Kaynanam odama daldı, çok utandım...

suçun büyüğü üzgünüm ama siz de.gündüz saati ve evde ne olursa olsun misafir var.onlar misafir saylmaz demişsiniz ama artık o evde yaşamıyo olduklarına göre misafir sayılırlar.kayınvalideiz de muhtemelen o saatte evde birileri varken siz o şekilde yakalayacağını düşünmediği için girmiştir odaya.ha bu doğru bi hareket mi.değil elbette

Geçmiş olsun arkadaşım,ama senin utanacağın bir sebep yok ortada.Ama hem kaynanan da hemde siz de hata var bence.O ne olursa olsun, kapıyı vurmadan içeri girmemeli, siz de hastalık da olsa hafta sonu, evde birileri varken, hem de kaynananla yaşıyoken bence yapmamalısınız.Zaten eşin de düşünenememiş o heyecanla. Ama olan olmuş.
Zaten en büyük hata evinizi kapatıp, beraber oturmaya başlamanız.Ben ilk evlenirken aynı teklif yapılmıştı kabul etmedim.Hatta 1 ay kadar önce, çok zor durumda olmamıza rağmen eşim çok baskı yapmasına, ve kirayı ödeyemememize rağmen yine kabul etmedim.
Bırak onu babam da yalnız yaşıyor, annem vefat etti, o teklif etti aynı zamanda onu da kabul etmedim.Tek oda da olsa kendi evim olsun istedim.Buradaki arkadaşlar çok uyardılar yapma diye , bende bazı şeyleri hissettiğim için etmedim.,
İyi ki de etmemişim.Şu anda kaynanamla oturuyor olsaydım( kayınbabam vefat etti, kaynanam genç) emin ol , o işi yapamazdım, yapsam bile ayda yılda bir.He bende sorun mu var hayır ,daha 28 yaşındayım, ben de hala bazı şeyleri istiorum.Ama biliyorum ki, oraya taşınınca bırak birlikte olurken, yemek yerken, oturup kalkerken, yıkanırken bile rahatsız olacaktım.Bir de kadın zaten oğlunu kıskanıyor.
He bu arada borçları bitirp, rahata mı erecektik, ya da ev mi alacaktık tabi ki HAYIR...Oradayken üstüne bir de eşimin elindeki para havaya gidecekti, bir de huzur mutlukuk yerine, esaret hayatı yaşayıp, orada resmen evin hizmetçisi muamelesi görecektim.
Burada kaynanayla beraber oturup çekenleri her zaman okuyorum.
Yani asıl sorun kaynananızın yatak odanıza dalması değil, sizin onun evinde yaşıyor olmanız.O kendince her türlü hakkı bulur size karışacak.Yeri gelir sen dışarı çıkmak istersin, o hayır gitmeyin der, gidemezsiniz.
Daha gençsin herhalde bence bir an önce kendinize bir ev tutup o evden ayrılın derim.He şu saatten sonra biraz zor olur, kıyametler kopar.
Ama o zaman da YA BU DEVEYİ GÜDECEKSİN YA BU DİYARDAN GİDECEKSİN hesabı olur.Bilmem anlatabildim mi?

amaan arkadaş utanmıştırda sanki kayınvalide utanmamıştır ben kayınvalidenin yerinde olsam yerin dibine geçerim

aynen! :lepi: o cocuk onlarin cocugu diye saygisizlik etme hakkina sahip degildir anneler babalar. neticede apayri bir insan ve haklari var!

kendine yapilmasini istemedigini baskasina yapma. cocuguna hele hic yapma!

canımm senı cok ıyı anlıyorum aynı hastalık bendede vardı:çok üzgünüm: 4 sene bırlıkte olamadık ama cok sukur atlattık canım esım bu konuda cok sabırlı ve anlayıslıydı neyse....... bence bu konuyu hıc kafana takma hastalıgını yenmenın tadını cıkar olmus bı kere takma kafana bsverrr 2yıl kendını zaten yeterınce yıpratmısındır coook ıyı bılırım dedıgım gıbı tadını cıkar ama daha dıkkatlımutluluklar dılıyorum askınızın meyvesınıde alırsınız ınsallahh:Saruboceq: bızım gıbı 2,5 yasında cook tatlı bı oglum var:teytey: opuyorum tatlım Şeniz

bence öyle degil.ev kimin olursa olsun böyle odaya pat diye girilmez.misafir bir çift geldiginde onlara oda ayırdıgını düşün ve ordan bişi alman gerekti ev senin diye odaya kapı calmadan pat diye girebilirmisin:uhm: giremessin tabi.orada bir çift var ve onların odası her ne sebepten olursa olsun kapıyı calmalıydı bence :mymeka:

