- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.482
- 798
- 35
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
Doğru ya düşünemedimKendini gösterecek. Nişanlısı tek mi gitsin. Düğünde bir sürü kız olacak. Ya adamın aklını çelerlerse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru ya düşünemedimKendini gösterecek. Nişanlısı tek mi gitsin. Düğünde bir sürü kız olacak. Ya adamın aklını çelerlerse
Niye bred pit mi jdjdKendini gösterecek. Nişanlısı tek mi gitsin. Düğünde bir sürü kız olacak. Ya adamın aklını çelerlerse
İlla Brad Pitt mi olmalı? her topalın bir kör alıcısı vardırNiye bred pit mi jdjd
Ben Brad Pitt bekliyorum Cal mesela. Olmadı Johnny Depp, hiç değilse Mehmet Günsür falan.İlla Brad Pitt mi olmalı? her topalın bir kör alıcısı vardır![]()
Immm cıks bunlarla olmaz. Hepsi çok yaşlıBen Brad Pitt bekliyorum Cal mesela. Olmadı Johnny Depp, hiç değilse Mehmet Günsür falan.![]()
Niye kız? Mehmet Günsür 20'liklere taş çıkarır.Immm cıks bunlarla olmaz. Hepsi çok yaşlı![]()
Kadayıf olmuş adamı ne yapayımNiye kız? Mehmet Günsür 20'liklere taş çıkarır.![]()
Ne kadar saçma bir düşünce yapınız var ya?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Sizinde annenizle gitmeniz yakışık almaz sanırım düğünlereAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz