Kaynanam odama daldı, çok utandım...

Eve misafir gelmiş yahu azcık sabretseydiniz karı kocasınız evet ama ben hoş bulmadım bu durumu.

E kaynananızın yaptığını tartışmaya bile gerek yok tabii!

Kaynananın yaptığı ayıp ama sizin yaptığınızda ohaaa yane...........laelaelaelaelae

ne demek yaa bakıyorumda ev kayınvalidenin evi siz haksızsınız kurallara uyucaksınız denmiş,cidden şaşırdım yahu...
o ev artık birlikte yaşadıkları sürece her iki tarafında evi,
hadi evi geçelim oda onların odası..
ben bir abeslik göremedim,istiyen istediği saatte istediğini yapar,misafir var vs vs..tamam olmaması daha iyi ama oladabilir kendi tercihleri..
ne demekmiş kapı çalınmadan içeri dalmak yaa,
valla kimse kusura bakmasın ama ben asla tahammül edemem,
içeride kimse olmasa bile en samimi arkadaşımın yatak odasına bile müsadesiz girmem ben,orası en mahrem yeri insanın arkadaşlar..
bunu bilmiyen insanda yoktur kesinlikle,işine gelmiyen vardır..
her kim olursa olsun bunu yapan kendi annemde olsa kesinlikle hatalıdır değişmez benim için..

:lepi:

bence siz tek odalı da olsa ucuz bulduğunuz biyere taşının bu densizlikleri çekmektense.. kaydirigubbakcemile

bence yanında yapın da utanıp kilit taktırsın kapınıza. Arkadan kilitler belki

katiliyorumalkisalkisalkis:lepi::lepi:

Arkadaslar okudukca sasırdım vallahı ne dıyecegımı bılemedım Öncelıkle lafım ev kayınvalıdenın evı o nederse o olur dıyenlere kusura bakmayın orda beraber yasıyolar ne olursa olsun ev herkesındır bende kayınvalıdemle oturuyorum kımılerı demıs sen sonradan gelmıssın evıne kabul etmıs ya etmeseymıs gıbı laflar cok sacma o annesı tabıkıde oturacakalr ee kayınvalıdeyı gelın almak zorunda kalsaydı evıne ozaman nolcektı gelının evı ne ısterse yaparmı olacaktı olmaz cok yalnıs dÜsÜn*Üyosunuz hem zaten arkadasda hastalıgından yenı cıkmıs cok normal erkekler daha ısteklı esı ısteyınce hayır dıyememıs kadın napsın yanı bÜtÜn gÜn eltısının gıtmesınımı beklıyecek hergÜn orda olan bırılerı bence cok sacma dÜsÜnÜyonuz en hatalı olan zaten eltılerı her gÜn orda olmaları bence sızde gıdın onlar ahergÜn bakalım nıoluyo yaa bende kaynanamla yasıyorum ama hayatta ıcerı gırmez odama yalnızken bıle adımı sÖyler cagırır yada bıdakka gelırmısın der ısın yoksa yok cayını tazeleyımmı oglum dıye bahane edıp dalması sacma

hem mısafırler dıyosunuz haftada hergÜn olan mısafır olmaz hemde kaynı oo bıkere hıc mısafır olarak gÖrmem onları zıyarete gelmemısyaa annelerıne gelıyoz dıye gelıyolra yok yapılamzmısda herkes ıstedıgı zaman ıstedıgını yapar oturdugu evde herkesın esıt hakkları var sonuna kadar burda alevsıden yanayım kayınvalıde cok hatalı davranmıs alevsıde hata yok hıc kusura bakmayın kaynanada olsaydım aynı seyı yazardım suan gelınsın ondan bÖyle yazıyosun dıyenlerede dıyorum bÖyle bısey yapan benım annem dahaı olsa cok kızarım olamaz olamaz bÖyel bısey

