Kaynanam ve altınlarım

Hirsizliktan baska birsey degil kendi aralarinda planlamislar herseyi yaziklar olsun bu tarz insanlari anlamis degilim bir gelinin bilenziklerine muhtac kalacak kdr seviyesiz insanlarmis demekki ayiptir ya !!!! onlar senin hakkin bi kere Allah'tandami korkmaz bunlar

canm bnde evlendikten sonra bileziklerimi kaynıma verdim kasay koyacaklardı eşim yüz görümlüğü olarak bilezik taktı daha snra bana ev almak için bilezikleri sattılar babamın taktıkları ve yüz görünümlüğüm dahil ve sormadılar bile bn şuan söyleynce size ev aldık kötü mü ettk diyorlar çok düşüncesizli bi izin istenr ama o gönül almafır ama nerde sende sıkma canını hiç değilse eşin tpki göstermiş ama insanı böyle üzmeye kmsenin hakkı yok çocuk kandırır gibi

Bunun adi HIRZIZLIK baska bisey degil. Senin olmayan altinla iskur o isdende hayir gelsin.

Zehir zikkim olsun derdim, ama altinlarimida isterdim.

Ben koca bir yuuuuuuhhh diyorum.Bu kadar terbiyesizlik,bu kadar arsızlık,adilik olmaz.Bu nasıl bir pervasızlıktır.Sana ait olanı,senin haberin olmadan nasıl kullanırlar.Sana güvenerek mi iş kurdular.Ben olsam kıyameti koarır altınlarımı geri isterim.

o altinlari mutlaka al ya mahkemeye basvur hirsizlik de aman yirmi bilezik bu borumu ay saka gibi

benimde 43 çeyrek 5 binde param gitti
artı her ayda 1000 lira borç ödüyoruz bana bilezik almak için çektikleri krediyi bile ödüyoruz gelde cinnet geçirme

ödemeyi yapsalar bile görüşmicem onlarla

yahu bu konuya ne oldu? bu konu oylece kaldı gitti mi yani? sinir krizi gecirtirler insana bu nedir ya? bu ulkede hak hukuk yok mu? alenen yapılmıs nitelikli hırsızlıga kayınvalide gorumce püsür diye goz mu yumacaksınız nedir?
ben hatanın cogunu sizde buluyorum kusuruma bakmazsanız. neden derseniz oncelikle:
1. altınları veriyosunuz.
2. hadi guvendiniz verdiniz. gelir gelmez neden almıyosunuz 6 aylık bebegim var diyosunuz. 9 ay hamilelik olsa en az 15 ay altınlar sizde kalmamıs, nası arayıp anında geri istemezsiniz benim aklım almıyor... yani resmen al ben yemicem sen ye demissiniz. turkiyede yasıyoruz. bebeklikten itibaren bu devirde babana bile guvenmiceksin diye büyütülmüs bir nesiliz. nasıl olur da altınların (hele de aileniz takmıs diyorsunuz nerdeyse hepsini) pesine dusmezsiniz bu kadar suredir. kendi anneme guvenmem ben bu kadar sure altını emanet etsem.
3. o para sizin cüzdanınızdan calınmıs siz esimle huzurumu bozamam diyosunuz. o zaman hırsızlıga goz yummus oluyorsunuz iste. cuzdandan calınan bir paranın esiyle huzuru mu olurmus? kocisiniz, evişiniz hakkınızdan, degerlerinizden, onurunuzdan daha mı onemli? bu konuyu yargıya tasımalısınız. mahkemeye verdim diye benimle arasını bozacak kadar haksızlıga tahammulsuzluk duygusu gelismemis bir insanı asla hazmedemem. bu olay benim basıma gelse de esimle aram bozulacak diye korkup asla geri adım atmam gerekirse bosanırım. bu toprakta yasıyosan hak verilmez alınır, maalesef durum bu.

yaraya tuz basmak gercekten istemezdim ama su baslıktaki tüm yorumları okudum. cok gayriciddi adımlar atmıssınız. bu olayın ciddiyetine hic yakısmıyor ve haliyle herkesin de sinirlerini oynatmissiniz.

o kadar sinirlendim ki biraz dagınık yazdım, uslupta da sertlikler var. kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Konu açılalı bir sene olmuş konuşulacaklar zaten konuşulmuş kapanmış zaten üye olan kişi de baktığım kadarıyla ekimden beri girmiyor neden aşağılardaki konuları yukarı çekiyorsunuz anlayamadım bunca güncel konu varken 1 sene önceki konu yahuu

heralde hangi konunun yukarı cekilecegine hangisinin cekilemeyecegine dair yazılmıs bir kural listesi yok, o halde kimseye sormam ya da akıl almam gerektiren bir durum goremiyorum. bu konu guncel konulardan daha cok ilgimi cekti ve akibetini merak ettim. kimin hangi aydan beri foruma girip girmediginin de cetelesini tutmuyorum. konusulanlar konusulmus olabilir ben yorum degil olayın neticesi ne oldu onu merak ettim.

konu sahibi sonuç ne oldu çok meraktayız. altınlarını alabildin mi? aradan 1 yıl geçmiş.

ben bu kadar terbiyesizlik görmedim senin kaynanan senin görümcen bunu nasıl yapar??

damadını kızını düşünüyorda senin hakkın olanlara neden göz koyup sizi düşünmüyorlar bu kadarına pess !!!

sen onlara emanet etmişsin gidin iş kurun dememişsinki !!!

sana asla suç bulmuyorum ama sen mecbur kaldığın için wermişsin illaki dönceğin zaman alacaktın!!

yazık bu durumda ağzıma geleni söyler altınlarımı denkleştirip bana geri werin eğer wermezseniz hakkım helal değildir we yüzünüzüde görmek istemiyorum derdim

çok sinirlendim çook

Bizi şöyle merakta bırakıp çekip gitmiyorlar mı çok sinir oluyorum gerçekten

Ben de çok merak ediyorum bu olayın akıbetini. KK da okuduğum en ilginç olaylardan birisiydi bu.