Son düzenleme:

Ya elbette doğru olan kapının çalınması,müsade istenmesi vs..
Ancak herkesin görgüsü farklı işte..
O yüzden eşi hatalı dedim ya..
İnsan annesinin bilmez mi huyunu?
Ona göre ya tedbirini alacak ya da aynı eve girmeyecek..

hiç utanma kayınvaliden utansın.yatak odasına kapıyı vurmadan girmesi büyük terbiyesizlik.hadi o şey olmuyordu da giyiniyordun farzet ne olursa olsun orası senin senin özelin bunu düşünmesi lazımdı.

Konu sahibesinin yerine cevap vermiş gibi olucam ama dayanamadım okudukça;
Kayınvaliden haklı onun evi, o saatte olur mu, nerden bilsin gibi yorumları anlayamadım.
Alevsi kayınvalidesinin 2 evi olduğunu ve birini diğer kardeşe verdiğini söylemiş, bu durumda şu an ki
ev de onlara verilecek sayılır, yada öyle olmalı diyelim, orası onların da evi. Öyle olmasa bile aynı evde yaşıyorlar, kendilerine ait bir evleri olmadığına göre odaları onların evi sayılır, ve bir eve kapıyı çalmadan girmeyiz. Siz anneniz ile babanız, kardeşinizle eşi v.s odalarındayken paldır küldür girermisiniz? Biz böyle eğitim almadık, asla kimsenin yatak odasına girilmez. Kadın hem kapıya kilit takılmasına izin vermiyor, hem de özel hayata saygısı yok. Bunları da geçtim o duş olayı nedir, yeni evli bir kadına bir daha bu saatte duş alma denir mi?
Eltisi ve kayınbiraderinin de sürekli evlerinde olduklarını söylemiş zaten, onlar da misafir değil evin insanı. Yapmayın arkadaşlar lütfen, düpedüz saygısızlık annenin yaptığı. Gencecik insanların kardeş kardeş uyuyacaklarını mı sanıyor bu kadın.

misafir çift gelince daha özenli davranırsın belki.kırk yılın başı geliyorlar diye.
ama bunlar artık o evde yaşıyorlar.evin kurallarını biliyorlar.başkasının evi orası.
elbette doğru olan kayınvalidenin kapıyı çalmadan girmemesi,hatta hiç girmemesi.ama karı kocada dikkat etmeli biraz.her canın istediğinde yapamazsın.orası başkasının evi çünkü...

birlikte olmayı bırakın isterlerse odada ayrı gayrı otursunlar yinede
odaya kapıyı çalmadan girilmez ayıptır
valla ben evime misafir geldiğinde bile başka bir odada telefonla konuşur veya bebeğini uyutur o zaman bile
kapıyı çalarım
kaldıki burası onlarında evi
kayınvalide badem yanına almış özel hayatlarınada saygı göstermeli

valla canım bu konuda kaynanan hatalı... onun evinde kalıosunuz die rahat edemicekmisiniz hiç.. asıl o biras duşunceli olması gerek hiç yalnız kalmıosunuz ki zaten öle bi zmanda yapasınız. duşuncesizin tekimiş...

bi daha çat kapı gırmemeyı öğrenmiş olmuş işte niye uzulesın kı. şu anneler, kayınvalıdeler torun ıstemede bır numaralar ama yapmadan da olmuyor o torun. bızı sevışmeye kendılerı teşvık edıyorlar sonra bozuluyorlar. olmaz ki :))

tatlım senın kendı evın de olsa, sen odanda yalnız da olsan bır odaya kım gırerse gırsın kapıyı çalmalıdır. hele ki evlı genç bır çiftin odasına çat kapı gırılmez. senın kayınvalıden de nerede o olgunluk desene.

ohhh ıyı olmuş, çatlasın şimdı hırsından. ne uzulcen gız.

hahahahaha komik komik çay tazelemekmiş buna neremle gülsem diye çok düşündüm bulamadım valla resmen dalmış odaya sen rahat ol arkadaşım bırak o utansın yeni evlisn gençsin olcak elbet bunlar

biraz daha dikkatli olmalisiniz odaniza kilit taktirin.
kayinvaldenize kizamadim o saatte sizin o isi yapacaiginizi hic dusunmemistir.

