- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
merhaba önceki konularda kv dem ile olan şikayetlerimi dile getirmiştim.eşimin hemen hemen her akşam ailesiyle görüntülü konuşup bebegimi gösterdiğini yazmıştım oysaki bize 5dk uzaktalar zaten işten akşam 11 de geliyor ve ailesiyle çalışıyor yani hep beraberler onlarda akşam olunca torun gormek icin arıyorlar görüntülü 1 saat boyunca boş boş konuşuyorlaryani bize hiç vakit kalmıyor ve bana soğuk davranıyor kv dem oda onun dediğini uygulamadığım için istiyorki mama veriim ousaki anne sütü bebeğime yetiyo neymiş tombik olsun yok kat kat giydir ama 4,5 kat yani doğalgazlı evde bende doktorumu dinlediğim için bana gıcık gidiyo.. bazı olaylar olduki unutamıyorum ve soğudum açıkcası onlara karşı öyle şen şakrak olamıyorum yine saygıda kusur etmiyorum ama mesafe koydum aramıza görümcede kardeşlerine aşık biri abisinin bana olan sevgisini kıskanıyor bana sarıldığında falan gelir kendi sarılır hemen farklı biri yani ve yaşı 23 cocukta değil..dün yine görüntülü konuşuyorlar eşim slm ver diye işaret etti bende sessizce dedimki hep ben slm veriyorum onlar versin bikerede ve napıyorsun nasılsın demediler bile..ben bebeğim ağlıyordu huzursuz kaç gündür emzirmekle meşgulken eşim masaya kendi geçti yemeğini tabağa koyup ve görümcem fişekliyo baakk ben sana masalar kurardım oh olsun sana haktır diyor ben bebek emzırmekle meşgulüm sanki eşimi aç bırakmışım gibi yemeği hazır tabağına kendi koyduğu icin boyle sacma sapan konustu neymiş kendi gül gibi bakıyormuş kardeşine..eşimde ailesine cok bağlı hiç kırmaz ama dün dediki karım senden daha iyi bakıyor ve ona bozuldu herhalde birdaha sesini duymadım :))..yani ben anlamıyorum eşim hep benden bekliyor slm ver konuya katıl diye onlar aralarında konuşuyorlar ( kürtce ) ve ben anlamıyorum ne konuşabilirim ve içimdende gelmiyor birsey konuşulacagında hep ahmet diye konusuyorlar ne diyebilirimki.. nasıl davranmam lazım sizce