Kaynanam ve bana olan kini .

Allah yar ve yardımcın olsun bacım
Allah razı olsun kardeşim zor çok zor komşun olsa kapını kapatır konuşmasın ama aileden olunca munasebeti kesemiyorsun 500 km uzaktayım diye seviniyorum senede bir yüzünü görüyorum yakın olsak yuvam dağılırdı Allah korusun 😔😔😔

Allah razı olsun kardeşim zor çok zor komşun olsa kapını kapatır konuşmasın ama aileden olunca munasebeti kesemiyorsun 500 km uzaktayım diye seviniyorum senede bir yüzünü görüyorum yakın olsak yuvam dağılırdı Allah korusun 😔😔😔
Ben 1.200 km ötedeydim... evliliğimin 2.haftası gelip kışı yanımızda geçirmek istedi kabul etmedim her seferin hastalık bahanesi afedersiniz altına işese oğluna derdi. Benimle ilgili olmayan şeyler derdi oğluna. Kızları kendinden beterdi yapmadıkları kalmadı arkamızdan sonuç boşanıyoruz

Arkadaşım var psikolog ona anlattım dediki kaynanam dul kocası olmadığı için senin kocanı sahipleniyor ondan kıskanıyor dedi yani benim kocam yok yalnızım onlarida mutsuz etmem gerek gibi sapkın bir düşünce yani
Bu da mı tesadüf 🥴 aynı şeyleri yaşamışız

Canım benım kayınvalıdemde oyle herkes kendı etrafında dönsün , ne dese yapılsın ısteyenlerden..yapılmassa aksı bı sey denırse darılır, tansıyonunu kullanıp basım agrıyo der fenalaşma numaraları daha neler neler nefret edıyorum :( ve her gelme haberını aldıgımda huzurum ,neşem gidiyo depresyona giriyorum 😌keske bi çare olsa da sana soylesem 😌 tek tavsıyem hıc muhbbte gırme soguk ol ..esının yanında ,normal davran. o yokken buzgıbı ol.bı laf derse de cevabını ver ,altta kalma sakın uygun bi dille tabı ..Allah bize yardım etsın ınslh

Onu kendi silahıyla vur mükemmel sorunsuz gelin ol asla laflarına takılma amacı seni huzursuz etmek zaten benzeri bendede var senin gibi çok takardım ama şimdi umrumda değil 🤣

Canım benım kayınvalıdemde oyle herkes kendı etrafında dönsün , ne dese yapılsın ısteyenlerden..yapılmassa aksı bı sey denırse darılır, tansıyonunu kullanıp basım agrıyo der fenalaşma numaraları daha neler neler nefret edıyorum :KK43: ve her gelme haberını aldıgımda huzurum ,neşem gidiyo depresyona giriyorum 😌keske bi çare olsa da sana soylesem 😌 tek tavsıyem hıc muhbbte gırme soguk ol ..esının yanında ,normal davran. o yokken buzgıbı ol.bı laf derse de cevabını ver ,altta kalma sakın uygun bi dille tabı ..Allah bize yardım etsın ınslh
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim zor durum hepimiz icin

Ben 1.200 km ötedeydim... evliliğimin 2.haftası gelip kışı yanımızda geçirmek istedi kabul etmedim her seferin hastalık bahanesi afedersiniz altına işese oğluna derdi. Benimle ilgili olmayan şeyler derdi oğluna. Kızları kendinden beterdi yapmadıkları kalmadı arkamızdan sonuç boşanıyoruz
Çok uzuldum canım böyle insanlar yuva yıkmanın vebalini bilmiyorlar Allah fırsat vermesin bunlara inşallah hep mutlu olacağın bir hayatin olur

Onu kendi silahıyla vur mükemmel sorunsuz gelin ol asla laflarına takılma amacı seni huzursuz etmek zaten benzeri bendede var senin gibi çok takardım ama şimdi umrumda değil 🤣
Haklisin canım onun için üzülmeye değmez onun yanında kocama daha yakın olcam ..şeytan azabta gerek

Çok uzuldum canım böyle insanlar yuva yıkmanın vebalini bilmiyorlar Allah fırsat vermesin bunlara inşallah hep mutlu olacağın bir hayatin olur
İnşallah çok teşekkür ederim Allah size de sabırlar versin sizi lok iyi anlıyorum

Back
X