Kaynanam ve altınlarım

diğer konunda kayınvalidenlerin eşinden çekindiğini falan yazmıştın
o halde bile bu cesareti nerden alıyorlar...
seni arayacak olurlarsa bir hafta içinde eksiksiz altınlarını vermelerini söyle
mırın kırın ederlersede bu işi mahkemeye kadar taşırım dersin
hayret bişey ya!!!

bir bardak suyu içmem o bir bardak suda boğarım onları.yeter artık bu ne be.istiyorum altınlarımı verecekler.altınlarımı 10 gün içinde verecekler vermezlerse ne giderim ne gelebilir evime,almam evime hırsızlık yapıyosunuz derim.bu kadarda ağır konuşurum,boşanacağımı bilsem konuşurum.sandıkları kadar salak olmadığımı susup oturmayacağımı bilsinler artık

evet canım eşimin lafı geçer evde,herşeyi ona sorarlar,ama böyle maddi bi konuda sorma gereği hissetmemişler demekki,eşimin kimseye minneti yok.bunu çok iyi biliyorlar,bi kızar 3 gün aramaz sonra unutur diye düşündüler heralde.eşim maddiyat konusunda kesinlikle minnet etmez.ama bu sadece maddiyat değil.isteselerdi verirdik vermezdik o ayrı konu,altınları bizden habersiz kullanma hakları yok.zaten bize geri verirken nasıl vereceklerdi böyle habersiz kalkıştılar,aynı bilezikleri nerden bulacaklardı anlamıyorumki,20 bileziğinde aynısınımı bulup vereceklerdi.yok zaten vermiceklerdi demekki

Kaynananların yaptığına kendime yapılmışcasına o kadar çok sinirlendimki hiç uzun uzadıya bişeyler yazmıcam size, ziraaa içimden bayaa bi saydırıyorum şuan onlara.

Son düzenleme:
ara bence bileziklerimi 1 haftaya kadar hazırlayın alıcaz de.eşine de aynısını söyle,ben böyle birşey duymadım bileziklerimi birkaç gün içinde istiyorum de.

diğer konunda eşinle olan problemlerinden bahsetmişsin ondan mı yüz buldular acaba canım

yok yavrum be onların sorumunzdan haberi yoktu zaten.eşime söylendim şimdi.bizi enayi yerine koydular senide benide dedim.güveniyosan diye bırak dediler güvenmekte hata yapmışım demekki dedim.açma telefonlarına falan çıkma dedi.banada işleri yola koyunca geri alcaz bilezikleri dediler dedi.lanet olsun konuşma hiçbiriyle dedi.ben gelince sana alcam bilezik söz diyo.o da mahçup işte.banane ya hem eşim bana bilezik alacam dediyse alır,ama onun sıkıntısını yine ben çekerim.

bi yerde hediye gelen bilezikler diğer yanda eşinin aldıkları, eşin gene sizin evden kesip alıcak onları ne anladım ben o işten, 20 bileziğim cebimde olurdu 20 tanede eşime aldırırdım madem öyle

Aman Allahım senin altınlarınla iş mi kurmuşlar hırsızlar
benim kaynanam düğün gecesi beni evimize bırakırken yastığımın altına koymuş takılarımı, ne kibar kadın... düşününce halme şükrettim. bu hareketi yaptığı için balayındada ona emanet ettim hepsini başıma da hiç böyle bişey gelmedi, ne desem ki... giden gelmez dicem moralin bozulcak

Sanki bana yapilmis benm altinlarim gitmis gibi sinirlendim.. kayinvalide kendine kullansa neyse ki onu bile dogru bulmyrm.. ama gorumce kim ya.. kocasi is kuracak diye senn altinlari ne hakla akiyor yaa.. bu ne hadsizlik .. hirsizliktan baska bisey degil.kusura bakmayin ama cok sinir oldum gercekten.. herkes sinirini bilmeki.. ha

aaaaaaayyyyyyyyyyyyy deliricem yüzsüzlüğün bu kadarııııı bana ne dedi görümceeem yaa,şimdiye kadar altınlarımı sormamışım,şimdi onlar kendiliğinden söylemişler de niye sorun etmişim bu kadarrrr,gerizekalı insan müsveddesi,güveniyosan bırak dediniz,kocam yanıma gelemne kadar her gün arayıpta bileziklerim duruyomu,iyi bakıomusunuz mu dicektim.bitti işte yaa daha şimdiden bitti kaynana görümce eşimin tarafı bitti benim için ne giderim ne gelsinler terbiyesizleeeerr.allahlarından bulsunlarrrr

hayrını görmesinler inşallahhhhhh

Çok haklısınız o yüzden bunu söylemeden lütfen konuşmayı kesmeyin. Bu zamana kadar sormadım çünkü bana güvenden bahsedilip alınan altınlarıma bir şey yapacağınıza inanmadım. Ama görüyorum ki bu kadar iyiniyetli değilmişsiniz, altınlarımı istiyorum hakkımı helal etmiyorum diyin. Konuyu görüşmeyerek kapatmanız onların yararına bence, olabildiğince ödemelerini geciktirir bu küslük bahanesiyle.

Ayrıca ev kurucaksınız siz, ne kadar ayıp, günah. Lütfen bunu da eşinize belirtin. Ailenizin bileziklerini hatıra olarak saklamak istediğinizi bunun sizi ne kadar üzdüğünü eşinize anlatın. Ve bence kayınvalidenizi arayıp anne ben size inandım güvendim benim iyiniyetimi kötüye kullandınız, beni çok üzdünüz, ben evimi kurucaktım hatıra olarak saklıycaktım annemin babamın taktığı bileziği deyin. İçinizde kalacağına akıllarında vicdanlarında kalsın.

ablam senin çektiğin nedir böyle yahu.. :/ bence de ara açık açık söyle biz daha ev kurucaz bu ne düşüncesizliktir diye.. sana hissettirmeden yerine koymayı düşündüler heralde. ay babannem de böyle benim. hep kızlarını kayırır. görümce-kaynana birliği çok kötü. inşallah bu sorunu da tez zamanda halledersiniz.

bunlara anlayacak insan olsalar bana şimdiye kadar sormadın şimdi mi derdine düştün derler mi allah aşkına.hakkımı helal etmiyorum zaten.yok eşim diyo onlarla konuşma tamam ben sana alcam diye.içimdekileri dökene kadar konuşucam yok öyle bi dünya.

kızlar şimdi size soruyorum,vicdanıma bırakıyolar şimdi.diyolarki.benim görümcemin çocuğu olmamıştı 3 sene,sonra aşılamamı ne yaptırdı oldu 2 yaşında bi oğlu var.benim düğün zamanımda görümcemin eşi çalışmıyodu.benim düğünüm oldu bitti görümcem gitti tekrar aşılama yaptırdı tekrar hamile kaldı.şimdi bana diyolar ki yazık değil mi,iş kurdular,ödicekler,bebekleride olcak diye,ama 1.si benim görümcem aşılama yaptığında eşi zaten çalışmıyodu.bana mı güvendi.2.si izin isteselerdi madem,bide bana psikolojik baskı yapıolar ya ne alakası var haksızmıyım

çamura yatıyolar üstüne yattılar yani altınların anlaşıldı

sana yazık değil miymiş? anası değil mi illa kızını koruyacak işte.. senin takı parana mı güvenmişler? hadi sana gelip soramıyor eşine de mi soramamış? ay çok saçma ya.. madem bu kadar üzülüyor kızına, anası kendi ödesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…