- 11 Aralık 2018
- 42.506
- 264.090
- 598
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
Yeterince bdv okursan senin de aklına gelirOha bunlar nasıl aklına geliyor yaaaaaaaaaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterince bdv okursan senin de aklına gelirOha bunlar nasıl aklına geliyor yaaaaaaaaaaaaa![]()
Derdim kaynanayla yarışmak diyorsunHayır kıskançlık değil benim meselem
Sen yapma bari ne alakası var hiç başka kızları düşünmedim. Benim derdim sayılmamak
Allah aşkınıza kim söylüyor bunu? Bu sizin fikriniz mi gerçekten? Yoksa sizi böyle diyerek birileri mi dolduruyor? En kötüsünü düşünmeyin böyle.Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
40 fırın ekmek yiyeyim o zmanYeterince bdv okursan senin de aklına gelir![]()
Kafama yeni gelin yazdırıcamPembik geberik gelin sendromu
Öğretmenmiş![]()
Gelecegini bildigi icin cagirmamid. Diyrosun bide yalandan cagirsaydiNişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
Su covitli durumlarda ne gerek var topluma girmeye......gidelim dese de gitmemevli olduğumuz halde yıllardır gitmediğimiz düğünler davetler oluyor.eşim tek gidiyor bazenkafaya takılacak bir sorun değil ki bu
adamlara çip mi taksak?nişanlı olmanın evli olmanın gereği dip dibe yapışık yaşamak ve aldığı nefesten bile haberdar olmakmışşş.bak bdv de neler öğreniyoruzzz40 fırın ekmek yiyeyim o zman![]()
Ulaannnnn bu gece beni çok guldurdunuz. Buda doğruGelecegini bildigi icin cagirmamid. Diyrosun bide yalandan cagirsaydi![]()
Kesinlikle kesinlikleadamlara çip mi taksak?nişanlı olmanın evli olmanın gereği dip dibe yapışık yaşamak ve aldığı nefesten bile haberdar olmakmışşş.bak bdv de neler öğreniyoruzzz![]()
Kv o tapuyu sana vermezAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Bu kadar yeni gelinligi abartmasaniz mi sanki amannn.bir kez olsun şöyle bileziklerimi koluma takıp yeni gelin rujumu da sürüp düğünlere gitmemisim vay halime asi ruhumKafama yeni gelin yazdırıcam
Ama insan nezaketen yalandan çağırır.