- 3 Şubat 2018
- 25.996
- 111.862
- 598
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Sanki tek arabada kocanızı görüyorsunuz,Kayınalidem kendi yeğeniyle arkaya otursa daha hoş bence
Kazık kadar çocukla arkaya oturmak hoş gelmedi kilolu falanda değil bir rahatsızlığıda yok
Burada çocuğun yaşı ve cinsiyeti sorun konu sahibi için, ben öyle anladım 13-14 yaşında kazık kadar çocukla arkada oturmak yanlış gelmiş. Neyi yanlışsa artık.Ama arka koltukta çocuklar oturur,ön koltukta erkek annesi yada eşi oturur.
Adabı muhaşeret de böyledir
Ayyyy otursun nolcak. Neyin eksildi arkada oturunca. Böyle ufak şeyleri problem yapmayın. Bende kayınvalidem kayınpederim varken ön koltuğu onlara veririm hep. NolcakDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Böyle bir adab-ı muaşeret mi var?Ama arka koltukta çocuklar oturur,ön koltukta erkek annesi yada eşi oturur.
Yok artık ya.ön koltuk savaşımı yapıyorsunuz,ön teker ayrı arka teker ayrı yere mi gidiyor?
Birde arka koltukta çocukla oturdum diye belirtmek pess diyorum
Ama arka koltukta çocuklar oturur,ön koltukta erkek annesi yada eşi oturur.
Adab-ı muaşeret demedi zaten. Muhaşeret böcek, her türlü zararlı yaratık demek. Adab-ı muhaşeret de bu yaratıklarla yaşama kuralları sanırım. Konu sahibinin zihniyeti de böyle zaten. 13 yaşında çocuktan huylanan birinden bahsediyoruz sonuçta. Çok isabetli bir deyim olmuşBöyle bir adab-ı muaşeret mi var?
Benim bildiğim bir tane taşıt protokolü var, onda da makam sahibi arka sağ, makam sahibinin eşi de arka sol da oturur. Bu durumda şoför kaynana olmalıydı
Rahatsız olduğunuz bir şey varsa o anda yüzlerine söyleyin. Orada susup buraya gelip konu açmak komik duruyor.Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Sıcak değil de nemden, bu tür konular açılıyor kanımca
Nikahın düşüyor haberin yok muKarı koca olmanın gereği midir önde oturmak? Yatak mı bu, anca beraber kanca beraber ahsksjskjs
Bizim araba kamyonet, biz mecburen öne oturuyordukNikahın düşüyor haberin yok mu
İyi güldüm buna valla allah da seni güldürsün
Konu sahibi hayat ön koltukta güç mücadelesi vermek için çok kısa
Ayrıca çocukla yan yana oturmaktan kötü niyet arayacak insanlar değillerdir insanlar sizin gibi
Hahah çoğu kişide aynı şey var emin olabilirsinizDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Konu sahibinin zihniyeti hep bir değişik.Nikahın düşüyor haberin yok mu
İyi güldüm buna valla allah da seni güldürsün
Konu sahibi hayat ön koltukta güç mücadelesi vermek için çok kısa
Ayrıca çocukla yan yana oturmaktan kötü niyet arayacak insanlar değillerdir insanlar sizin gibi
Araba görmemişlikle alakalı değildir bence de. Kesinlikle nemden.Sıcak değil de nemden, bu tür konular açılıyor kanımca
Peki bu konu bizi hangi güzide varoş semtimize götürüyor bugün? Margaret’la bugün neredeyiz?Araba görmemişlikle alakalı değildir bence de. Kesinlikle nemden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?