Kaynanam ve hediyeleri

Sakın Nişan düğün alış-verişine götürmeyin derim, ben beğendim olmasın :))
nişan alışverişinde beraber seçtik hatta içimden ne zevkli kadın diye ama sonra ne oldu anlamadım

O kadarini bile yapamayanlar var baciiiimm şükret :) :) şuan o konuya takildigin için batiyo bellide düşünmüş olmasi bile bisey benim için aldigi yeri öğren got değiştir yda olmadi tatli dille anne ben begensem senin için sorun olurmu beraber gitsek de yada en kotu dursun bi kenrda birilerine hediye edersin cocugu olmayan anneler gununde bekleyen kadinlar var tanidigin bildigin olursa sende hediye edersin dert etme bu kadar :) bak benimki doğum günümü bilmez anneler günü gelir ben kutlarim o kutlamaz inan sonradan dogum gunumu ögrendiginde bile hediye almayi geç agziyla kutlamaz çok üzülürüm o yuzden haline şükrettt

aslında fazlada dert etmiyorum yani düşünmesi yeter tabi her geldiğinde yazması vardır mutlaka hoşumada gidiyor ama işte parası gidiyor ona üzülüyorum

Zevki yokmuş bu konularda. Ama düşündüğü için sevinmelisin. İyi niyet yaptığı şeyden daha kıymetli. Teşekkür et, görüdğü bir yerde giy, koy kenara.

Zevki yokmuş bu konularda. Ama düşündüğü için sevinmelisin. İyi niyet yaptığı şeyden daha kıymetli. Teşekkür et, görüdğü bir yerde giy, koy kenara.
teşekkür ederim hep zaten giy demez ister ister giyme der

Tamam düşünüyormuş, heves ediyormuş ne güzel.
Ama defalarca uyarılmasına rağmen hâlâ giymeyeceğiniz şeyler alıyorsa ben bunda iyi niyet aramam, arayamam.
Hediye beğenmemek değilki sizin tavrınız.
Beden ölçüsü, yaş grubu farklı, tarzı farklı şeyler alıyormuş.
Bir durup düşünsün o zaman, beceremiyorsa almayı birlikte alın, oğluna söylesin o alsın filan.
Haklısınız.

Aynı durumu bende yaşıyorum, ama bu kdr dert etmedim. Kv demin yaşadığı ortam belli haliyle o çapta düşünüyor. Ben bisey aldığı zamn hic belli etmemeye calisirim begenmedigimi, teşekkür ederim, zahmet etmissin der, dolabimin ücra kosesine koyarim. Bence sende öyle yap, sonuçta dusunemiyo olabilirler. Belki ilerde benim gelinim de benim aldiklarimi beğenmez. Empati kurmak lazım

yorumları görünce kendime kızdım aslında ama ben onu düşünüyorum

ben de öyle yapıyorum zaten demek ki herkesin ki aynıymış

Kvnize hediye alacağınız zaman çağırın birlikte gidin anne sen istediğini seç yaşlarımız aynı olmadığı için ben bilemiyorum ne giyersin ne seversin diyin

Engüzeli böyle beğendiğin olmadıktan sonra anlamı yok dolapta durmasının diye de ekleyin

Size alacağı zaman o da sizi götürür

Canm al sonra birine hediye et..
Bikaç parça ayır.. O geldkçe giyin..
Hiç boşuna konusup yüz göz olma.. Suyuna git..
Bu işler böyle.. Yoksa üzülürsün..
Baska alternatiflerde var ama onları yaparsan hemen kötü gelin damgasını vururlar...
Daha çoooooookk şey öğrenicen çoooookk..
1 senede neler neler öğrendim...
Sonuç ;
Herkesi ayrı ayrı idare edeceksin... Tabiki kendini ezdirmeyeceksin içine atmayacaksın cevabını güzel bi üslupla söyleyeceksin.. Şimdi böyle idare et ilerde istemediğini sebepleriyle belirtirsin...

ben çok yeniyim ve iki ailenin de ilk geliniyim ve bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorum

Ay
ayyy canm sende bi alemsin doğum gününü kv kutlamadı diye üzülürmü insan :)
Ongün beninrahatsz etmesin en büyük hediyesi o olur

bu iyi fikirmiş bohça hazırlarken beraber yapmıştık ben ilk korkmuştum ama güzel geçmişti

Masallah ne guzel cevap vermissiniz.tebrikler

bir de bir şey sorabilir miyim benim ve kv gilin mesafesi 1 saat yol sürüyor onlar çağırınca ya annemle yada kardeşimle gönderiyorlar. bu gittiğimde tek gel dediler tekte gittim ama annem bir daha tek göndermem dedi onlarda alınıyor sanki birşey mi yapıyorz diye

Benim kvde de öyle zevklerimiz hiç uyuşmaz. Nerde eski moda ve tarzım dışı kıyafet varsa alır getirir ya da kendi diker. Ben de hmmm teşekkür ederim zahmet etmişsin derim. Bir kere giyer gösteririm üzülmesin diye sonra dolabın bir kenarına kaldırırım. Alışverişe gittik orda da aynı zevksiz şeyler denetti bana ben de kibarca söyledim anne ben sade ve şık giyinmeyi seviyorum şundan hoşlanmıyorum vs diye. Sonra zevkimi anladı ve alışverişlerde daha iyi seçimler yapıyor. Hediye işi de bitti artık. Ilk zamanlarda çok hevesleniyordu artık eskidim diye almıyor

Normalde iyi anlasiyorsan kirma alsin bor müddet sonra biter zaten.

Ayrıca bayram alışverişine falan da beraber gidin seni çözsün orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…