- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
o zaman kaynana konuşsun dursunEşim diyo ki koysak bu defa babam diyecek benim bbamın adını koyalım bu defa kayınpeder dicek en iyisi kpymamak anne sen Tahsin de göbek ismi olsun Dedi o da yok baban ne dicek babanın dediğini de ikinci isim koyun. Eşim de istemiyo yani ama göbek ismi olsun diyo . Bi de benim ve eşimin ismi de daha modern güzel isimler düşünün Ece - çağdaş isimler çocuğun ismi Tahsin olcak:))))
E
eşim çok ilgili hamilelik ten dolayı Allah için öyle numaraları da hiç yapamam keşke yapabilsem
eger kaynanan olacak kadın zamanında oglunun adını fırsatsızlıktan koyamamış ise sende koydurma. aynısını bana yapacaksın de. belki anlar. ama eşinle kumpasa getirip logasa durumunda gidip dogum kagıdına tahsin yazdırırlarda değiştiremiyorsun diyim :) ama dikkat.Selam kızlar..
Ben üç aylık hamileyim henüz cinsiyet belli değil ama kv oğlan olsun diye aşırı Bi baskısı var .. Gene böyle konuşurken ben sana çok kızıyorum dedim neden Dedi .anne kız oğlan ne farkeder Rabbim hayırlı olanı versin dedim.. Orası öyle ama oğlan olsun oğlum yanlız filan Dedi bende yanlızım ben tek kIzım dedim.. Sağlklı olsun hayırlı evlat olsun diye dua etmen lazım dedim orası öyle ama işte Dedi Neyse sustu.. Ortada çocuk yokken yok ben babamın adını koycam Tahsin koycam diye tutturdu kendi oğlunun adını niye koymadın madem dedim onu amcası koydu bana mı kaldı sanki filan Dedi ... Ben istemiyorum oğlum olursa Tahsin koymak.. Tahsin'in kelime anlamına baktım alkışlamak ... Böyle Bi isim koymak istemiyorum .. Hatta sırf onun bu baskısından oğlum olsun bile istemiyorum Rabbim aratmadı çok şükür ama başıma gelecekleri biliyorum . Oğlum olursa beni aşırı bunaltacak ısrarlar ,kendisi doğurmuş gibi davranmalar ... Her önüne gelene çocukdan tut yaşlısına kadar sizce cinsiyet ne olcak sorusu .. Oğlan olcak diyenlere bak gördün mü o da oğlan diyo dlye bana söylüyo kendince.. Oğlan yeleği başladı.. Benim için gerçekten farketmez sağlıklı olsun da ama bu kadın beni geriyo nefret geldi nefret
Esin destek olur mu sana??Selam kızlar..
Ben üç aylık hamileyim henüz cinsiyet belli değil ama kv oğlan olsun diye aşırı Bi baskısı var .. Gene böyle konuşurken ben sana çok kızıyorum dedim neden Dedi .anne kız oğlan ne farkeder Rabbim hayırlı olanı versin dedim.. Orası öyle ama oğlan olsun oğlum yanlız filan Dedi bende yanlızım ben tek kIzım dedim.. Sağlklı olsun hayırlı evlat olsun diye dua etmen lazım dedim orası öyle ama işte Dedi Neyse sustu.. Ortada çocuk yokken yok ben babamın adını koycam Tahsin koycam diye tutturdu kendi oğlunun adını niye koymadın madem dedim onu amcası koydu bana mı kaldı sanki filan Dedi ... Ben istemiyorum oğlum olursa Tahsin koymak.. Tahsin'in kelime anlamına baktım alkışlamak ... Böyle Bi isim koymak istemiyorum .. Hatta sırf onun bu baskısından oğlum olsun bile istemiyorum Rabbim aratmadı çok şükür ama başıma gelecekleri biliyorum . Oğlum olursa beni aşırı bunaltacak ısrarlar ,kendisi doğurmuş gibi davranmalar ... Her önüne gelene çocukdan tut yaşlısına kadar sizce cinsiyet ne olcak sorusu .. Oğlan olcak diyenlere bak gördün mü o da oğlan diyo dlye bana söylüyo kendince.. Oğlan yeleği başladı.. Benim için gerçekten farketmez sağlıklı olsun da ama bu kadın beni geriyo nefret geldi nefret
şöyle şakayla karışık br kere eyvaaaah yandık diyiverinizin verse az görüşmeye Bi gün görmeyince ben siZsiz yaşayamıyorum diye triplere giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?