Kaynanam ve isim sorunu !!

hepsi aynı canım , kesın ve net konuş , oglun alacak bile olsa kızım olacakmış de yüreğine insin kv nın ,

isim konusunda hiç açık kapı bırakma isim belirle kız olursa bu erkek olursa bu alacak de

Hiç anlamam böylelerini de. Allah sağlıklı olmasını nasip etsin ama gönlümde erkek olması yatıyor de. Bu ısrar niyedir ki sanki sana ısrar edince erkek dogucakmis gibi.birde isim olayini hic anlamam. Fikrini soyle cekil kenara. Bu esin ve senin cocugun sonucta herseye neden karisirlar anlamiyorum. Yada sen begendigin isimlerden önüne sun bunlar nasıl de belki onları secer onunda gönlü olmuş olur. Benim annem benim ismimi koyarken öyle yapmis ta ☺

o zaman kaynana konuşsun dursun sen hamileliğinin tadını çıkar

E
eşim çok ilgili hamilelik ten dolayı Allah için öyle numaraları da hiç yapamam keşke yapabilsem

Numara değil ki benim üstüme bu kadar gelinse ben ağlarim bende hamileyim sonuçta daha hassas oluyoruz azcık zorla kendini ağlarsin ben mesela uçan kuşa agliyorum hormonlar tavan

eger kaynanan olacak kadın zamanında oglunun adını fırsatsızlıktan koyamamış ise sende koydurma. aynısını bana yapacaksın de. belki anlar. ama eşinle kumpasa getirip logasa durumunda gidip dogum kagıdına tahsin yazdırırlarda değiştiremiyorsun diyim :) ama dikkat.
ayrıca şunu da ben kendim tüp bebek yaptırdım ve hep 2kiz ve erkek istedim. dopktor bana dedi ki saglıklı olsun öyle diyelim filan.
evet dedim o öncelgim. onu dillendirmeme bile gerek yok içimi gören bilen biliyor zaten. ama ben bunların üzerine rica da bulunuyorum erkek cocugum olsun diye. kv bunu anlatamamıştır.
erkek olsun soy sürsün mantıgı da gütmüyorum. erkek cocuk daha kolay büyüyor sus dersin susar giy dersin giyer kız cocukları öyle mi süslü nazlı kaprisli ...

Valla canım niyeyse hep erkek anneleri ve babaları kendi isimleri olsun istiyor.
Ben direk böyle bir durumla karşılaşmadım ama eşimi baya sıkıştırmışlar.4 sene sonra öğrendim bunu da.
Allahtan eşim isim anne babanın hakkıdır demiş de susmuşlar.
Ben biraz hazır cevap olduğumdan bu durumlardan haberdar değildim bile.
Eşiniz sizinle aynı düşünüyorsa sıkma canını boşver.

Esin destek olur mu sana??

izin verse az görüşmeye Bi gün görmeyince ben siZsiz yaşayamıyorum diye triplere giriyo
şöyle şakayla karışık br kere eyvaaaah yandık diyiverin
bende hiç sevmem yapışıklığı diyin.. ve istemediğiniz ismi asla koymayın

Ay bu kaynanalar niye böyle ya benimkininde ilk çocukları ölmüş illa kız olursa birinin erkek olursada diğerinin ismini koysam ne güzel olurmuş kayınpederime söyletiyo bide ben zorunda mıyım senin ölmüş çocuğunun ismini koymaya ne kadar benciller ya ben herkes kendi çocuğunun adını kendi koyar dedim kestirip attım sizde öyle yapın

Nasıl sizinle taşıyıcı anneymissiniz gibi bu şekilde konuşmaya cüret edebiliyor? Bence kendinizi sorgulayın.

Saglikli olsunda ne olursa olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin. Isim kinusunda da ben koyacagim cocugumun ismini belirledim bile de dogsunda hayirlisiyla koyacagim de kapat konuyu. Birakinda cocugumuzun ismini biz koyalim yahu size ne yani ne garip insanlar

Kaynananız pipi ile kafayı bozmuş izahı yok başka türlü.

Sen kendi oğluna koysaydın babanın adını.. hem kendin diyorsun bana kalmadı amcası koydu diye.. b yaptığının o amcadan ne farkı var? Sende bana bırakmıyorsun çocuğumun adını.. sakın istemediğin ismi koyma. Senin evladın..

Yazık, kızınız da olsa oğlunuz da olsa babaannesi bu leş düşünceli kadın olacak.

İki oğlum oldu ikisininde ismini ben koydum. Kimse kusura bakmasın 9 ay neler çektim ben. Doğumlarımda bi o kadar zordu. Annelerin hakkıdır işte bu yüzden isim koymak. Eşim ne istersem koydu.

Üçüncüye hamileyken cinsiyeti belli değildi. Kv dem bir kız ismi söyledi ben bu ismi çok beğeniyorum diye. Bana şu ismi koy diyecek kadar samimi değiliz tabi. Bende cinsiyeti belli değil hem kız bile olsa bu ismi beğenmedim dedim. Keza üçüncüsü de erkekti. Tabi bebeğimi kaybettim. Yaşasaydı yine ismini ben koyardım. Kimseye o hakkı tanımam. O kadar.

Yalnız, biz çok kardeşiz ve annem hiçbirimizin ismini koyamamış. Ve ikinci oğluma hamileyken kalp krizi geçirmişti. Bir süre sonra iyileşmişti. Annem senin çocuğunu göremeyeceğim derdi hep. Ben de üzülürdüm. O kadar zorladım ki anne bi erkek ismi söyle koyacağım demiştim. Olmaz kızım annesi var babası var bana düşmez dedi. Ya sen söyle anne dedikçe yok kızım siz koyun dedi. O kadar çok evladı bi o kadar da torunu vardı. Ama hiç isim koyma hakkı tanımamışlardı ;(

Velhasıl gerçekten de annem oğlumu göremedi. İkinci bi kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Bende 21 gün sonrası doğum yaptım. Halaaa hayıflanırım keşke bir isim söyletseydim de oğluma deseydim anneannen koydu adını diye. Annem çok düşünceliydi bu konuda ;(

benimki de daha hamile oldugumi soyledim ece geliyor diye tutturdu.kizimizin adi ece olacak o kadar.... seklinde.ben ilk basta esime direttim hayir istemiyorum diye.sonra uyanik kadin kp devreyr soktu.babanizda cok iatiyo eceyi diye.esimde babasina cok duskundur.ben de severim.sonunda esime biraktim.iconfrn ne geliyorda diye.bi isim icin seni uzmuycem dedim.iki isim koyduk.ilki benim istedigim.ama simdi itten pismanim.keske tek isim.koysaydik diye.onun istedigi olmasaydi diye.su siralar kendisinden hic haz etmiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…