Kaynanam ve Annem arasinda kaldim

Olmazsaolmazimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
25
7
86
İstanbul
Merhaba bayanlar,

bir kac haftaya evleniyorum ve kaynanam simdiye kadar nisanlilik surecinde ne arar ne sorardi.
annem surekli, bilmediginiz birsey varsa, lutfen beni sorun arayin birlikte konusalim derdi, ama kaynanam bunu yapmadigi icin yanlis anlasilmalar oldu ve annem kizdi kaynanama. Gorumcelerim herseyi bana sorarlardi ama kimse anneme danismazdi ve bu yuzden cok sey yanlis gitti. Annem bana diyorki evlendiginde eger esinin ailesi bizi arayip sormassa senden bilirim, demekki sen tavrini koymuyorsun ve bizi saydiramiyorsun. Simdi bayanlar ben evlendigim vakit boyle seylerle ilgilenmek istemiyorum, sadece kendi evime huzuruma bakmak istiyorum. Arayan arar aramayan aramaz tabi ozel gunlerde kaynanam annemi sormassa bende biras geri cekilirim eskisi kadar yanasmam ama bunun yuzundende tartismalar yasamak istemiyorum... bana bu konularda tecrubeli ablalarim akil verebilirmi..

Ay ne alaka yahu.kac yasinda insanlar herkesin kendi bilcegi sey arayip aramamasi.saymakla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ben.sen ögretemezsin yada saydiramazsin.demekle olmaz böyle seyler.sen kendi huzuruna bak.hersey cok yeni oldugu icin boyle dusünuyo annen.zaman gecince alisir

Ya annemin demek istedigi hani hal hatir icin aramak degil, bayramda seyranda ozel gunlerde, bunuda yapmiyolar. hani ben napcagimi bilmiyorum. Babam icin onemsiz hani aramalari veya aramamalari, oda tabi tuhaf buluyor durumu aranmayinca ama ustune pek dusmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…