- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Bunda göğüs gerecek ne var? Kayınvalidem kilolu, arkada sıkışmasın rahat etsin diye ben teklif ediyorum öne oturmasını.bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum
14 yaşında çocukla yan yana oturmanızın ne gibi bir sakıncası var? Neden saçma ötesi saçma?Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Karı koca olmanın gereği midir önde oturmak? Yatak mı bu, anca beraber kanca beraber ahsksjskjsKaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçasıOtursun ,oturun ne farkeder? Ön koltukta oturmak iktidar savaşı gibi çok tuhaf
Yahu birak otursun, bu araba ön koltuk sevdanizi anlamiyorum ehliyetiniz yoksa gidin ehliyete yazdirin soforlugu siz olun hatta bu en kökten bir cözüm :) ha ön koltuk esin oturmus ha kaynana farketmez soforlugu sen yapmis olursunDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
iyi bir davranış şekli değil kv in hareketi. arabamız varken kayınvalideme ben anne sen otur istersen diye teklif de bulunmuştum kv hiç istemedi oyle bişey ama direk gidip yapışması sen geç demesi hoş olmamış. bir daha ki severe sen ondan önce davran otur ve kalkma.Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Ne oluyor boyunuz kadar 13-14 yaşındaki "çocukla" arkada oturunca?Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Gelmesin boşverin, hayat böyle basit şeyleri dert etmeyecek kadar kısa.Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Kayınalidem kendi yeğeniyle arkaya otursa daha hoş benceBunda göğüs gerecek ne var? Kayınvalidem kilolu, arkada sıkışmasın rahat etsin diye ben teklif ediyorum öne oturmasını.
14 yaşında çocukla yan yana oturmanızın ne gibi bir sakıncası var? Neden saçma ötesi saçma?
Karı koca olmanın gereği midir önde oturmak? Yatak mı bu, anca beraber kanca beraber ahsksjskjs
Ne sakıncası var işte onu soruyorum, ne yapacak o çocuk size?Kayınalidem kendi yeğeniyle arkaya otursa daha hoş bence
Kazık kadar çocukla arkaya oturmak hoş gelmedi kilolu falanda değil bir rahatsızlığıda yok
Ama arka koltukta çocuklar oturur,ön koltukta erkek annesi yada eşi oturur.Ne oluyor boyunuz kadar 13-14 yaşındaki "çocukla" arkada oturunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?