Kaynanam odama daldı, çok utandım...

Bende kayinvalidemle oturuyorum
valla odama girip kapimi kapadim mi ölsem dahi
kapimi bile tiklatmaz ki öldümü kaldimi diye
o kadar bikmiş benden galiba-tatlicadiarzu-

Allahın cadusu kayınvalideyi bile bıktırdın. Allah bilir neler yaptın kadınacağıza Şeniz

yaw alacan saçını başını yolacan bu kaynanatörlerin,bide anahtarları değiştirtmiyo aaaa ne alaka delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ohhhhh maşallah maşallah, saçını başını yolduğunuz kişi sizden yaşça büyük, sizin kendinize koca olarak seçtiğiniz insanı bakıp büyüten biri. Saçını başını yolucaksın haaaaaaa. Söyleyecek söz yok.

siz kaynanasınız heralde:1shok:şakaydı be bacii yapacak değiliz heralde,,,yasakkelime
kocamda beniii yolar:mymeka:

çok pardon canım. Şimdi dikkatimi çekti kilit mevzuu. O zaman kaynanayı ne yapmalı , çatır çatır yakmalı. İnsan evladının rahatlığı için sizden önce düşünür kilit işini , siz demeden değiştirir. Kadında ki akla mantığa bak. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda kendi evine çıkarsın.

aman dikkat yukarda kaynanaya laf söyletmeyenlaer varrr-tatlicadiarzu-düşüncene katılıyorum..benim kaynana içeride dalmıyo kapıdan dinlerrrr...oda bi huy heralde-tatlicadiarzu-bende özellikle canım kocacım diya bağğğıra bağğırra konuşurummmkaydirigubbakcemile3

yaptığı ayıp canım ama onun ayıbı sadece...odaya girse ne görmeyi bekliyodu kusura bakmasın ama aynı evde olunca bu sorunlar hep oluyo malesef kendileride evlilik geçirdiler niye anlamamazlığa gelirler anlamam...

uwwwwwww..çok fena olmuşta bırak o utansın...ne o öle kapı çalmadan içeri girilir mi ya..kendimi bildim bileli kapımı çalmadan bizimkiler girmezler içeri..bu insana saygıdır...saygısız kadın..kuzum sizde az sabredin yaa misafir gelmişkaydirigubbakcemile3kilidiniz de mi yok kapınızda? al bi asma kilit tak bari. anca o paklar kaynanaları ahha..ne demek kilit olmaz ya..saçma..eşine söyle kilit yaptırsın.kilit içinde mi ona danışacaksın..olmaz.oda sizin kapı sizin kilit sizin.takma canım..inşallah imkanınız olurda ayrı eve çıkarsınız..o zaman tarzan ve jane gibi dolaşırsınızdelikafadulden

Son düzenleme:
baskalari olunca heyecan tavanda oluyorrrrdelikafadulden kapida kilitte yokk kaynanada iceri girmeye ugrasiyorrrrrrr ve kotu son

Hiç uygun bulmuyorum bu tür şeyleri.. ınsanların birbirine saygı göstermesi lazım ne olursa olsun Üstelik siz evli bir çiftsiniz.. Bu yapılan çok büyük bir saygısızlıktır..

yani bu duruma sadece Aboooooooov denilir pes bu kadar olur...arkadasim anliyorum insanlarin durumlari olmayabilir...ama o kadar cok ornek var ki sizde kendi durumunuza gore kiralik bir eve cikiverin..kaynana kahri ve bu dert her daim cekilebilinir mi? bir oda bir salon yeter muhim olan bu en guzel yaslardaki mutluluklari esinle paylasabilmenizdir..kayinvalidenin evi olmasaydi ne yapacaktiniz..disinizi sIkip zor da olsa ayrilmalisiniz bence yaninda....ustelik gece gece dus alma bu saatte demesini de esefle kiniyorum..ne bu ya..ayip...hem vajinismusum diye belirtmissin zor bir durum boyle bir ortamda ise daha zor..bence kira odemeyi goze alip durumunuza gore bir eve cikin bir an once..kayinvalidene de ne diyecegimi bilemedigim icin arkadaslarin yorumlarina katilarak oha diyebiliyorum sadece..