Son düzenleme:

Öyle bir kural listesi yok ama 1 sen geçmiş kimbilir bu konu kaçıncı sayfadaydı kaç sayfa geriye gittiniz de buldunuz merak ettim yani bu kadar çaba neden bu konuyu bulmak için bu kadar konu varken. Akıl alın filan demedim ben ama sonuç olarak forumun düzenini bozuyor zaten girse son durumları yazardı bakmaya gerek yok yazmadığına göre ya olay kapandı ya girmiyor ki girmiyor taa 2013 ekiminden beri yani kaç sayfa gerideki konuları yukarı çekmeden önce bir bakın konu sahibi cevap verebilecek mi hala aktif giriyor mu aktif olarak girmiyorsa ve cevap veremeyecekse kendi aramızda konuyu konuşmanın mantığı yokta o yüzden.

Bizi şöyle merakta bırakıp çekip gitmiyorlar mı çok sinir oluyorum gerçekten

Ben de çok merak ediyorum bu olayın akıbetini. KK da okuduğum en ilginç olaylardan birisiydi bu.

Bende sinir oluyorum yani bir şey yazılıyor sonra ne oldu ne etti yazılmıyor zaten konu sahibi en son ekim de girmiş buraya onda da buraya yazmamış daha da zaten foruma girmemiş. Girdiyse de hiçbir yerde bir yazısı yorumu yok. Şimdi kimbilir kaç sayfa gerideki konu yukarı taşınmış ama konu sahibi gelip yazmadıkça biz yazsak ne çıkar faydasız yani konu sahibi yok ortada o yüzden anlamı yok eski konuları yukarı çıkarmanın dedim ben de. Benim de takip ettiğim merak ettiğim konular oluyor ama konu sahibi gelip yorum yapmayınca bırakıp gidince bende ilgilenmiyorum.

eski konuyu canlandırmakla forumun düzenini bozmak arasında bağlantı kurabilmek herhalde son derece subjektif bir bakış açısının eseri. bu subjektiflik kapsamında konuşacaksak o halde bana göre de bir forumun düzenini bozmanın eski konuyu canlandırmakla değil, daha çok imla hatası içeren veya konunun kendisi hakkında fikir vermeyen başlıklar açmak ("kızlarr yardım edin lütfen" gibi) veya sizin yaptığınız gibi konunun özüyle alakasız başkalarına sözümona akıl verici yazılar yazmak (ve karşı tarafı da aynı şekilde davranmak durumunda bırakacak şekilde provoke etmek) gibi konularla alakası var. ama ben karşı taraf tarafından provoke edilmediğim sürece, bu forumun sahibi olmadığım için bu konularla ilgili kimseyi baskılayıcı yazı yazmıyorum. her alakasız başlık açana neden açtın demiyorum, imla hatası yapana düzgün yaz lütfen demiyorum. böyle bir kural listesi yoksa da benim gidip de bilmem kaçıncı sayfadaki yazıyı bulmaya yönelik çabama olan merakınız, konu sahibi aktif mi degil mi kontrol etmek gibi uydurulmus kurallar vs. gibi kendi kisisel forum düzenleyici tercihleriniz beni kesinlikle ilgilendirmiyor. konu sahibi bilmem kaç aydan beri aktif değil diye cevap veremeyecekse (heralde allah korusun ölmediyse bi daha aktif olamayacağına kanaat getirmiş olmanız da ayrı bir subjektif bakış açısının eseri sanırım), konuyu konuşmanın mantığı yok gibi bilirkişi yorumlarından uzaklaşırsanız ya da bunu kendi içinizde yaşarsanız sevinirim. zira bu şekilde akıl vermeye bir hakkınız ya da yetkiniz olduğunu veya benim buna ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.

Daha çok yeni üyesiniz sanırım. Burda konu hortlatmak diye bir tabirimiz vardır. Böyle bir konuya yorum yapılır. Sonra ne olur biliyor musunuz? Bir çok arkadaş 45 sayfa okumaya ya da en azından son sayfaya bakmaya üşendiklerinden ilk konuya uzuuun uzun yorumlarını yaparlar. Sonradan geçen senenin konusu olduğunu görünce de hem kaybettikleri zamana yanarlar hem de kim hortlatmış merak ederler. Benim şahsi kanaatim uzun süre aktif olmayan konuların kapatılması. Bu sayede konu sahibinin bile unuttuğu mevzu üzerine gereksiz gerginlikler yaşanmaz.

Aynı durumdayım hatta dahada kötü kaynanam bileziklerini satıp bide sahte bilezik almış yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…