Bu ne terbiyesizlik ya hangi çağda yaşıyoz biz gece olunca kendi annemizin babamızın odasına girerken bile kapıya vuruyoz bu kadın evlenmemiş mi hiç karı koca hayatı yaşamamış mı anlamıyom ben bu kaynanaları amaçaları ne biz gelinleri sevmeyeceklerse adam yerine koymayacaklarsa evlendirmesinler oğullarını en başta koysunlar ağırlıklarını tövbe tövbe ya
Yahu bu konu yinemi ortaya geldi, kızlar bir bakın hangi tarihin konusu bu
Bu konu bir kapanmadı, konuyu açanda açtığına bin pişman olmuştur kaydirigubbakcemile3
Bu ne terbiyesizlik ya hangi çağda yaşıyoz biz gece olunca kendi annemizin babamızın odasına girerken bile kapıya vuruyoz bu kadın evlenmemiş mi hiç karı koca hayatı yaşamamış mı anlamıyom ben bu kaynanaları amaçaları ne biz gelinleri sevmeyeceklerse adam yerine koymayacaklarsa evlendirmesinler oğullarını en başta koysunlar ağırlıklarını tövbe tövbe ya
dert etme canım sen.Eğer konu sahibi rahatsız olsaydı konuyu kapattırırdı değilmi a.s
Ne kadar çok tartışmıştık zamanında bu konuyu.
Şimdi böyle tepki veriyorsunuz ama sanırım yazıyı tam okumadınız.
1- Olay gece olmuyor, gündüz oluyor.
2- Olay olduğunda evde misafir var.
3- Arkadaş evinde misafir varken içeride eşiyle birlikte olmak istiyor. (hala bunda mantık arayanlara şaşıyorum doğrusu)
4- Kayınvalidenin odaya girmesi ne kadar kötü ise evde misafir varken karı kocanın birlikte olması en az onun kadar kötüdür.
5- Bunun gelini sevip sevmemekle adam yerine koymamakla alakası yok.
Ne kadar çok tartışmıştık zamanında bu konuyu.
Şimdi böyle tepki veriyorsunuz ama sanırım yazıyı tam okumadınız.
1- Olay gece olmuyor, gündüz oluyor.
2- Olay olduğunda evde misafir var.
3- Arkadaş evinde misafir varken içeride eşiyle birlikte olmak istiyor. (hala bunda mantık arayanlara şaşıyorum doğrusu)
4- Kayınvalidenin odaya girmesi ne kadar kötü ise evde misafir varken karı kocanın birlikte olması en az onun kadar kötüdür.
5- Bunun gelini sevip sevmemekle adam yerine koymamakla alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?