hem kusura bakmayın o ev sadece kayınvalıdednın ev degıl ıster alevsılere kalsın kalmasın sımdı orda beraber oturuyolar herseyı beraber paylasıylar sadece kayınvalıdenın ev ıstedıgını yapr dıye bırsey yok canım Öyel bırsey olamaz alevsının olasaydı ev oda ıstedıgınımı yapacaktı kaynanasına karsı sacma dÜsÜnÜyosunuz ne dersenız deyın alevsı haklı

herkese teşekkürler yorumları için şu son zamanlarda eşim de ben de bıktık zaten kayıvalidemin triplerinden. şu ara imkanımız yok ama 1 yıla kadar kendimizi toparlayıp başka bir eve çıkmayı düşünüyoruz. birlikte yaşamayı kendisi teklif etti ama sonrasında pişman oldu galiba. bakalım neler olacak.destekleriniz için tekrar teşekkür ederim. eşim benden çok üzülüyor. ben ne yaparsam yapayım yaranamadım bu kadına herşeyi unuttum silbaştan başlayayım dedim olmuyor olmuyor. eltim haftanın iki üç günü onun odasında yatıyor kendisi koltukta uyuyor ben odasını düzenledim temizledim diye odasını karıştırmakla itham ediliyorum üstelik odasını temizleme nedenim kendisi ankaraya annesinin yanına gitti anneanne talihsiz bir olay yaşadı ve felç oldu. odası inaılmaz dağınıktı ve hiç birşeyi karıştırmadan sadec ortalığı toparladım ablaları filan gelirde kınar diye üstelik eşim yanımda oturdu özlellikle ben rica ettim annemin odasını toparla hayatım teyzemler gelirse çok laf eder rezil olmasın dediğinde eşime sen de yanımda olursan yaparım demiştim oda yanımdaydı ankaradan döndüğünde bir ton laf etti. eşim daha kapıdan gelir gelmez hoşgeldin anne diyip öpmek istediğinde kendisini geri çekmiş öptürmemiş ankaradan geleli epey değişti. eşim çok üzülüyor bu duruma bir de bana davranışlarına takmış vaziyette. bazı laflarına be alınmasam bile eşim çok kızıyor bağırıyor. bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım defalarca ne yaparsa yapsın bnim yanımda annene bağırma dedim ama dinlemiyor.
sonradan öğrendim ki kaynanam arkamdan eşime dedikodumu yapıyormuş aynı şekilde eltim ve kaynımada alevsi sizi kıskanıyor filan diyormuş eşim duymuş bana bile söylemedi arkadaşıyla dertleşmişler tesadüfen öğrendim o nedenle annesine çok tepkili.
çünkü annesi eşime beni şikayet ediyor ama eşim biliyor ki onun söylediklerini yapmıyorum yaptıklarımı yapmmış gibi gösteriyor yapmadığım şeylerle beni suçluyor. en son eşime ailemin eşimi kullandığını söylemiş. bir an evvel burdan uzaklaşmak istiyoruz çok sinirliyim kızlar ama hiç birey yokmuş gibi davranıyorum. hiç birşeyden şikayet etmek istemiyorum. biliyorum ki eşime sıkıntılarımdan bahsedersem eşim intihar etmeyi düşünüyor. beni mutlu edemediğini düşünüyor sürekli .
dediğim gibi en azından 1 yıl burada yaşamak zorundayız. eşim için endişeleniyorum.

canım allah sabır versin size o kadına 1 yıl daha nasıl katlanıcaksınız canım

ne ayip sey yaa sen niye utaniyorsun onun utanmasi lazim canim....cok buyuk terbiyesizlik etmis...klava:

canim herseye ragmen esinin seni sahiplenmesi ne kadar güzel masallah.
kendimi tutamadim kapiyi acma olayina da güldüm pardon:) yani komik geldi birden bana:)
ne ana kuzulari var bir bilsen...
Allah kolayliklar versin sana.