Son düzenleme:
offf kötü olmus canım ya
kapının kilidini değiştirin ve kitleyin
kapıya vurmadan da girilmez gerçi ama boşluna geldı demmkıı neyse görmemıs boşver
utanılcak bişey yok çok normal

Bu yatak odası merakı nedir anlayamadım ben acaba bu kayınvalideler gençliğinde çok odaları basıldıdıda şimdide bizemi çektirmeye çalışıyorlar?

Gündüzvakti, evde misafirler var ve birlikte olmaya kalkıyosunuz büyük cesaret sizdekide :1shok:

Son düzenleme:
bende kayınvalidemlerle bir yıl aynı evde yaşadım en güzel günlerimi zehir ettiler anlayışsızlar yazdıklarını çok iyi anlıyorum arkadaşım lmaz:şimdi 9 yıllık evliyim (çok şükür) sadece bir yıl onlarla birlikte kaldım şimdi iki çocuğum var farkeden birşey yok yani önce onlar yanlız bırakmazdı şimdide çocular bırakmıyor :)) :))
:teselli:

Son düzenleme:
SANA VE KAYINVALıDESıYLE OTURANLARA Bı TAVSıYEM VAR
aslında kayınvalidenin parası falan varsa sizde çalışıyomuşsunuz dubleks bi ev alsanız şöyle ebeveyn banyolau falan çok rahat edersiniz
yukarıda bi oda olsa banyolu yeter merdivende bi mesafe olur hatta ektradan bi oda falanda olsa oturma odası yapar oda tv izler zaman geçirisiniz yemek işi falan aşağıda olur yanyana olmanız gereken zamanlarda aşağıda olursunuz işiniz bittimi yukarı çıkarsınız
hatta bağzen çay içmeye oturma odanıza misafir olarak çağrırsınız kayınvalideni hem aynı evde hem ayrı evde gibi olur mesafeli olur ben böyle durumlarda en uygun olanı dublex ev yada dublex olamıyosa ebeveyn banyolu ev olarak görüyorum en iyisi her ikisi olcak kaça kaça banyoya girmeyeceksin..
herkezin bi sınırı olcak yukarı çıkmayacak siz çağırmadığınız sürece..

Pes.. Diyorum.. Bence Utanması Gereken Kayınvalideniz..

niye utanıyorsun utanıcak biri varsa oda kayınvaliden boşver hiçç takma kafana. sen bildiğini yapmaya devam et sonuçta karı kocasınız yani ve orası en mahrem yeriniz yatak odanız ne işi var. 3 senelik evliyim kaynanamla aynı evde oturmuyoruz aynı şehirdeyiz ama ben kaynanamın yatak odasını bilmem o bazen gir al yatak odasında der bi şey lazım olduğunda ama ben girmem ben giremem kusura bakma seni yorucam ama sen verirmisin derim kaynananda bunu anlamalı bence

GERÇEKTEN BÖYLE ŞEYLERİ ANLAYAMAMIYORUM NE GÖRMEYİ BEKLİYOLARKİ:sm_confused: NE BU MERAK YANİ

Bence tamam kayınvalide suçluda sırf ev almak için tutmuşsunuz kadının evine yerleşmişsiniz. Her evlenen erkeğin ailesinin evine mi gidiyor ? ışte kaynınıza ev almış size almamış filan. Ben bayan halimle şu elimdeki mesleğe başladığım anda hiç bir şekilde ailemde beklentim olmadı olamaz hatta kendimi onlara karşı sorumlu hissederim. Siz işin kolayına gitmişsiniz evinde kadının yanına yerleşmişsiniz. Yapacağınız en iyi şey kendinize bir ev kiralayın kirasınıda ödeyin Allah büyük kimin garantisi var 4 5 sene sonra yaşayacağına. Evinizde nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Katılıyorum bir odaya girerken kapı çalınmasına filanda düşünüyorum bir öğle vakti içerde birileri var o anda ki eşiniz çay içmiş gitmiş odalarda yakın aklıma gelmeyebilirki o anda. Ya insan evinde kendi başına olmak belliki o pek istemiyor ama katlanıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…