Kaynanam odama daldı, çok utandım...

çüşş yaa. gerçi eşimin annesi bize kalmaya geldiği zaman (kalıncada 1 ay kalır) bizz hep birbirimizden uzak durmaya çalışıyoruz :)

hey Allah ım yaa
kaynanan utansın tatlım sen niye utanıyorsun
ne ... geliyo ne ... ye dedikleri bu olsa gerek
hiçç utanma derim. destursuz yatak odasına girince göreceklerinede razı olacaksın değilmi..
şahsen görüversin bence.bidaha siz odadayken seslenmez bile

:1shok: bende eşimin ailesiyle yaşıyorum benim kaynanam bi kaçkere kapıyı tıklatıp hemen odaya daldı bişi yapmıoduk ama eşim kavga etti annesiyle bence terbiyesizlik yani...:mymeka:

kızlar çalışıyorum yoğunum diye bu nedenle pek yazamadım ama konu unutulmadı. geçenlerde evde kimse yok dedik fırsat bu fırsat ne oldu dersiniz. iş bitmişti eşim odaya gitti bende banyoya hazırlanıyorudum o sırada kapı çaldı eltim geldi banyoya gitmek için alelacele giyinmeye çalışıorum eltim kapyı çaldı girme dedim eşim seslendi girme giyiniyo dedi gerizekalı girme dediğim halde girdi odama kilitlemeye fırsatım bile kalmamıştı zaten eşim çıkarken açıp çıktı kapıyı kapattı ama kilitlemedi yarıçıplakken daldı odaya ama şu saatten sonra kimseler giremiyo. eltimle eşim tartıştılar başka sebepten dolayı çok rahatım çokkk.

bir musibet bin nasihatten iyidir, demek böyle biraz geç anlıyorlar canım, rahatladığına sevindim.

Sizede bi rahat vermiyolar... :asigim:
Ne bu böyle bi kaynana dalar bir elti...
Yeni gördüm konuyu.. baya geçe kalmışım
Neyseki sorun çözülmüş rahatmışsınız artık :roflol:

sizin odanız yol geçen hanı gibi olmuş kaynana,elti bi görümce eksik kalmış : )
şaka bir yana sorunu çözmenize sevındım.

bizimde bi komşu vardı oda kayınvalde kayınpeder oturuyodu aynı evde
kayınpederi dalmıştı odaya :roflol:kadın günlerce kendine gelememişti
ne saygısız insanlar var ya
benim eşim bu konuda çok titiz bizim evimiz sadece bize ait yani kimseyle beraber yaşamıyoruz ama
yatak odamıza asla kimsenin girmesine eşimin tahammülümü yok ne olursa olsun diyor bu odaya kimse girmeyecek der

Hey Allahım sen büyüksün yaaaa!:mymeka:
Şimdi rahat olmana sevindim canım,umarım bozulmaz bu rahatlığın:teselli:

Sizde ne kadar bahtsızmışsınız...
Anlasılan aılede kımse kapı calmadan nasibini almamış...
Hallettiğinize bende sevındım...kaydirigubbakcemile5

guldum walla :))
ıyı olmus kayınvalıdene aklı basına gelmıstır bı daha kapıyı calmadan gırmez ıcerı

Sen niye utanıyorsun bırak o utansın..
Kaynanın yaptığı büyük terbiyesizlik ve saygısızlık...
Eşlere özel olan bi odaya kapı çalmadan izin almadan girmek ne demek.

Bende kayinvalidemle oturuyorum
valla odama girip kapimi kapadim mi ölsem dahi
kapimi bile tiklatmaz ki öldümü kaldimi diye
o kadar bikmiş benden galiba-tatlicadiarzu-

kapıyı vurmadan içeri girmesi çok terbiyesizce.. sizde bundan sonra kapınızı kitleyin derim.
bende arkadaşlara katılıyor utanması gereken biri varsa oda kayınvalidenizdir.

ew onun girebilir diyenler olmuş ona bakarsanız eşte sizin istediğinizi yapabilrsniz bunda utanılacak ne var ama eltinizde baya yüzsüzmüş yani

kapıyı kitlemeliydiniz beraber yaşıyosanız..

kapıyı çalmadan girmeside ayrı bi terbiyesizlik tabi..

kesinlikle katılıyorum. Aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta sizinde dikkat etmeniz gerekir. Kadın ne bilsin sizin içerde ne yaptığınızı. Ha tabiki hoş değil ama yine de buna siz davetiye çıkarmışsınız. yasakkelime

yaw alacan saçını başını yolacan bu kaynanatörlerin,bide anahtarları değiştirtmiyo aaaa ne alaka delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…