın diye ama benim kaynanam anlamaz tabiki kötükedihüso

Neden kapıyı kilitlemek zorunda olsun ki arkadaşlar.
Orası onların odası ve mahrem yeri.
ev kayınvalidesine bile ait olsa oda onların.
Kimse kapıyı çalmadan içeri girmemeli.
Heleki evde genç bir çift var ve gelinin banyodan çıkmışsa.
Sadece giyiniyor bile olabilir dide arkadaşımız.
Bırak kayınvalidenin evini insanın kendi evinde bile kapı çalma adeti olmalı.
Çocuğunuzun odasına girerken bile izin istemelisiniz.
Özel hayata saygı diye birşey var.
Bence ayıp ve hata tamamen kayınvalidededir.

ben olsam her fırsatta yüzüne vururdum utansın diye. bi daha yapmaz belki. ben utanacağıma o utansın demi.sen kayınpederimle iş yaparken ben odaya giriyormuyum derdim valla.çok ayıp bu yaşta biri bunları bilmeli filan derdim. ben lafımı hiç esirgemem zaten. sustunmu daha tepene biniyorlar. bizimki 2 kardeş hep abisi el üstünde.kocam 9 aydır işsiz çalışmıyor ev kira.1 kere bile gelmediler.1 lira bile para yollamadılar. tlf ettiğimizde yoksa bizemi geleceksiniz diye seviniyolar bizde hangi parayla gelelim diyoruz bişey demiyolar.o yüzden lafımı esirgemem yüzüne vururum. hiiç kendimi üzemem

uffff kötü olmuş yaaa. neyse bundan sonra aynı hata yaşanmaz herhalde kayınvalideye ders olmuştur.

alevsi sanırım yanlış anlamışsın.yada anlamak istediğin gibi anlamışsın.
kimse bu işin ayıp günah olduğunu söylemedi.
kandi evin olsa yada evd e kimse olmasa istediğin saatte istediğin yerde istediğin gibi yap tabi.
biz sadece evde birileri varken ve kapıda kilitli değilken,gündüz vakti daha dikkatli olabilirdiniz dedik.
ikisi çok farklı şeyler.
hiç birimiz cinsellik fukarası,bu işi tu kaka gören insanlar değiliz.
"evet haklısınız,kaynanam hatalı ama bizdede suç var.güpegündüz en azından kapıyı kilitlemeliydik,olmadı arkasına bişey dayamalıydık" demek bu kadarmı zor?
ayrıca kaynanam bizi yanına çağırdı demişsin ama ilk yazılarında bizden habersiz diğer evi satıp kaynıma ev aldı diye bi sinirle hiç değilse kira vermeyiz diye kaynanamın yanına taşındık diyede yazan sen değilmiydin...
ben mi yanlış hatırlıyorumbenneyaptımki

o kadar çok şeyler geçiyordu ki aklımdan o satırları yazarken belki ne demek istediğimi tam ayrıntılarıyla belirtememiş olabilirim.ama yazdığım yorumlarla durumu daha net bir biçimde anlatmaya çalıştım.
evet haklısınız belki kapıyı kitlemek lazımdı ama kilit konusundaki durumuzu yazmıştım baştan.

Neyse bitmiş,gitmiş bir olay artık fazlada takılmaya gerek yok,bunlar hep bir tecrübe her iki taraf içinde,
sanırım bundan sonra her iki taraf da dikkat edecektir.ilerde güleceğiniz bir anınız oldu işte fenamı.:teytey::içelim:

arkadaşım bende burda yazılanlara katılıyorum..öncelikle kayınvaliden utansın..2. de bundan sonra sizde hemen odanızı kilitleyin..daha dikkatli olun...

bu yasa kadar gelmıs de odaya gırılmeyecegıı bılmıyor mu ? bnce o utansın ne garıp yaa
bıdahakne kapınızı kıtleyınacmaya calıssada kıtlı dahada mor olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…