Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:
Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:[/
kayınvalide ve görümcenin doldurmasıyla ve özellikle böyle bi konu için size bağırıyorsa bence siz bi ilişkinizi gözden geçirin derim ben size işinizin devlet deilde özel diye niye bağırıyoki illa devlet sektöründemi çalışmanız gerek ne alaka hiç işinizde olmayabilir bence seni seviyosa neişin önemi vardır ne başka bir şeyin
off sevmıyor mu yanı :/ nıye ewlenıyor ozaman bilmiyorumkismile
Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?