- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
nişan alışverişinde beraber seçtik hatta içimden ne zevkli kadın diye ama sonra ne oldu anlamadımSakın Nişan düğün alış-verişine götürmeyin derim, ben beğendim olmasın :))
aslında fazlada dert etmiyorum yani düşünmesi yeter tabi her geldiğinde yazması vardır mutlaka hoşumada gidiyor ama işte parası gidiyor ona üzülüyorumO kadarini bile yapamayanlar var baciiiimm şükret :) :) şuan o konuya takildigin için batiyo bellide düşünmüş olmasi bile bisey benim için aldigi yeri öğren got değiştir yda olmadi tatli dille anne ben begensem senin için sorun olurmu beraber gitsek de yada en kotu dursun bi kenrda birilerine hediye edersin cocugu olmayan anneler gununde bekleyen kadinlar var tanidigin bildigin olursa sende hediye edersin dert etme bu kadar :) bak benimki doğum günümü bilmez anneler günü gelir ben kutlarim o kutlamaz inan sonradan dogum gunumu ögrendiginde bile hediye almayi geç agziyla kutlamaz çok üzülürüm o yuzden haline şükrettt
teşekkür ederim hep zaten giy demez ister ister giyme derZevki yokmuş bu konularda. Ama düşündüğü için sevinmelisin. İyi niyet yaptığı şeyden daha kıymetli. Teşekkür et, görüdğü bir yerde giy, koy kenara.
Aynı durumu bende yaşıyorum, ama bu kdr dert etmedim. Kv demin yaşadığı ortam belli haliyle o çapta düşünüyor. Ben bisey aldığı zamn hic belli etmemeye calisirim begenmedigimi, teşekkür ederim, zahmet etmissin der, dolabimin ücra kosesine koyarim. Bence sende öyle yap, sonuçta dusunemiyo olabilirler. Belki ilerde benim gelinim de benim aldiklarimi beğenmez. Empati kurmak lazımBu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
yorumları görünce kendime kızdım aslında ama ben onu düşünüyorumTamam düşünüyormuş, heves ediyormuş ne güzel.
Ama defalarca uyarılmasına rağmen hâlâ giymeyeceğiniz şeyler alıyorsa ben bunda iyi niyet aramam, arayamam.
Hediye beğenmemek değilki sizin tavrınız.
Beden ölçüsü, yaş grubu farklı, tarzı farklı şeyler alıyormuş.
Bir durup düşünsün o zaman, beceremiyorsa almayı birlikte alın, oğluna söylesin o alsın filan.
Haklısınız.
ben de öyle yapıyorum zaten demek ki herkesin ki aynıymışAynı durumu bende yaşıyorum, ama bu kdr dert etmedim. Kv demin yaşadığı ortam belli haliyle o çapta düşünüyor. Ben bisey aldığı zamn hic belli etmemeye calisirim begenmedigimi, teşekkür ederim, zahmet etmissin der, dolabimin ücra kosesine koyarim. Bence sende öyle yap, sonuçta dusunemiyo olabilirler. Belki ilerde benim gelinim de benim aldiklarimi beğenmez. Empati kurmak lazım
Canm al sonra birine hediye et..Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
ben çok yeniyim ve iki ailenin de ilk geliniyim ve bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorumCanm al sonra birine hediye et..
Bikaç parça ayır.. O geldkçe giyin..
Hiç boşuna konusup yüz göz olma.. Suyuna git..
Bu işler böyle.. Yoksa üzülürsün..
Baska alternatiflerde var ama onları yaparsan hemen kötü gelin damgasını vururlar...
Daha çoooooookk şey öğrenicen çoooookk..
1 senede neler neler öğrendim...
Sonuç ;
Herkesi ayrı ayrı idare edeceksin... Tabiki kendini ezdirmeyeceksin içine atmayacaksın cevabını güzel bi üslupla söyleyeceksin.. Şimdi böyle idare et ilerde istemediğini sebepleriyle belirtirsin...
ayyy canm sende bi alemsin doğum gününü kv kutlamadı diye üzülürmü insan :)O kadarini bile yapamayanlar var baciiiimm şükret :) :) şuan o konuya takildigin için batiyo bellide düşünmüş olmasi bile bisey benim için aldigi yeri öğren got değiştir yda olmadi tatli dille anne ben begensem senin için sorun olurmu beraber gitsek de yada en kotu dursun bi kenrda birilerine hediye edersin cocugu olmayan anneler gununde bekleyen kadinlar var tanidigin bildigin olursa sende hediye edersin dert etme bu kadar :) bak benimki doğum günümü bilmez anneler günü gelir ben kutlarim o kutlamaz inan sonradan dogum gunumu ögrendiginde bile hediye almayi geç agziyla kutlamaz çok üzülürüm o yuzden haline şükrettt
bu iyi fikirmiş bohça hazırlarken beraber yapmıştık ben ilk korkmuştum ama güzel geçmiştiKvnize hediye alacağınız zaman çağırın birlikte gidin anne sen istediğini seç yaşlarımız aynı olmadığı için ben bilemiyorum ne giyersin ne seversin diyin
Engüzeli böyle beğendiğin olmadıktan sonra anlamı yok dolapta durmasının diye de ekleyin
Size alacağı zaman o da sizi götürür
sana fikir veriyorumben çok yeniyim ve iki ailenin de ilk geliniyim ve bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorum
Masallah ne guzel cevap vermissiniz.tebriklerbenimki bana bir kere bir şey uzattı sana aldım diye
ama asla benim tarzım değil yani böyle boncuk işlemeli kazak gibi bir şeydi
sen giy daha uygun olur sana dedim
ben öyle giymem ki dedi ben de ben de giymem sen benim öyle giydiğimi hiç gördün mü dedim
yaşım 30 civarı idi üzerimde kot ve bady vardı
görümcem de vardı biz seninle seçelim ona uygun bir şey dedi
bir daha da bir şey almaya kalkmadı
yazık yani dökülen paraya kimse giymiyor dolap bekliyorsa ya açıkça söyle yok ben aldım isteyen giyer istemeyen giymez derse de ilerde paket yapar ona hediye edersin
Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?