haklsın canım...

kayınvaldenizin yaptığı hiç hoş olmamış..ayıp kapı vurulmadan içeri girilmez..
ama sizinki ondan daha ayıp..
eve kim gelirse gelsin ,sevin veya sevmeyin evde misafirdir sonuçta ve böğle şeyler yapılmaz..geceler çuvalamı girdi..
evinizde özellikle kaynınız varken cinsel ilşkiye nasıl rahat davranıpta giriyosunuz hayret ettim..herşeyin zamanı adabı vardır kusura bakmayın ama ..okadar rahatsınızki evi ayrı olanlar sizin kadar rahat davranmaz..bilmeniz lazım kayınvaldeyle oturunca özel hayatınızı istediğiniz zaman yaşamayacığını ve evin kurllarına uymak zorunda olduğunuzu..
okadar rahatsız oluyorsunuz ayrılın madem..
insan huzurlu ve rahat olmayınca ..evinizi 3-5 sene geç alıverin kafanız rahat olsun..
kusura bakmayın ama benim düşüncem böğle..
eşinizle ikinizde hatalısınız..

gülsümüm sultanım , lalee ve burbuk arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum
bi defa hep aynı yorumları yapıyoruz ama fikrimi söylemeden geçemiycem ne olursa olsun bi evi başkalarıyla beraber paylaşıyorsanız halinize hareketlerinize dikkat etmek zorundasınız
kusura bakma güzelim maksadım seni kırmak ya da incitmek değil ama sizde biraz abartmışsınız pazar günü öğle vakti eve sık geliyorlar misafir sayılmazlar desenizde bence misafir onlar misafir varken kesinlikle olmamalı gece diye bişey var arkadaşım geceye kaydırsanız bu faaliyetleri hem siz sıkıntı yaşamazsınız hem de kayınvalideniz
ben şuna da inanıyorum arkadaşım kayınvalidenizinde bu durumdan hiçte hoşnut olmadığına eminim nasıl bi kayınvalide olursa olsun oğlunu ve gelinini o halde görmeyi istemez eminim o da üzülmüş ve utanmıştır sadece utanan siz değilsiniz
bu arada bunun kanının kaynamasıyla alakası yok gülüm sonuçta bu rahatsızlığı atlatmışsınız ve bütün geceler sizin gündüzleri telafi için kullanmayın aksi halde daha çok yakalanırsınız

:bbo:ayy çok kötü olmuş ne denilebilirki:bbo::sm_confused:arkadaşlardan farklı bir yorum yapmayacağım...siz o eve sonradan girmişiniz...ev kayınvaldenize ait...yani bu durumda siz kurallara uyacaksanız....dahası eve kimin gelip,gelmeyeceğine karışmak veya istemediğinizi anlamaları için bazı maksatlı davranışlarda bulunmak lüksünüzde olamaz...kayınvaldeniz istediği ve hoş gördüğü müddet o eve herkes gelir...heleki ne kadar kızarsanız kızın kaynınızda onun evladı sonuçta...hiç karışma şansınız yok....fisfisfis bir diğer nokta gündüz o saatlerde evde insanlar var iken o işe girişmeniz gerçekten hata..çok rahat ve geniş davranmışınız...kaynımlar misafir gibi değilki diyorsunuzda...isterseniz hep birarada oturun...sonuçta bütün ev halkının ayakta olduğu bir saatte yinede yakışık almaz....bence sizin kilit sorunu bu vesile ile çözülmüş olmalı...bu manzaradan sonra kayınvaldeninde artık itirazının olacağını sanmıyorum:roflol::roflol::roflol:ay empati yapıyorumda...asla yapmamda oldu ya bir gaflete düşüp bende o şekilde kapıyı açıp oğlumla gelinimi görsem :bbo:utancımdan hangi deliğe gireceğimi şaşırırdım heraldeAllah göstermesin yarabbi...yok ya ne olursa olsun hiç olmayacak bir saattede olsa,olmamazlığı kesin olsada yinede karı_kocanın odasına lak diye dalınmaz...dalınmamalı...geçmiş olsun vallahi...gelin olrakta,kayınvalde olarakta böyle bir şey yaşadığımı düşünmek bile istemiyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…