- Konu Sahibi firuze2009
gene uyuyamadim..................(burda saat 3:25)
arkadaslar dogru diyorsunuz da simdi bu bir Allahin imtihaniysa ve ben onlara kin beslesem konushmasam falan ahireti de kaybetmis olmaz miyim?(sonucta esimin anne babasi)gerci kalbim hicbir zaman onlara yumusamicak,affetmicek ama beynimde boyle celishkiler var.teyzem bile diyorki bilmeyeni affetmezsen bildigin yanin hangisi?...........lutfen kizmayin bana hakkinizi helal edin.
Canım affetmek ayrı şey gidip kovulduğun evde kalmak ayrı şey. Evet kuranı kerimde affedin barışın diye yazıyor. Sende onları affet ama affetmek bence şöyle olmalı.Merhaba merhaba iyi bayramlar iyi bayramlar o kadar. Bu affetmek gidip te seni daha önceden kovmuş olmalarına rağmen onların evinde kalmak değildir. ınsanları affettikten sonra tekrar samimi olmak zorunda değilsin. Aranda mesafe olsun her zaman. Mesela insan kocasından ayrılabilir ama aynı zamanda boşandıktan sonra onun yaptıklarını kalben affedebilir de. Bu kocasıyla tekrar evlenmesi veya biraraya gelmesi anlamına gelmez. Sadece kalben affetmiştir ve görünce selamını verir falan. Yoksa sana kötü davranana karşılık olarak hiçbirşey yapmayıp bir de haklı olduğun halde senin gibi özür dilemeye kalkarsan kuranda kendinizi savunun yazıyor kndini savunmamış olursun. Ezdirme kendini. Affetmek başka gidip kovulduğun evde kalmak başka.Arada görüş ama mesafeni koru bence.
Son düzenleme: