kaynanam ofsayta düştü :)))

mgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
144
0
46
Iğdır
kızlar selamlar,
evleneli 1,5 ay oldu annesi annelikten çıkıp kaynana olalı da 2,5 ay oluyor ve ben dün ilk büyük zaferimi kazandım. kaynanam her şeye karışan bi kadın evin düzeninden yemeğe kadar. her öğünden sonra oğlunu arayıp yemek yedin mi yemediysen gel der evini temizletmek ister yapmayınca bozulur oğlu yokken laf sokar vs eşime geçenlerde söyledim kabul etmedi anası yapmazmış vs ben kötü düşünüyomuşum ne demiş ben art niyetliymişim falan neyse dedim dün kaynanam geldi hoşgeldin dedim cevap vermeden suratıma bile bakmadan çıkıp balkona oturdu düğün nasıldı dedim iki gün önce gittiği düğünü sorup laf açayım dedim bağıra bağıra beğenmedim şu buuu neyse eşim gelince sustu. eşim dün menemen istedi geldiklerinde sordum yumurtayı kırayımmı diye ayyyy menemen mi yicez ben yemem tokum dedi oturduk yedik eşimle bi güzel o yalnız oturdu sonra çay vs derken açtı hanım açtı ağzını yumdu gözünü düğüne gittiği yerde herkesin gelini saatte 10 kere aramış biz aramamışız oysa hergün oğluyla konuşur bana bi sabır geldi ağzımı bile açmadım içeri geçtim işim varmış gibi bi geldim geri eşime bana neden gelmiyo neden bütün gün evde oturuyor diyor eşim de böyle yapacaksan gelme dünyanın merkezinde sen yoksun dedi hayır ben anayım hergün her saat arayacaksınız dedi oğlu da yok öyle bi dünya deyince sustu kaldı. sonra eşim yatıştırıcı ve sinirden başlayan alerji haplarını istedi oğluna evlenmeden bişeyin yoktu hastalıklara karıldın diyo eşim ters ters baktı aradan biraz zamaan geçti seni bırakayım dedi annesini götürdü. eşim gelince dedim ki evet evlenince oluştu bu hastalıklar ama biz evde yalnızken bişi olmuyo huzura alıştın annen gelip huzurumuzu bozunca hastalıkların nüksediyor dedim evet haklısın dedi annesi bana nasıl laf sokuyormuş oğlu da gördü hahahahahhha :))))

Biraz idareci olmalısınız..
Çok iyi, saygılı, güleryüzlü olmanıza rağmen k.valideniz böyle yapıyorsa kırılmakta haklısınız laf atmalarının ama onu unuttuysanız, alışmasına zaman vermediyseniz hatalısınız. Ayrıca başlığınız hoşuma gitmedi.
Sizin anneniz varsa yarın eşinizde ofsayta düşürür annenizi.
....
Oğlu gördü evet fakat çok yeni evlisiniz. Eşinizin bu hak verişine ASLA ALDANMAYINIZ.
Birikir ve birden bire bir patlar o zaman geriye dönüşünüz olmaz.
Şimdilik sadece dengeyi sağlamaya çalışıyor. Yeni evli eşini hoş tutmaya çalışıyor.
Yarın masaya vurur, sizin annesini eleştirmenizide yüzünüze vurur, haberiniz olsun.

Senin kaynananda az değilmiş yaaa kadın ona bağımlı olmanızı istiyor resmen...
Canım senin eşinde iyiymiş bazı erkekler gözüne sokulsada annesine cevap vermez hatta o sırada yine hıncını karısından alır yanii:(
ama sevindim senin adına benim eşimde dengeyi süper kurar daha hiç birproblem yaşamadım çok şükür ailesiyle eş çok önemli gerçekten.

gerçekten söylediği gibi hiç arayıp sormuyorsanız buna kırılmış olması normal, aynı zamanda oğlunun elinden gittiğini düşünüyor bu da onu saldırgan yapıyor olabilir,ona da anlayış gösterin cevap vermemekle en iyisini yapmışsınız ama eşinize asla annesini kötülemeyin sonra kötü siz olursunuz.

Biraz idareci olmalısınız..
Çok iyi, saygılı, güleryüzlü olmanıza rağmen k.valideniz böyle yapıyorsa kırılmakta haklısınız laf atmalarının ama onu unuttuysanız, alışmasına zaman vermediyseniz hatalısınız. Ayrıca başlığınız hoşuma gitmedi.
Sizin anneniz varsa yarın eşinizde ofsayta düşürür annenizi.
....
Oğlu gördü evet fakat çok yeni evlisiniz. Eşinizin bu hak verişine ASLA ALDANMAYINIZ.
Birikir ve birden bire bir patlar o zaman geriye dönüşünüz olmaz.
Şimdilik sadece dengeyi sağlamaya çalışıyor. Yeni evli eşini hoş tutmaya çalışıyor.
Yarın masaya vurur, sizin annesini eleştirmenizide yüzünüze vurur, haberiniz olsun.