En son yazdiklarina cok üzüldüm ((
Ilk yazdiklarina gelince bence hic utanma utanmasi gereken oki : evinde kapimi yokkk ... calmadan odalara dalmak.. Tamam ev kaynananin evi olabilir ama egerki o oda size verilmisse sizin özel hayatinizda o dört duvarin icinde !! Bence utanmana gerek yok o utansin:)
En son yazdigina gelincede... Icine atarak sende kendini yipratiyorsun ama egerki esim icin endiseleniyorum diyorsan ozaman senin kararin geri cekil konulara karsi ve esine destek cik ...
Senin olaylari kafana takmadigini - alinmadigini ve yakinda birlikte oturacak evinizi düsündügünü felan filan onu nekadar sevdigini belirt, söyleki oda kendine biraz güven kazansin ve seni mutlu ettigini bilsin...
Mutluluklarrr - insallah en kisa zamanda cözülürr

su forumda akıl hocalığı yapan kişilikleri anlayamadım gitti bi yaşıma daha girdim alevsi mesajlarında calışıyorum diyor akşam 7 de geliyormuş eşide gece 3bucukta işe gidiyormuş kadın gelicekk yemekti falan filandı derken oyalanıcak adam karısınımı beklicek bitsinde gece olsun yapalım ki arkadaşımız yeni kurtulmuş rahatsızlığından kocasının işede ağırmış ki uykusuz kalmaması gerekiyor
allah korusun kaza gecirse ne olucak artı eltisi 3 gün eşi şehir dışında diye oda kayınvalidesinde kalıyormuş her gün gelip gidiyorlar bide her gece bunlar hadi gitsinler bilmem ne diyemi beklicekler misafirlik bile 3 gün sürer
ikiside calışıyor insancıklar bi haftasonları ve kendilerine ait yatak odaları var napıcaklar odalarında seks yapmıcaklarda piştimi oynıcaklarklava:hem kayınvalidesi demiş yalnız olmamak için yanıma taşının diye
bunlar evi dağıtıp acıkta kaldılar diye almamışki yanına hem ne demek kilit taktırma hemde dingonun ahırına dalar gibi dal ohaaaa diyorum artık bu düşüncelere
bi kere hem ne demek o evin kuralına göre yaşıcaklar hiçmi özelleri olmıcak onlara ait bir oturma odası ve yatak odası tahsis edilmiş bu hak tanınmış yani
ki diğer oğunun durumu iyiyken evlenmeden önce söz verip eşit pay edicem dediği halde diğer oğluna ev almış hem tapusu onlarda oluncamı evleri olduğunu benimsicekler
hem tapu kimdeyse ev onun oluyorsa cocuğumuzun ev tapuları ya kocalarında yada babalarında o zaman annelerimizin ve bizlerinde yok hakkı evlerimizde babamız veya kocamızın her an sokağa atma sen sığıntısın git demek hakkı var alkisalkisalkisalkisalkisalkisvalla bravo diyorum
gecen tam anlamadan bi arkadaşıma yorumda bulundum gece gece hala vicdan azabı cekiyorum yorumumdan dolayı tüm yorumları özelliklede konunun sahibinin mesajlarını inceleyerek okudum sizde yapmayın ki bunu yapanlar bu sitenin hatırı sayılır artık tabiri caizse kurdu olmuş kişiler yakında kaynana olucak durumda olanlar birde gayet kendilerini haklı görüyorlar pes diyorum siz oldukça daha cok gelin kaynana tartışmaları olur
kızcağızı üzmeyin ve diğerlerinide zaten teselli ediceklerine tutmuşlar geyik yapmaya klava:klava:
allah gelinlerinize sabır versin diyeyim şimdiden :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
o evde olanlar özel yaşama lanı diye bi kavram duymamışlar anamklava:klava:
allah kurtarsın diyeyim geceyin en iyisi allah sabırlar versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…