kaynanam ve anneler günü

bie de paramı gönderecem ona zırnık koklatma vallahi.el kızıyız işte dünyaları versem boş yani.zıkkımın kökünü alsın

tatlım ya deme öyle her ne olursa olsun nede olsa eşinin annesi eşini büyütmüş bak sana eş etmiş
ne kadar sevmiyosan sevme ama deme bence böyle sana ne diyebilirsin
belki senden küçüğüm belki büyüğüm ama sana bi abla bi kardeş tavsiyesi
bende çok sevmem kaynanamı ama kimseye kaynanama laf söyletmem söylemem

ben her zaman annemle kayınvalideme aynı şeyleri alırım. en fazla renk farkı olur.

ikisinede bir sene terlik, birsene ayakkabı öyle gider :) onlarda kullanır gayet mutlu:) benim de içim rahat eder.

ben her zaman annemle kayınvalideme aynı şeyleri alırım. en fazla renk farkı olur.

ikisinede bir sene terlik, birsene ayakkabı öyle gider :) onlarda kullanır gayet mutlu:) benim de içim rahat eder.

bende öyle yapadım hep bi keresinde anneme terlik alıyodum eşimle annene de alalım dedim aldık yani.ama yok artık

ilkini okuyunca sizin abarttığınızı düşündüm ama sonraki hediyeleri okuyunca haklı olduğunuzu düşünüyorum eşinizle evet kullanmıyor oyüzden almayacağım deyin fakat...çok güzel yumuşak tatlı bir dillee yani mesela o söylemeden siz söyleyin hatta cnm anneler günü yaklaşıyor annene ne hediye alacaksın yada alacağız ben almayacağım çünkü değer veripde hiçbirini şimdiye kadar kullanmadı dağıttı birde düşün hamile halimle götürdüğüm hediyemi dahi hamile gönlü olsun sevinsin diip de kullanma gereği duymadı bana kasıtlı yapdığını düşünüyorum ne alırsam alıyım buyüzden hediyeni verirken biz almışız gibi sen ver ben verirsem alacağımızı yine kullanmaz de bence

sen hediye işine hiç karışma bırak eşin alsın kayınvaliden birşey derse oğlun beğendi aldı dersin ne canın sıkılır ne de üzülürsün:31:

sen hediye işine hiç karışma bırak eşin alsın kayınvaliden birşey derse oğlun beğendi aldı dersin ne canın sıkılır ne de üzülürsün:31:

ya o demez ki öyle bişey yine ben aldım zanneder.bi keresinde gönderdik kargoyla anneme de ona da.eline geçmiş kargo arayıp geldi demiyor bizimkiler aradı geldi dediler.onunki gitmedi zannettik meğer gitmiş aramamış biz anneler gününde aradık da sorduk geldi mi diye.böyle cins bi insan yani kendisi.insan bi arardı geldi sağolun der.görgüsüz hayatında görmemiş herhalde ne bilsin

Son düzenleme:
bir hediyeyi beğenmemiş bile olsan asla söylenmez..
Yani biz öyle öğrendik büyüklerimizden..
önemli olan düşünülmüş olmasıdır.
Kayınvaliden çok patavatsızmış gerçekten.
Bence böyle değer bilmeyen birine ne hediye alcaksınki..
Paran bari boşa gitmesin arkadaşım boş ver...
O senin doğum gününde hediye alıyor mu sana????

Son düzenleme:
ya o demez ki öyle bişey yine ben aldım zanneder.bi keresinde gönderdik kargoyla anneme de ona da.eline geçmiş kargo arayıp geldi demiyor bizimkiler aradı geldi dediler.onunki gitmedi zannettik meğer gitmiş aramamış biz anneler gününde aradık da sorduk geldi mi diye.böyle cins bi insan yani kendisi.insan bi arardı geldi sağolun der.görgüsüz hayatında görmemiş herhalde ne bilsin

bence sizin kadinla baska bir derdiniz var, kargonuz bize geldi diye haber vermedigi icin gorgusuz damgasini basivermissiniz..