bence kayınvalide adayı falansınız :) 33 yaşındaki oğluna bebeğim diyen açık açık seni sinir etmek hoşuma gidiyor diyen tayinimin çıkmayacağını bile bile eşimi benden 1500 km uzağa tayin istemeye zorlayan bir kayınvalidem varken ofsayta da düşer penaltı da attırırım :)))) ayrıca ben sadece annem diye yanlış davranışları koruyacak kadar kişiliksiz olmadığımdan beni yetiştiren anam da sağolsun yanlış şeyler yapmadığından eşimin onu ofsayta düşürmesi pek mümkün değil ayrıca böyle bişi olsa da ben annemi eleştiririm ve o da bunu anlar bilmem anlatabildim mi

gerçekten söylediği gibi hiç arayıp sormuyorsanız buna kırılmış olması normal, aynı zamanda oğlunun elinden gittiğini düşünüyor bu da onu saldırgan yapıyor olabilir,ona da anlayış gösterin cevap vermemekle en iyisini yapmışsınız ama eşinize asla annesini kötülemeyin sonra kötü siz olursunuz.

kayınvalidemle haftanın 3 günü görüşüyoruz oğlunu hergün arıyor 33 yaşındaki bi adama bebek gibi davranmaya çalışıyor çok özverili davrandım ama kadın tüm olumsuzlukları bana yüklüyor umarım cahillliğini anlar sonunda.

buarada ofsaytın ne oldğunu biliyo musun diyen arkadaş gayet iyi biliyorum merak etme

kaynanan ofsayta düşmüş ama serbest vuruşu iyi kullanamadığı için oğlundan kırmızı kart yemiş anlaşılan.

şanslısın şükret. yoksa o golü öyle bir yerdin ki bir daha kendini ispatlayamazdın.

haftanın 3 günü görüştüğüm hergün oğluyla tel de konuşan kayınvalidemi anlamamakla suçlanmam çok saçma. her şey de beni suçlayan beni aşağılayan evlendiğimin ertesi haftası eşimi benden 1500km uzağa tayin istemeye zorlayan kayınvalidemi koruyanlar acaba kayınvalide adayları mı

kızlar selamlar,
evleneli 1,5 ay oldu annesi annelikten çıkıp kaynana olalı da 2,5 ay oluyor ve ben dün ilk büyük zaferimi kazandım. kaynanam her şeye karışan bi kadın evin düzeninden yemeğe kadar. her öğünden sonra oğlunu arayıp yemek yedin mi yemediysen gel der evini temizletmek ister yapmayınca bozulur oğlu yokken laf sokar vs eşime geçenlerde söyledim kabul etmedi anası yapmazmış vs ben kötü düşünüyomuşum ne demiş ben art niyetliymişim falan neyse dedim dün kaynanam geldi hoşgeldin dedim cevap vermeden suratıma bile bakmadan çıkıp balkona oturdu düğün nasıldı dedim iki gün önce gittiği düğünü sorup laf açayım dedim bağıra bağıra beğenmedim şu buuu neyse eşim gelince sustu. eşim dün menemen istedi geldiklerinde sordum yumurtayı kırayımmı diye ayyyy menemen mi yicez ben yemem tokum dedi oturduk yedik eşimle bi güzel o yalnız oturdu sonra çay vs derken açtı hanım açtı ağzını yumdu gözünü düğüne gittiği yerde herkesin gelini saatte 10 kere aramış biz aramamışız oysa hergün oğluyla konuşur bana bi sabır geldi ağzımı bile açmadım içeri geçtim işim varmış gibi bi geldim geri eşime bana neden gelmiyo neden bütün gün evde oturuyor diyor eşim de böyle yapacaksan gelme dünyanın merkezinde sen yoksun dedi hayır ben anayım hergün her saat arayacaksınız dedi oğlu da yok öyle bi dünya deyince sustu kaldı. sonra eşim yatıştırıcı ve sinirden başlayan alerji haplarını istedi oğluna evlenmeden bişeyin yoktu hastalıklara karıldın diyo eşim ters ters baktı aradan biraz zamaan geçti seni bırakayım dedi annesini götürdü. eşim gelince dedim ki evet evlenince oluştu bu hastalıklar ama biz evde yalnızken bişi olmuyo huzura alıştın annen gelip huzurumuzu bozunca hastalıkların nüksediyor dedim evet haklısın dedi annesi bana nasıl laf sokuyormuş oğlu da gördü hahahahahhha :))))

Bugün annesinin tarafında olmuş ama bu erken galibiyete cok sevinmeyin.

daha çok yeni evlisin canım...
sabırlı olman lazım bu kadarla bitmez genelde...
eşine annesini kötüleme sakın...
geldide huzurumuz bozuldu vs...
onlar ana oğul bulurlar bi orta yine canciğer olurlar sonra sen kötü olursun....
herkes ailesiyle zaman zaman ters düşebilir her konuda....
bunu bi zafer olarak görme bence...
sonra hayal kırıklığına uğrarsın...

