Kaynanam ve altınlarım

Ekiminde haberi yokmuş bu olaydan ben dayanamadım hepsine hesap sordum tek tek bu güne kadar olan herşeyinde Hesabını sordum bana açıklama olarak çok zor duruma düştük satmak zorunda kaldık dediler bn satılmasından geçtim ama beni salak yerine koyup sahte bilezik be demek

Sahte bilezik oldugunu siz mi anladiniz onlar mi soyledi

konu eski ama okuyunca şok oldum
ne rahat insanlarmış
hiçte anlayışla karşılanacak bir durum değil
kadın bilezikleri isterken boşa güveniyorsan bırak dememiş!

Şimdi ben olayı anladıktan sonra kavga çıkardım Kıyameti. Kopardım ağzıma geleni söyledim eşimde aynı şekilde ama mecbur yüz yüze bakıyoruz

Ben bileziklerin kenarı kesiyor diye yaptırmaya götürdüğümde kuyumcu dedi

Yok artik...

Şimdi ben olayı anladıktan sonra kavga çıkardım Kıyameti. Kopardım ağzıma geleni söyledim eşimde aynı şekilde ama mecbur yüz yüze bakıyoruz

Bakmayin ya mecbur musunuz yani? Bilezikleri vermese neyse sahte bilezikle cocuk mu kandirmislar? Yuzsuzlere bak yaa.

Dediğiniz gibi hiç yüzlerine bakılacak yanları yok çok mutsuzum elimizde mutsuz ediyorum artık

Ne münasebet sana ve eşine ait olan altınları görümcen iş kurmak için kullanıyor. Bildiğin iş güzarlık bu, iki elin yakalarında olsun..

Guveniyorsan haa al guvendin ve bu oldu öyle mi iste o yirmi bileziğini ne yapip ne edip yerine koysunlar bir ayda sure ver en fazla .Yok odeyemiyorlarsa hisse versinler is yerinden. Mahkemelik bi durum gerçekten cok sinir bi durum kendime yapilmis gibi hissettim ayni

Git o kayinvalidene deki"hani bana guveniyorsan ver demistin ya bundan boyle asla guvenmeyecegim sana,daha ben evimi kurmadan bencilce bana ait olanlar bozdurdunuz arkamdan is cevirdini,hakkimi helal etmiyorum hicbirsekilde"de...

Ben olsam asla ama asla susmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…