- 6 Ocak 2009
- 18
- 0
- 86
- Konu Sahibi firuze2009
aslinda esimin is nedeniyle yurtdisinda yasiyoruz, sadece 2 ayligina ulkeme gidip kaynanam evinde kalmak zorunda kalmistim.kayinpeder alkolik ve cok sorunlu insanlar.evde hergun kavga gurultu okadar canim sikildi ki anlatamam.anne babam coktan rahmetlik,ben de dayim hala teyzelerim destegiyle buyumus okumustum,dogal olarak onlari anne-baba yerine sayiyorum.bigun teyzeme kalmaya gitmishtim cocugum ve ben de hastalanmishiz, kaynanam birden bagirmasin mi.senin kimin oluyo da gidiyosun, bizim evde yemek yokmuda gidiyosun,sen soylesin boylesin cik git evden cocugu da hasta etmisin........tabi ben sok oldum.tamam dedim gitcem ve toparlanmaya basladim.neye ugradigimi sasirdim.kadin hic durmuyo bana da demedigi laf kalmadi cok asagilayici seyler konustu.sende evin varmi da gitcen hangi ev o?falan....esim arayip kizdi neler oluyo diye ona diyor ki senin bu kaltak esin deli niye getirip basimiza attin bunu,hemen bosa diyor.aii beynimden vurulmusa dondum. akrabalarimi cagirdim gitcem ama cocugu vermiyo sen evinden mi getirmistin ki goturceksin...hic halim kalmadi zaten hastayim da bi taraftan esimin babannesi bana yalvariyo boshver bu kari deli gitme el ne dicek.....neyse hasta hasta yattim gece kocasi geldi sarhos tabi, hemen ona da iletmish sabaha kadar beni sovdu demedigi kalmadi zavalli yetim,calisip para kazanmayan kari bize lazim degil bilmem ne hatta zaman zaman kalkip dovcem oldurcem kaltak kariyi demesin mi hayatimda boyle seyleri ancak TVde izlemisimdir okadar korktum...ve 2 gece boyle oldu.zaten 4 gun sonra gitcem diye kimseyi de ugrastirmak istemedim soylemedim.
resmen beni ezdiler,kaynim ve eltim oh olsun der gibi seslerini bile cikartmadilar.elti eltinin kumasidir derler ya..........
benim icin cok buyuk travma oldu uzerinden 4 ay gecmesine ragmen hala unutamiyorum sinirlerim bozuldu.ruyamda bile goruyorum.onlarla haberlesmiyoruz ama esimlede arada tartisiyoruz bundan dolayi.cok kotuyum.herkes diyo onlar cahil affet ama ben nasil affedim kalbim okadar kirilmis ki... bu olayi uzerimden nasil atcam ne yapmam lazim.burda hic arkadasim yok.konusacak kimse yok belki ondan da bukadar uzatiyorum.cok uzgunum bana biseyler yazin...............ve lutfen dua edin
resmen beni ezdiler,kaynim ve eltim oh olsun der gibi seslerini bile cikartmadilar.elti eltinin kumasidir derler ya..........
benim icin cok buyuk travma oldu uzerinden 4 ay gecmesine ragmen hala unutamiyorum sinirlerim bozuldu.ruyamda bile goruyorum.onlarla haberlesmiyoruz ama esimlede arada tartisiyoruz bundan dolayi.cok kotuyum.herkes diyo onlar cahil affet ama ben nasil affedim kalbim okadar kirilmis ki... bu olayi uzerimden nasil atcam ne yapmam lazim.burda hic arkadasim yok.konusacak kimse yok belki ondan da bukadar uzatiyorum.cok uzgunum bana biseyler yazin...............ve lutfen dua edin