hayır bide bilen arkadaşlar bilir,biz daha ev kurmadık ev kurucaz edicez.ne düşünürler ne ederler.yani eşiminde haberi yokmuş,şimdi eşim geliyo ya yanıma bide pat diye oldu erken gelme işi,mecbur isticez altınları diye söylüyolar yoksa yine sölemicekler.başlıcam onların taktığa altına falanda,benim annemin,babamın taktığı bileziği hatıra diye bozdurmayı bile asla düşünmüyodum ben,bu nasıl bir çirkeflik ya
Vallahi billahi bosanacagimi bilsem yine de durmam arar ağzıma geleni söylerim bu salaklik ya hırsızlıktan farkı yok bu yazdığını en azından ara soyle ben annemin babamin taktığı bileziği dara düşsem bile bozmuycaktim de ya vallaha sanki benim basıma gelmiş acayip sinirlendim hemen hallet bu isi istiyorum bileziklerimi kesinlikle bahane kabul etmiyorum vallaha dava acarım de reziller yaaa!
eşin ne demiş, biz de ev kurucaz nedir bu sizin yaptığınız dememişmi, direk altınlar onun onunla mı konuşun demiş
eşim,onu önceden söyleyecektnz demiş,onlarda açıklamaya kalkınca,açıklamasını bana değil ona yapacaksınız o bilezikler onun demiş,eşim çok sinirlenmiş bi taraftanda bana karşı mahçup oldu
kötü kokular alıyorumgitti giden gelmez artık
düğündeki altınları gelinle damat dışında herkes düşünyo zaten mıllet ıyıce aç oldu
e mahçup olsun tabi,bak benim babam 2 ay önce 2 bin tl borç aldı inan o parayı geri ödeyene kadar içim içimi yedi ki eşim lafını edecek bi insan değil babamda 6.günde geri ödedi zaten,anlatabiliyomuyum mahçup olması çok çok normal, 20 bilezik yaa gramını bilseydin keşke
canım valla annemin babamın,kardeşimin birde amcamın taktığı bileziğin gramını biliyorum bi tek gerisini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?