Kaynanam ve ön koltuk sevdası

Kayınalidem kendi yeğeniyle arkaya otursa daha hoş bence
Kazık kadar çocukla arkaya oturmak hoş gelmedi kilolu falanda değil bir rahatsızlığıda yok
Sanki tek arabada kocanızı görüyorsunuz,
Büyüyün artık yaa.evliligi bukadar çekilmez hale getirmekte pes yaa

Ama arka koltukta çocuklar oturur,ön koltukta erkek annesi yada eşi oturur.
Adabı muhaşeret de böyledir
Burada çocuğun yaşı ve cinsiyeti sorun konu sahibi için, ben öyle anladım 13-14 yaşında kazık kadar çocukla arkada oturmak yanlış gelmiş. Neyi yanlışsa artık.

Ayyyy otursun nolcak. Neyin eksildi arkada oturunca. Böyle ufak şeyleri problem yapmayın. Bende kayınvalidem kayınpederim varken ön koltuğu onlara veririm hep. Nolcak

Ama arka koltukta çocuklar oturur,ön koltukta erkek annesi yada eşi oturur.
Adabı muhaşeret de böyledir
Böyle bir adab-ı muaşeret mi var?
Benim bildiğim bir tane taşıt protokolü var, onda da makam sahibi arka sağ, makam sahibinin eşi de arka sol da oturur. Bu durumda şoför kaynana olmalıydı

Böyle bir adab-ı muaşeret mi var?
Benim bildiğim bir tane taşıt protokolü var, onda da makam sahibi arka sağ, makam sahibinin eşi de arka sol da oturur. Bu durumda şoför kaynana olmalıydı
Adab-ı muaşeret demedi zaten. Muhaşeret böcek, her türlü zararlı yaratık demek. Adab-ı muhaşeret de bu yaratıklarla yaşama kuralları sanırım. Konu sahibinin zihniyeti de böyle zaten. 13 yaşında çocuktan huylanan birinden bahsediyoruz sonuçta. Çok isabetli bir deyim olmuş mor delisi

Karı koca olmanın gereği midir önde oturmak? Yatak mı bu, anca beraber kanca beraber ahsksjskjs
Nikahın düşüyor haberin yok mu
İyi güldüm buna valla allah da seni güldürsün

Konu sahibi hayat ön koltukta güç mücadelesi vermek için çok kısa
Ayrıca çocukla yan yana oturmaktan kötü niyet arayacak insanlar değillerdir insanlar sizin gibi

Öncelikle, dert değil bu, takılmayın lütfen. Biz esimin ailesinden uzakta oturuyoruz. Bi kere denk geldigimizde, ben esimin yanina oturmustum .Sonra kayinvalidemlere sordum tam yerlesmeden. İsterseniz öne oturabilirsiniz (istekli sormustum, hani laf olsun diye degil) yok kızım yok demisti. Sizin kayinvalidenizin sizi yönlendirmesi dogru degil.

Bizim araba kamyonet, biz mecburen öne oturuyorduk ama otomobil de rahmetli kaynanamı öne oturturduk, araba tutuyordu kadını, önce ilaç verirdik sonra öne oturtur emniyet kemerini takardık.

e siz oturmasaniz kayinvalide oturacakti arkaya evlatlik gibi kaldi orda yazik diye dusunecek miydiniz?

ben kayinvalidenin davranisini da hos bulmadim oyle koltuk kapismasi dogru degil bence de herhangi bir rahatsizligi yoksa one oturmak icin oyle hareketler yapmamaliydi ama yaptiysa da bu bir dert degil.

Hahah çoğu kişide aynı şey var emin olabilirsiniz

Konu sahibinin zihniyeti hep bir değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…