- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Pembiş gelinlerin dertleri de bir hoş oluyorNişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
Her yere gidip kendinizi göstermek zorunda değilsiniz.Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
İnşallah en büyük derdiniz bu olur?Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
düğüne gidesi varmış demek kiiiPembiş gelinlerin dertleri de bir hoş oluyor
Gerçekten amaç ne tanımadığınız uzaktan akrabanın düğününde ne işiniz var? Üstelik sizin bile uzaktan akrabanız değil yani nişanlının uzaktan akrabası… Mesleğiniz veya sosyal bir çevreniz yok sanırım böyle eften püften şeyleri dert edip düğünlere çağrılmamayı kafayı taktığınıza göreNişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
evli olduğumuz halde yıllardır gitmediğimiz düğünler davetler oluyor.eşim tek gidiyor bazenkafaya takılacak bir sorun değil ki buHaklisiniz demekki gerek görülmedi.. takmayın..
Esin adam yerine koymuyormus senievli olduğumuz halde yıllardır gitmediğimiz düğünler davetler oluyor.eşim tek gidiyor bazenkafaya takılacak bir sorun değil ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?