Kaynanam ve nişanlım düğüne çağırmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla her yerde poz vermenize gerek yok ki uzaktanmış zaten ne gerek var? Sanki bilmiyorlar nişanlı olduğunuzu saymamakla ne alaka?

Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
Gelecegini bildigi icin cagirmamid. Diyrosun bide yalandan cagirsaydi 😆😆😆😆😆😆

Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Kv o tapuyu sana vermez 😬
Siz annenizle hiçbir yere gitmiyor musunuz nişanliniz olmadan 🙄
Nişanlisiniz ki evli bile olsaniz, annesi ile bir yerlere siz olmadan da gidebilir bu çok dogal.
Siz de annenizle bir yerlere nişanliniz olmadan gidebilirsiniz.

Ama insan nezaketen yalandan çağırır.

Yalandan cağirmak bir nezaket değildir. Gelmesini istemedigim veya gerek gormedigim birini yalandan cagirmam. "Tamam geliyorum" derse ne olacak? Ki sizi yalandan cagirsalarmış uçarak gidermişsiniz. 😁 Ne gerek var.

Uzaktan akrabasinin dugunune gidip ne yapacaktiniz çok çok yakinlari olsa bir nebze haklisiniz derdim. Bence önemli bir şey değil, cagirmamalari normal. Nişanliyken beni didisinin dugunune cagirsinlar istemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X