Kaynanam ve isim sorunu !!

Banada hayaliymiş çınar koyucam torunumun ismini dedi, kendi çocuğuna koysaydın dedim. Eniştesi koydu onun ismini dedi, o sizin sorununuz ben Aral Ali koyucam dedim. O ısrarcıysa siz daha ısrarcı olun

anne tahsin kim eski sevgilin mi falan diye sorsan
bu arada benimde kızım olsaydı kaynanam cemile koyacaktı (Sözde)neymiş kaynanası ona koydurtmamış ,benden bir haaaa(yüksek sesiyle)kaynanan kötü kalpli çirkefti sende mi öyle olacan dememle susması bir oldu

Arkadaş bu kv-kp'lerin toruna isim koyma merakı nedir?Çok sinir oluyorum.
Anne-babaları rahat bırakın, herkes kendi bebeğine istediği ismi koysun.
9 ay karnında taşıyan, doğunca 7/24 ilgilenen anne, bu nedenle isim koyma hakkı en çok annenindir.
Konu sahibi siz de taviz vermeyin, bebeğinize siz isim koyun.

oglan baskısı ne ya sanki pizza soyler gibi sıparısmı bu töbe... kısmet neyse odur yanı tahsın cok cırkın bi isim bilmiyorum sevemedım sımdıye kadar ben olsam bende koymam kesinlikle oterıte koymasına ızın verme kuserse küssün herksın yuvası kendıne kocan ne dıyor bu konuya ılk onu kendıne cekmen lazım.

Bende 6 aylık hamileyim kızım olucak ilk bebeğimiz tabiki cinsiyet ayrımı asla yapmam Rabbim sağlıklı evlat versin çok memnunum.kızm olucagi için benim kp adida tahsin onlarda erkek olursa tahsin kız olursa penbe yani kaynanamin adını koyalım modundalardi ben hiç Diyaloğa girmedim esimle isim kararlaştırdik kız olduğunu öğrenince ve bussuru isimli kıyafet emzik zinciri takı yastığı bir sürü masraf yaptım hepsinde ismi yazıyo bebeğimin mihrimah sultan koyduk adını kV o ne biçim isim dilim dönmez benim ben koyucam dedi bende çok geç kaldınız bir sürü alışveriş yaptım ayrıca biz bunu istedik koyduk elini çabuk tutsaydin dedim konu kapandı niye cekisiyosun ki umursama eşin seninle aynı fikirdeyse onlar konuşsun dursun

Yahu kaynana saçmalıyor diye insan bebeği için şunılsun bu olmasın der mi.
Sizin KB'den ne farkınız kalıyor hayırdır?
Siz boşverin onu bebek heyecanını herkes başka türlü Yaşar mesela benim kv de kız doğur diye bana baskı yapıyor daha doğuralı 9 ay oldu malum doğur da doğur başımda
Herkesi takarsak yandık Relax olmayı öğrenin

Ayni problem bende de var taviz verme benimki erkek 23 haftalik hamileyim ben hasan olcak diye tutturdum surat yaptilar dedim naparsaniz yapin adi hasan dedim. Tavrini koy o cocuk senin cocugun ve naparlarsa yapsinlar annesinin sen oldugun gercegi degismeyecek ismini sen yada esin koysun birak darilsinlar kvdenle arana mesafe koy benim gibi cok taviz verme bi isim belirle ve diret. Bu arada kiz erkek senin cocugun sevsin sevmesin kendileri bilir ins hayirlisi olur senin icin kizin olursa ezdirme

Sinir oldum. İnadına kız olur inşallah da yeleği elinde kalır

Kayinvalidemin komsusu, hadi mavi yelek başlıyorum bakalım ben bitirmeden oglan dogurabilecek misin dedi. Hayatimda ilk kez gördüğüm bir kadın. Hamile falan da değildim üstelik :) herkesin dediğine takilirsak oooo çok işimiz var. Siz duymayin mümkün oldugunca, tadını çıkarın hamileligin

eşinin tavrı nasıl
Eşim diyo ki koysak bu defa babam diyecek benim bbamın adını koyalım bu defa kayınpeder dicek en iyisi kpymamak anne sen Tahsin de göbek ismi olsun Dedi o da yok baban ne dicek babanın dediğini de ikinci isim koyun. Eşim de istemiyo yani ama göbek ismi olsun diyo . Bi de benim ve eşimin ismi de daha modern güzel isimler düşünün Ece - çağdaş isimler çocuğun ismi Tahsin olcak:))))

bu insanlar neden böyle anlamıyorum.
bende kayınpederimden nefret ediyorum.
2 yıldır çocuğumuz olmuyor ama adam sürekli olursa kız olmasın diyor.
cahil işte.
bende kız olursa gelir sevmezsin o zaman diyorum.
bana sor bir?
o kadar hasretim ki bir evlat kokusuna, yoklukta kız da erkek de başımın tacı gözümün nuru.

kadın resmen şirk koşuyor.onun ol demesiyle erkek mi olacakmış yani erkek olsun diye baskı yapıyor.
ayrıca bana fırsat mı verdiler ki isim koyayım demiş ya keşke lafı yapıştırsaydın "bak işte annecim o yüzden beni en iyi sen anlarsın sana fırsat vermemişler içinde kalmış.bari sen bana fırsat ver ki benim de içimde kalmasın yıllarca istediğim ismi koyamadım diye kendimi yemeyeyim"diye.
bu durumdan eşinin haberi var mı?
tepkisi ne?

İnşallah güçlü dik duruşlu olabilirim allahtan rahatsız olduğum herşeyi söylüyorum açık açık

Evet günah diyorum ama anlamıyo .. Diyemedim o an etrafta insanlar vardı üstüne gitmedim uzatmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…