Kaynanam ve altınlarım

eşinin tavrının sertliğinden sonra bence çoktan pişman olmuşlardır ama tükürdüklerini yalamamak için haksız olduklarını kabul etmiyorlardır.

eşinin senin yanında olması çok güzel bir şey. bu kadar sert davranmasaydı, ailesinin tarafını tutsaydı sen sinir hastası olacaktın belki de.

onlar da bu ödemeyi yapmadan onlarla görüşmeyin , sonuçta hırsızlarla görüşülmez.

100%100 artniyet...emanete hıyanetlik bu..işte ben bosuna yırtınmıyorum evlendıkten sonra ailem dıye kaynana tarafını bagrına basamıyorsun..ailen yerıne koymaya calıstıgın anda basıyolar kazıgı..sinir oldum!!!! sen sakin ol ama esinle arayı sakın bozma kaynanın gorumcenın ekmegıne yag surersın

benimki sıkıştımı ay başım ay ateş bastı ay bana bişiler oluyoo aman aman tansiyonuuuuum.nefret ediyorum bu durumdan nefret ama anladığım kadarıyla kaynanaların geneli böleee.

ben eşimin ailesine sonsuz saygı duyarım o yüzden ilk önce neden böyle birşey yaptıklarını sorarım.para hertürlü olur ama huzur geri gelmiyo.

Son düzenleme:
sordum sormazmıyım.ama hem suçlular hem güçlüler.biz verdik iş kurun diye dedi.ama o altınlar benim ve ona emanet etmişim.emanet altınları kafasının estiğine veremez ki böle bi hakkı yok.evet altınlarımdan hala ses yok.ama eşimde onları sildi tamamen.

Konunun açılması üzerinden 2 ay geçmiş neredeyse ama okurken o kadar üzüldüm ki sizin için yazmak istedim.Yaptıkları şey tek kelimeyle AFFEDİLEMEZ. Böyle birşeyi nasıl yapabilirler yahu? Ama eminim ki o giden altınlar size ileride kat be kat dönecektir. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

nedense sasırmıyorum.altın konusunda kv tarafına asla güvenmem.
benimkilerde gitti.Ama benim eşimde bu işin içindeydi ne yazıkki.
son durumunuz ne oldu merak ettim acıkcası.

konuyla alakası yok ama kime soracağımı bilemediğim içn size yazıyorum bu evlilik takvimini nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım :/

Arkadaşım resmen bileziklerin üstüne konmuşlar . Nasıl bişeydir bu ya.
Keşke bırakmasaydın dicem iş işten geçti artık. Git hesabını sor mutlaka..

çook çok çok geçmişş olsun öncelikle valla ne sabır varmış arkadaş sendee pesss yani...
ben evlediğimde balıyna giderken altınlarımı anneme bırakmıştımm ve döndüğümde aynı şekilde eşimle beraber bıraktığımız gibi, ikimiz almıştıık kv kesinlike ağzını bile açmadı.. çünkü onun zamanında aştınların hepsi gitmişş kpin iş yeri yüzünden bana yapılmasını asla istemezz hep dee benim kpder her sıkıştığındaa benim altınları alıcak die korkarım zaten kv bana yapılanları sana yaptırmam der...
ne biliyimm bu nasıl bu ne kadarr rezi,llik ne kadarr ayıpp dicek bişi bulamıyorumm sanki onamı takılmış onlarr onlarr kadının namsuna takılan hediyedirr bunun vebaliniin hesabını veremezzz ayıp reziller yaaa ....

Konu nerdeyse 1 sene once acilmis . Bende merak ettim altinlarin ahvalini . Bir yandansa cok uzuldum . Muslumanin en onemli ozelliklerinden biride emanete sahip cikmaktir . Onlara bir emanetti o insan emanete cani pahasina sahip cikmasi gerekirken bilerek ve isteyerek izinsiz bir sekilde emaneti kullanmislar birde haber bile vermiyorlar . Ben olsam olayi ogrendigimde soka girerdim sanirim ve gorumceme karsida sakin kalamazdim.. Insallah arkadasda mesafesini koymustur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…