Kaynanam ve nişanlım düğüne çağırmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye

Pembiş gelinlerin dertleri de bir hoş oluyor

Her yere gidip kendinizi göstermek zorunda değilsiniz.

İnşallah en büyük derdiniz bu olur?

Gerçekten amaç ne tanımadığınız uzaktan akrabanın düğününde ne işiniz var? Üstelik sizin bile uzaktan akrabanız değil yani nişanlının uzaktan akrabası… Mesleğiniz veya sosyal bir çevreniz yok sanırım böyle eften püften şeyleri dert edip düğünlere çağrılmamayı kafayı taktığınıza göre

evli olduğumuz halde yıllardır gitmediğimiz düğünler davetler oluyor.eşim tek gidiyor bazenkafaya takılacak bir sorun değil ki bu
Esin adam yerine koymuyormus seni Bende bak neler öğreniyor bu platformdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…