- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
Anlatamaz siniz heves edip alıyor kadın. Eminim ki alırken çok mutlu oluyor dur. Giymeyin uzmeyin de tamamen iyi niyetben ona para gidiyor boşa diye üzülüyorum giymeyeceğim birşey için para veriyor başka birşeyini alır onun yerine
Demek ki parası senin düşündüğün kadar kıymetli değil onun için.. Sizi mutlu etmenin daha değerli olduğunu düşünüyor olabilir.. Heves ediyor da olabilir. Boşverin.ben parası gidiyor ona üzülüyorum yani
Beğenmiyosan at çöpe. Kadın köylü demek ki o kadar biliyo. Ne yapsın?yani madem almak istiyor giyemiyeceğim şeyi niye alsın yani büyük alıyor bide yani yaşlıların giyeceği türden
nişan alışverişinde beraber almıştık o da hatta güzel bluz felan almıştı yani biliyor gibi. zaten köye gidince şalvar felan giyer yazma bağlarım hiç kırmadım böyle şeyler içinde benim takıldığım yazık para veriyorAnne gel bu bayram beraber alisveris yapalim de git onun yaninda al ne alicaksan belki ozmn gorur neleri lmak istedigini.
Bnm kayinvalidem bana sormadan alio ama yapicak bisi yok bi renk var asla sevmem gitmis almis tesekkur ettm bi kere giydim gonlu oldu kumas pantalonu pek sevmem severimde duz sekilde olanlari sevmem gider alir illa onu giycekmisim ama yakismaz sonra gittik berber aldik ozmndan beri ucuk kacik bisi almaz giyecegim seyler alir
İnanın ben de 'ben bunu nasıl giyeyim 42 beden' diye kenara köşeye attığım şeyleri hamileyken çok da güzel giydim :)kv 46 yaşında ama işte ben ona üzülüyorum giyemeyeceğim bol büyük yani parası gidiyor diye
Kiyafet canta vs yerine hediye karti alabilirsiniz kendisi harcar. Yani kv bana oyle yapsin isterdim. Hediye isi cidden zor kendi annesinin hediyesinj de begenmiyor insan.hediyeleşmek bile çok zor,kayınvalide gelin arasında.acaba beğenir mi,beğenmez mi?gelinimin doğum günü yaklaşıyor,şimdiden kara kara düşünmeye başladım.
benim en hoşlanmadığım insan tipi,hediye beğenmeyen insan.hediye bu adı üstünde,gönülden geçen alınıyor.
zevkinize uymaz ama,o gelince, 1 saat giyip çıkartmak,sizi zevksiz yapmaz.onun yanında eve gelince giyersiniz,sonra çıkartır birine verirsiniz,çaktırmadan.
giy de demiyor zaten kihediyeleşmek bile çok zor,kayınvalide gelin arasında.acaba beğenir mi,beğenmez mi?gelinimin doğum günü yaklaşıyor,şimdiden kara kara düşünmeye başladım.
benim en hoşlanmadığım insan tipi,hediye beğenmeyen insan.hediye bu adı üstünde,gönülden geçen alınıyor.
zevkinize uymaz ama,o gelince, 1 saat giyip çıkartmak,sizi zevksiz yapmaz.onun yanında eve gelince giyersiniz,sonra çıkartır birine verirsiniz,çaktırmadan.
kv 46 yaşında ama işte ben ona üzülüyorum giyemeyeceğim bol büyük yani parası gidiyor diye
aslında takmıyorum da ona üzülüyorum giymeyeceğim bir şey için para veriyor yoksa takılacak başka şeyler varda neysekızzz gene iyisin benimki 70 yaşında
o da kendine göre alıyor ben ne yapam ..
boşver teşk et koy kenara kafaya takıcak başka şey mi bulamadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?