Kaynanam ve hediyeleri

ben ona para gidiyor boşa diye üzülüyorum giymeyeceğim birşey için para veriyor başka birşeyini alır onun yerine
Anlatamaz siniz heves edip alıyor kadın. Eminim ki alırken çok mutlu oluyor dur. Giymeyin uzmeyin de tamamen iyi niyet

Eğer almakta ısrar ediyorsa biriktirin ihtiyaç sahibi birine verin. Kalp kırmak için çok basit şeyler bunlar bnce boş şeylere takılmayın takılacak çok daha büyük dertler var

kv ler alsa bir dert almasa bir dert, bildiği gördüğü o kadar demek ki bence düşünüp alması bile çok güzel bi davranış. bildiğiniz bi yerden almışsa gidin değiştirin yoksa da dursun dolabınızın bir köşesinde ilerde birilerine hediye verirsiniz

hediyeleşmek bile çok zor,kayınvalide gelin arasında.acaba beğenir mi,beğenmez mi?gelinimin doğum günü yaklaşıyor,şimdiden kara kara düşünmeye başladım.
benim en hoşlanmadığım insan tipi,hediye beğenmeyen insan.hediye bu adı üstünde,gönülden geçen alınıyor.
zevkinize uymaz ama,o gelince, 1 saat giyip çıkartmak,sizi zevksiz yapmaz.onun yanında eve gelince giyersiniz,sonra çıkartır birine verirsiniz,çaktırmadan.

benimki bana bir kere bir şey uzattı sana aldım diye

ama asla benim tarzım değil yani böyle boncuk işlemeli kazak gibi bir şeydi

sen giy daha uygun olur sana dedim

ben öyle giymem ki dedi ben de ben de giymem sen benim öyle giydiğimi hiç gördün mü dedim

yaşım 30 civarı idi üzerimde kot ve bady vardı

görümcem de vardı biz seninle seçelim ona uygun bir şey dedi

bir daha da bir şey almaya kalkmadı

yazık yani dökülen paraya kimse giymiyor dolap bekliyorsa ya açıkça söyle yok ben aldım isteyen giyer istemeyen giymez derse de ilerde paket yapar ona hediye edersin

nişan alışverişinde beraber almıştık o da hatta güzel bluz felan almıştı yani biliyor gibi. zaten köye gidince şalvar felan giyer yazma bağlarım hiç kırmadım böyle şeyler içinde benim takıldığım yazık para veriyor

hediye aldıgından annecim(ya da ne diyorsanız) bunlar bana çok büyük oluyor, boşuna para veriyorsunuz giyemiyorum, küçük bedeni olsaydı gibi bi cümle kurdunuz mu hiç..

Ben neredeyse 7 yillik evliyim ayni sorun bende de var. Kv koyde yasiyoe hediyeleri de o ayarda. Tesekkur edip paket yapip ihtiyaci olanlara veriyorum. Benim zevkime gore almasi mumkun degil esim bile tutturamiyor. Ki sende demissin anneminkileri bile begenmem diye. Bu kadar mesele yapacak ne var ?

kötü niyet yok ki. çok kıyafetim var almayın masraf oluyor bi de büyük geliyor vs deyin. baktınız almaya devam ediyor yapacak bişey yok.

kv 46 yaşında ama işte ben ona üzülüyorum giyemeyeceğim bol büyük yani parası gidiyor diye
İnanın ben de 'ben bunu nasıl giyeyim 42 beden' diye kenara köşeye attığım şeyleri hamileyken çok da güzel giydim :)
Kalp kırmaya değecek bi konu değil bence. Parası boşa gitmez niye gitsin, alır ihtiyaç sahibi birine hediye edersin.

Canım teşekkür et ve hediyesini kabul et. Hediyeyi beğenmemek çok ayıp bir davranış. Seni düşünmesi yeterli. Giymezsin olur biter

Bu hediye durumları icinden cikilmayacak bir hal aliyor bazen. Benim kv bana her özel günde altın alir yilbasi gecesi bile altin takmisligi vardir o kadar yani! Bazen ben de rahatsiz oluyorum fazla geliyor benim onlardan böyle bir beklentim yok cünkü. Bazi tipler sömürmeye calisir hani ben de isterim hicbir sey yapmasin, kendine alsin. Sizi icsellestirmeye calisiyor belli ki kayinvalideniz belki de kendini sevdirmeye calisiyor. Tarziniza uygun degil anliyorum ama yapcak bisey yok. Takilip büyütmeyin kafanizda. Zamanla birakacaktir.

zaten alıyorum bişey demiyorum ki birbirimizi çok severiz yani ben kesinlikle kötü birşey demedim kendisine düşünmesi yeter tabi evde duruyor zaten

Kiyafet canta vs yerine hediye karti alabilirsiniz kendisi harcar. Yani kv bana oyle yapsin isterdim. Hediye isi cidden zor kendi annesinin hediyesinj de begenmiyor insan.

giy de demiyor zaten ki

Eleştirenler olmuş onlarada yorumlarından dolayı teşekkür ederim. ben kalbini kırmadım getirdiğini de alıyorum ona birşey demiyorum sağolsun düşünüyor ama işte bende biraz maddi açıdan baktım

kv 46 yaşında ama işte ben ona üzülüyorum giyemeyeceğim bol büyük yani parası gidiyor diye

kızzz gene iyisin benimki 70 yaşında
o da kendine göre alıyor ben ne yapam ..
boşver teşk et koy kenara kafaya takıcak başka şey mi bulamadın..

kızzz gene iyisin benimki 70 yaşında
o da kendine göre alıyor ben ne yapam ..
boşver teşk et koy kenara kafaya takıcak başka şey mi bulamadın..
aslında takmıyorum da ona üzülüyorum giymeyeceğim bir şey için para veriyor yoksa takılacak başka şeyler varda neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…