Kaynanam sürekli şimdi ki gelinler şöyleler böyleler deyip rencide ediyor herkesin içinde

Zeyneptc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
443
106
33
24
Kızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben

Hizmet beklediği için öyle söylüyor.

Benimkide sürekli baktığı yaşlıları anlatıyor, istiyor ki “bende sana bakarım” diyeyim. :ıslık: En son “amaaan torun boku bile temizlemeyi düşünmüyorum” dedim de aldı mesajı.

“O eskidendi” der geçerim, ağlasın. Çocuğa bile ağladığı için taviz verilmiyor artık kaynana ağlasa ne olacak

Hizmet beklediği için öyle söylüyor.

Benimkide sürekli baktığı yaşlıları anlatıyor, istiyor ki “bende sana bakarım” diyeyim. :ıslık: En son “amaaan torun boku bile temizlemeyi düşünmüyorum” dedim de aldı mesajı.

“O eskidendi” der geçerim, ağlasın. Çocuğa bile ağladığı için taviz verilmiyor artık kaynana ağlasa ne olacak
Benim ki elini hiç bir şeye sürmez bende yapmıyorum açıkçası boşandıktan sonra evlenmeyi düşünüyor eşim izin vermiyor bir verse hiç sevmez beni bugün de oğlunun yanında bana diyor sende benim ciğerimsin asla öyle bir şey yok dedim sen sanıyorsin seni ayrı mı tutuyorum evet dedim sustu

Kız baş edemiyorum ki sürekli dedikodu telefon da sabah akşam bedu küfür şiret bir kadın ve bu kadın benim teyzem

Teyzenin oğluyla mı evlendin?

E yeni mi öğrendin teyzenin karakterini de gittin kuzeninle evlendin be Zeynep?

"Niye anne,kaç gelin gördün? Kızlarını mi kasdediyorsun" de:))
Suna bak hem sana sığınmış kocasından kaçıp, hem seni beğenmiyor hizmet bekliyor
Az yesin hizmetçi tutsun dün eşimle ilk defa tek dışarı çıktık eşime diyor tabi anneni öyle yerlere götürmezsin kıskaç varya

Back
X