kaynanam ve anneler günü

ne kadar terbiyesiz saygisiz insanlar varya insan hic Allah yazisina ivir zivir dermi ayip ya.

neyse ben 5 yildir evliyim bi kere bile hediye almadim cunku yurt disinda yasiyoruz hic aneler gunune denk gelmiyo.

evliligimin ilk senesinde babalar gunuydu .

kayin p.aradik bana dediki;

yokbunlar bilmemnesi vs dedi daha o oldu .

hic aramiyorum.keyfi bilir.

ne kadar terbiyesiz saygisiz insanlar varya insan hic Allah yazisina ivir zivir dermi ayip ya.

neyse ben 5 yildir evliyim bi kere bile hediye almadim cunku yurt disinda yasiyoruz hic aneler gunune denk gelmiyo.

evliligimin ilk senesinde babalar gunuydu .

kayin p.aradik bana dediki;

yokbunlar bilmemnesi vs dedi daha o oldu .

hic aramiyorum.keyfi bilir.

Aman biz de bayılıyoduk onları aramaya.densizlik başka bişey değil

Arkadaslar hamile oldugum icin 2 gundur cok agrim vardi ve dogum icin cok erken . Bnde dun hemen dr a gittim tetkik vs yapildi cok sukur sorun yok fakat 9 da gittigim hastaneden serum yiyerek aksamustu 5 gibi ciktim neyse uzatmayim , gorumcem ne aradi gecmis olsun diye ne eve geldi nasilsin diye simdi kalkmis yarin kizinin dogum gunu var esime sizde gelin demis simdi size soruyorum? Bnm kotu gunumde bir telefonla bile arayip sormayan gorumcemin iyi gununde yaninda olmali miyim sizce? Ki onlar 4 yillik evliyim hic bir dogum gunumde bnm dogum gunumu kutlamadilar. Siz olsaniz ne yapardiniz??

tabi ki gitmezdim ne münasebet beni düşünmeyeni ben düşünecem

Esimde aradi gidelim hediye alalim dedi bnde bn gelmicem dedim aa neden ayip olur dedi bnde dedim ki kotu gunumde bi arayip nasilsin bile demedi ablan kotu gunumde bnle olmadi bn iyi gununde mi onunla olucam dedim hem ise bakin ya bn dogum gunune gitmiyorum diye ayip etmis oluyorum o aramadigi halde ayip etmis olmuyo , hediyesini alalim sen git dedim istedigin kadar kal bn sana karismam dedim, cok ayip ya keyfi bi olay degil bnm
Ki , hastalik bu ustelik cok zor 2 gun gecirdim ve o bunu biliyo.

iyi yapmışsın bence eşini de göndermeseydin

Ayyy :) Allah korusun , o gitmeden duramaZ . Sonra ablasi kuser malum ablasinin duygulari gururu var bizim yok. Biz ne olsa kaldiriyoruz. Kendi gitsinde bana karismasin . İnsan olana canim feda. Bugunee kadar esimin annesinin dogum gununden tutun da yegenine kadar hepsine hem gittim hem hediye aldim. Artik bnden paso

bu devirde varya **çan yaranır inanın ki aldın kıymetini bilmedi almasan daha kıymete binerdin sen kibar ve ince düşünceli insansın o ise kaba bir insanmış boş ver değmez hiç bir şey alma valla haketmiyormuş

Back
X