Kaynanam ve hediyeleri

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani

Son düzenleme:
8 aydır gördü nasıl giyindiğimi bir de ben beğendim ister giyin ister giyinmeyin diyor boşa parası gidiyor ben ona acıyorum

Yazık kadına düşünmüş almış bence şikayetten çok nazikçe bir teşekkürü hak etmiş.
Şu hayatta neler var dert edilecek..bu ne ki??
teşekkür ediyorum ama boşa parası gidiyor yani ben ona acıyorum

Nazik bir dille çok fazla kıyafetin olduğunu ,çoraba bile ihtiyacın olmadığını anlatabilirsin

yani madem almak istiyor giyemiyeceğim şeyi niye alsın yani büyük alıyor bide yani yaşlıların giyeceği türden

Düşünmek de kabahat kaç yaşına gelmiş kadın ne kadar söylersen onun zevki olduğu için devam edecek bu yaştan sonra sizmi değiştirecek siniz kadını... Yazık bazı KV lere gerçekten üzülüyorum

Aynısını benim kv de yapardı. Bir kere bile kalbini kırmadım eşime de hiç şikayet etmedim. Giymediğimi gördükçe o da almaktan vazgeçti. Alacaksa da bana resim atıyor bunu beğendin mi diye. Eksik olmasın, düşünmesi yeter.

ben ona para gidiyor boşa diye üzülüyorum giymeyeceğim birşey için para veriyor başka birşeyini alır onun yerine

Kadin iyi niyetle almis.Zevkiniz cok farkli ama bence sen kirma al.Esin soylesin cok kiyafeti var sen ona baska seyler al hediye almak istersen, almak zorunda da degilsin desin.Bence bu dert degil ayrica.

Ayol kaç yaşında kadının fikirlerini mi değiştireceksin?
Almak istemiş,almış.
Boşver,takma.
Yaşlıları sorgulamak çok garip oluyor.
Çok az kısmı hariç geneli sabit fikirli oluyor.
Değiştiremeyeceğin kişilerle uğraşmazsan daha mutlu olursun.

ben parası gidiyor ona üzülüyorum yani

Anne gel bu bayram beraber alisveris yapalim de git onun yaninda al ne alicaksan belki ozmn gorur neleri lmak istedigini.
Bnm kayinvalidem bana sormadan alio ama yapicak bisi yok bi renk var asla sevmem gitmis almis tesekkur ettm bi kere giydim gonlu oldu kumas pantalonu pek sevmem severimde duz sekilde olanlari sevmem gider alir illa onu giycekmisim ama yakismaz sonra gittik berber aldik ozmndan beri ucuk kacik bisi almaz giyecegim seyler alir

Bence nazikçe teşekkür edip alın sonuçta kadın hediye alıyor tamam zevkleriniz uyuşmuyor olabilir ama düşünmesi bile size değer verdiğini gösteriyor. Beğenmiyorsanız giyinmeyin zaten giyinmediğinizi görünce bir süre sonra kendisi almaktan vazgeçer.

kv 46 yaşında ama işte ben ona üzülüyorum giyemeyeceğim bol büyük yani parası gidiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…