Eşin yanında olduğu için şanslısın. KV gerçekten çok beklentili, aşırı bağımlı birisi. İdare etmeye çalış. Eşin şimdilik senin yanında. Ama bu erkekler ana sözünden çıkmıyor. Mutlaka etkileniyor bir şekilde. O yüzden KV ile kazandım kaybettim yarışına girme, mesafeni ve saygını koru.

Konu başlığı biraz ağır olmuş ama sürekli açık arayan, eleştiren kayınvalide ve görümceleri çok duyuyoruz. Böyle bir baskı bir süre sonra insanın psikolojisinide bozar. Ama siz yinede saygıda kusur etmemeye çalışın ne de olsa eşinizin annesi. Belki zamanla iyiliğiniz size geri döner belli olmaz. Allah sabır ve kolaylık versin:)

haftanın 3 günü görüştüğüm hergün oğluyla tel de konuşan kayınvalidemi anlamamakla suçlanmam çok saçma. her şey de beni suçlayan beni aşağılayan evlendiğimin ertesi haftası eşimi benden 1500km uzağa tayin istemeye zorlayan kayınvalidemi koruyanlar acaba kayınvalide adayları mı

Biz nereden bilelim sizin kayınvalidenizin size olan davranışlarını? Nickiniz altyazı geçmediğine göre sadece sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapabilirz.

33 sene oğluyla aynı evde yaşamış bir kadının bir anda yeni duruma adapte olmasını beklemek çok kolay değil..Yanlış anlama sakın, kaynananın
davranış biçimini onaylıyor değilim..ki zaten kimsenin de onaylayacağını düşünmüyorum..

Ama daha bu kadar yeni evli olduğun halde eşinin annesine karşı olan tavırlarını, sanki sen büyük bir zafer kazanmışçasına anlatıyor olman bana pek sevimli gelmedi açıkçası..

Başta da dediğim gibi kaynananı savunuyorum sanma ama ana-oğul arasına da bu şekilde girme bana sorarsan..Sonra kaybeden sen oluverirsin..

kızlar selamlar,

bence kayınvalide adayı falansınız :) 33 yaşındaki oğluna bebeğim diyen açık açık seni sinir etmek hoşuma gidiyor diyen tayinimin çıkmayacağını bile bile eşimi benden 1500 km uzağa tayin istemeye zorlayan bir kayınvalidem varken ofsayta da düşer penaltı da attırırım :)))) ayrıca ben sadece annem diye yanlış davranışları koruyacak kadar kişiliksiz olmadığımdan beni yetiştiren anam da sağolsun yanlış şeyler yapmadığından eşimin onu ofsayta düşürmesi pek mümkün değil ayrıca böyle bişi olsa da ben annemi eleştiririm ve o da bunu anlar bilmem anlatabildim mi

uslubunuz ve anlatma şekliniz çok rahatsız edici

canım benım senın esın yol yakınken sımdıden görup cevabını vermıs kaynanan dılerım bu kadarla yetınıp susar huzurun bozulmaz bıde hırs yaparsa daha cok ugrasır anneler oglunu paylasamıyolar nedense ogullarını bende cok cektım ama sımdı sukur daha huzurluyoz 4 yılımdayım evlılıgımın 2 cocugum var sımdı ıyıyım sımdı rahatım ...

Hanımlar bence konu sahibi gayet haklı kimse kimseyi hergün aramak zorunda değil ben kv mi haftada 1 kez ararım bazen aramamam o arar arada vs.hiç sorun olmadı bunlar hoş benim kv etliye sütlüyenkarışmaz bana da karışmaz aramamada ama herhangi bişeyde yardımcıda olmaz bence aynen mesafeni koru ben etrafımda çok gördüm insanlar ezebildiklerini ezer ezemediklerini el üstünde tutar,haksızlığa uğradığında eşinle paylaş düzgün bir dille, Sorunlu insan tipidir bu yok herkesin gelini aradı düğünde 10 kere siz aramadınız çok komik ben eşimle sevgiliyken ona bu tripleri atardım 19 yaşındaydım düşün yani çocuktuk işte, kaldıki bence haftada 3 aramak bile inan fazla ilişkiler yüzgöz oluyor dahada geri dönüşü olmuyor

KV ve görümceme ayda bir kere ziyarette bulunuyoruz eşim sık sık arar hiç ihmal etmez ama adı üstünde onun ailesi bende kendi ailemi ararım bazen eşim teli verir annemle konuş diye işte böle 5 dk hava su ilişkiler süperr, Canım sen takma kimseyi karşındaki eşinin yanında sana söylenme cüreti gösteriyorsa ki kv olması ekstra saygı göreceği anlamına gelmez sende gayet ofsayta düştü diye başlık atabilirsin destekliyorum seniiii.

Back
X