Kaynanam ve ön koltuk sevdası

Konu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
Birde ben kvme yer veriyorum diyenler olmuş bende soruyorum her defasında annecim öne geç rahat edersin diyorum hiçte redetmiyor sağolsun hemen geçiyor ama tavrı hoşuma gitmedi yani
Akrabalara hava atcak diye bakın ben önde oturuyorum

Bende normalde arkaya otururum rahat gitsin diye ama bana sen arkaya geç diye çocuk gibi uyarirsa yok sen geç der otururum sizde öyle yapsaydiniz . Bu kadar takılmayın küçük bir ayrıntı

Ama ön koltuk öyle göz gerecek hava atacak birsey mi gercekten? Ve öyleyse neden? Yani özelligi ne istatistiklere göre kazada en cok onlar ölen olanlardan haric

Akrabalara hava mı atacak ay bayılazaam

1. Ön koltukta kimin oturduğunun bence bir önemi yok. Yeri gelir kendim otururum yeri gelir bir buyuk varsa siz oturun derim, duruma bağlı. Kendi arabam olsa gerinirdim vs kısmı cok anlamsız.

2. Ama siz oraya yönelmişken kayinvalidenin sen arkaya gec demesi kesinlikle yanlış, o konuda haklısınız.

3. Arka tarafta boyum kadar cocukla oturdum, evlatlik, saçma otesi saçma vs soylemleriniz ise bana gore asıl sacma olan. Çocuk işte ne yapacak size?

Sonuc olarak tüm konuda %25 falan haklısınız diyebilirim.

Öne gec rahat edersin dediginizde bunu gönülden teklif ettiğinizi dusunuyordur. Eger oylesine teklif ediyorsaniz hic soylemeden ön koltuga siz oturun. Hem öne gec deyip hem hic reddetmiyor demek abes degil mi?

Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Ben hak verdim konu sahibi sana. Cocukla oturman konu degil ama kv nin yaptigi kucuk gorunse de bazen sinek de kucuk ama mide bulandiriyor.

Bize gore normal ya da anormal olmasi farketmez, senin icin normal degilse, sen rahatsiz oluyorsan bitmistir.

Birdahakine ve her dahakine direkt öne otur, kv bisey derse yok anne ben burda oturmak istiyorum, arkada gitmeyi sevmem zaten sen otur lutfen de ve yerinden kalkma.
Ben olsam oyle yapardim.

Nasıl bir dünyanız var kaynana akrabalara bununla hava atıyor ya Siz öne geç rahat edersin annecim diyorsunuz, kadın da rahat etmek için geçiyor demek ki. İstemiyorsanız söyleyin niyetinizi açık açık. Annecim arkada çocukla oturamam, o beni yer deyin mesela.

emir vererek söylediyse bunu hoş değil bence. neden arkaya geçeyim yani? sebep ?? deseydiniz

Bak ne diyeceğim, sen kayınvalide olunca gelinine öyle yap, kayınvaldene sorup yer veriyorsan da arkasından konuşma, bırak akrabalara hava atsın, sen de kayınvalde olunca akrabalara hava atarsın. Ön koltuğa oturmakla ne havası olacaksa. Ayrıca önde kovanla oturunca nikahın mı tazeleniyor, garantiye mi alıyorsun, arka koltukta çocukla oturunca evlilik bağın mı zayıflıyor. Hiç mi işin gücün yok da buna takıldın, amacın burada tartışma çıkartıp birilerinin banlanmasına sebep olmak ise hava sıcak ama nem çok …

Bence bu kadar takmayın böyle küçük şeyleri..
Diyelim ki bilerek yaptı (muhtemel çünkü önünüze geçmiş) hiç umursamayın..
Art niyetliyse bile amaçsız kalır işte hareketi

Kafaya takılmayacak kadar basit bir konu. Hiç polemiğe de girmeyin sakın. Gerek yok bu tarz şeyler. Oturabilir ve kendi anneniz gelmiş olsa belkide ön koltuğu siz ona teklif edecektiniz. Birde o açıdan bakın

Eklemek istiyorum
Birde şöyle düşün. Anne değilim ama oğlum olsa ve gelinim ön koltuğu bana teklif etse hoşuma giderdi ve çok saygılı bulurdum bu hareketini..

Yapmayın ya hu ön koltukta oturmakla havalı olunmuyor. Yani ben ön koltukta oturan birini görünce vuuuu çok havalı demiyorum

Genelde tam tersidir, sen büyüğüne teklif edersin aaaa olmaz derler. Sizin bunu takmanız da saçma kayınvalidenizin size geç bakayım arkaya demesi de saçma. Bir yarışa gerek yok bana göre.
Biz de çocuktan sonra arka koltuk kıymete bindi, herkes çocuğun yanına arkaya geçmek istiyor gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…