• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam odama daldı, çok utandım...

Gerçekten kendimi senin yerine koydum tüylerim diken diken oldu.

Kapımın dışında birileri varken, kim olursa olsun mümkün değil konsantrasyonumu sağlayamam. Allah sana kolaylıklar versin.

Bence 2 çekyat koy genede ayrı evini, bir göz odanı bil.

Evimiz düz giriş hava çok sıcaktı perdeyi çekip camı açtık ve biz kendimizle meşgulüz ama konsantrasyon hikaye aklım hep perdede ya rüzgar çıkar uçarsa diye :)))))

o hesap, sürekli kapı tıklıyor mu, yok kaynanam sesleniyor mu, yok kapı açılıyor mu düşüncesiyle yaşanmaz.

Bu ne terbiyesizlik ya hangi çağda yaşıyoz biz gece olunca kendi annemizin babamızın odasına girerken bile kapıya vuruyoz bu kadın evlenmemiş mi hiç karı koca hayatı yaşamamış mı anlamıyom ben bu kaynanaları amaçaları ne biz gelinleri sevmeyeceklerse adam yerine koymayacaklarsa evlendirmesinler oğullarını en başta koysunlar ağırlıklarını tövbe tövbe ya

kötü olmuş ama yaaa.....

yerinde olsam bende çok utanırdım....

sizde az değilsiniz hani eve misafir geliyor..

fırsat bu fırsat.....

Bu ne terbiyesizlik ya hangi çağda yaşıyoz biz gece olunca kendi annemizin babamızın odasına girerken bile kapıya vuruyoz bu kadın evlenmemiş mi hiç karı koca hayatı yaşamamış mı anlamıyom ben bu kaynanaları amaçaları ne biz gelinleri sevmeyeceklerse adam yerine koymayacaklarsa evlendirmesinler oğullarını en başta koysunlar ağırlıklarını tövbe tövbe ya

vereliniortak

böyle bir durumun benim basima gelmesini dusunemiyorum bile
ki böyle bir özel durumda daha dikkatli olmalisiniz sonucta ne kadar olursa olsun sizin eviniz degil orasi tasinacaginiza göre..
kapinizi en iyisi kilitleyin daha ic taraftan ufak kilitler var onlardan taktirin..
kayinvalidenizin yerinde olmayi istemezdim dogrusu yazik olmus kadina ..

gecmis olsun ne diyim

bu kadar düşüncesizlik pes doğrusu. utancak bişey yok o utansın yaptığına. bu olaydan sonra bi daha adım atamaz inşallah odana kaydirigubbakcemile3

Yahu bu konu yinemi ortaya geldi, kızlar bir bakın hangi tarihin konusu bu
Bu konu bir kapanmadı, konuyu açanda açtığına bin pişman olmuştur kaydirigubbakcemile3

madem kilit yaptırmıyor
kapıya yazı yazın sevişiyoruz rahatsız etmeyin!!!!! kapak olsun

ehahaah.. ayyyyy çookk fenaaaa..aman amannn.. ufff yaniiii. yerine koydum kendimi de berbatt..

Yahu bu konu yinemi ortaya geldi, kızlar bir bakın hangi tarihin konusu bu
Bu konu bir kapanmadı, konuyu açanda açtığına bin pişman olmuştur kaydirigubbakcemile3

dert etme canım sen.Eğer konu sahibi rahatsız olsaydı konuyu kapattırırdı değilmi a.s

Ne kadar çok tartışmıştık zamanında bu konuyu.
Şimdi böyle tepki veriyorsunuz ama sanırım yazıyı tam okumadınız.
1- Olay gece olmuyor, gündüz oluyor.
2- Olay olduğunda evde misafir var.
3- Arkadaş evinde misafir varken içeride eşiyle birlikte olmak istiyor. (hala bunda mantık arayanlara şaşıyorum doğrusu)
4- Kayınvalidenin odaya girmesi ne kadar kötü ise evde misafir varken karı kocanın birlikte olması en az onun kadar kötüdür.
5- Bunun gelini sevip sevmemekle adam yerine koymamakla alakası yok.

kapıyı çalmadan içeri dalmak çok yanlış sen utanma arkadaşım karşı taraf utansın . sizde kapıyı kilitleyin sonra korkudan yeniden vajınusmus olursun allah muhafaza:kahve:

3- Arkadaş evinde misafir varken içeride eşiyle birlikte olmak istiyor. (hala bunda mantık arayanlara şaşıyorum doğrusu)
4- Kayınvalidenin odaya girmesi ne kadar kötü ise evde misafir varken karı kocanın birlikte olması en az onun kadar kötüdür.

yalnız şunu atlıyorsun .vajinusmus denilen bir belayı atlaşmış arkadaş ve sürekli kendini hazır hissettiğinde beraber olması gerekiyor.zaten doktoruda öyle söylemiş.Hem buişin gecesi gündüzü mü olur ilham ne zaman geldiyse ozaman.İçerde karı koca bile olmasa kapı kapalıysa çalınması gerekir.Öyle içeri dalınmazki.

bu konu hala gündemdemi?:1no2:

konuyu açan arkadaş vajinismusu atlatıp çocuk sahibi olmuştur belkide:bbo:

konu hala ilk günki tazeliğini koruyorbenneyaptımki

bu işin gecesi gündüzümü var nezaman istersen ozman yaparsın misafirde hergün geliomus oda hergün gelmesin hayret bişi misaifr hergün gelio die cinsel hayatınımı sınırlıcakk valla misafir varsa var onun evine gelmemişler annesini görmeye gelmişler besbelli onlarda gelip gitmeye biraz mesafe koysunlarr..
onu bunu bilmem kaynanan odunun tekiymiş :oklava: hiçç utanma o utansın...

belki o işi yapmıyodunuz esin yada sen üstünüzü degiştiriyodunuz yani hersey olabilir :olmaz:

kadıncağız nerden bilsin daha yeni banyo yapmış birinin tekrar ilşki yaşayabileceğini:roflol::roflol::roflol:

Back
X