bir hediyeyi beğenmemiş bile olsan asla söylenmez..
Yani biz öyle öğrendik büyüklerimizden..
önemli olan düşünülmüş olmasıdır.
Kayınvaliden çok patavatsızmış gerçekten.
Bence böyle değer bilmeyen birine ne hediye alcaksınki..
Paran bari boşa gitmesin arkadaşım boş ver...
O senin doğum gününde hediye alıyor mu sana????

ne hediyesi allah aşkına güya oğlan evlendirdiler herşeyi biz aldık bir çatal bile almadılar,bi tane hırka almıştı evlendiğimizde o

begenmeseniz bile soylenmez hediye bu birde yetmemis benim evimde boyle ıvır zıvırlardan cok demis simdi bu saygısızlık degilmidir..hicbirsey alma bırak esin halletsin boyle insanlara sinir oluyorum birde begenmemekden ziyade bunu karsıdakine belli etmek yokmudur ayıp yahu

kargoyu haber vermemesi değil arayıp bi teşekkür etmemesi

haklisiniz, siz de misilleme yaparak onun seviyesine inmeyin. onemli olan esinizle huzurunuz bi corap bi fanila yuzunden bozulmasin. gorev gibi alin gecin, her sene her sene donu fanilayi gorunce akli basina gelir belki :27:
yine de 150 kg ona ic camasirini nerden bulurum demeniz ayip olmus biraz..

hediye almanın amacı karşıda ki insanın sevdiğini belli etmek,mutlu etmektir
hem hediye alıyorsunuz hemde arkasından etmediğiniz laf kalmadı bu ikiyüzlülüğe giriyor
madem bu kadar kötü bu sefer sadece telefonla arayın anneler gününü kutlayın yeter birşey derse de anne o kadar seni düşünüp aldım senin lafların zoruma gitti diyin bu kadar emin olun bu kadar laf etmenizden daha kolay olur.

haklisiniz, siz de misilleme yaparak onun seviyesine inmeyin. onemli olan esinizle huzurunuz bi corap bi fanila yuzunden bozulmasin. gorev gibi alin gecin, her sene her sene donu fanilayi gorunce akli basina gelir belki :27:
yine de 150 kg ona ic camasirini nerden bulurum demeniz ayip olmus biraz..

ya öyle ama nerden bulayım bedeni falan zor yani

Sevgiliyken kayinvalideme, teyzesine ve esimin ablasina bursali oldugumdan havlu almistim.
Kaliteliydi havlular, ayni renk ve model. Birde guzelce farkli bir bohca icine yerlestirmistim.
Ne annesi, ne ablasi tsk bile etmedi. Hicte sorun etmedim ben. Esim anneme birsey bile almamisti.
Onu da sorun etmedim. Dusunemez cunku, soylesem alirdi ama eminim.
Teyze ama hediyeye karsilik sal ormus bana. Daha nolsun, Allah razi olsun.
Ondan sonrada hicbir sey almadim kimseye. Bu ilk anneler gunumuz olacak.
Anneme birsey alirsam, belki o zaman kv alirim birseyler.
Yok tsk etmis, yok onu demis bunu demis diye, niye takiyorsunuz ki?
Icinizden geliyorsa alin, yapin, gonderin.
Hediyelesmek sunnettir. Sirf bunun bilincinde olmus olsaniz bile karsiligini beklemeden yaparsiniz.

hediye almanın amacı karşıda ki insanın sevdiğini belli etmek,mutlu etmektir
hem hediye alıyorsunuz hemde arkasından etmediğiniz laf kalmadı bu ikiyüzlülüğe giriyor
madem bu kadar kötü bu sefer sadece telefonla arayın anneler gününü kutlayın yeter birşey derse de anne o kadar seni düşünüp aldım senin lafların zoruma gitti diyin bu kadar emin olun bu kadar laf etmenizden daha kolay olur.

bende öyle yapacam diyorum zaten okumadınız herhalde.ne kadar istersem o kadar laf ederim size mi sorucam.

Back
X