- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Bende normalde arkaya otururum rahat gitsin diye ama bana sen arkaya geç diye çocuk gibi uyarirsa yok sen geç der otururum sizde öyle yapsaydiniz . Bu kadar takılmayın küçük bir ayrıntıKonu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
Birde ben kvme yer veriyorum diyenler olmuş bende soruyorum her defasında annecim öne geç rahat edersin diyorum hiçte redetmiyor sağolsun hemen geçiyor ama tavrı hoşuma gitmedi yani
Akrabalara hava atcak diye bakın ben önde oturuyorum
Konu sahibi, çocukla arkaya oturunca birşey olmaz inanın.Sizin mantığınıza göre kv ,torunu yaşında çocukla arkaya oturacaktı.Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Konu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
Birde ben kvme yer veriyorum diyenler olmuş bende soruyorum her defasında annecim öne geç rahat edersin diyorum hiçte redetmiyor sağolsun hemen geçiyor ama tavrı hoşuma gitmedi yani
Akrabalara hava mı atacak ay bayılazaamKonu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
Öne gec rahat edersin dediginizde bunu gönülden teklif ettiğinizi dusunuyordur. Eger oylesine teklif ediyorsaniz hic soylemeden ön koltuga siz oturun. Hem öne gec deyip hem hic reddetmiyor demek abes degil mi?Konu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
Ben hak verdim konu sahibi sana. Cocukla oturman konu degil ama kv nin yaptigi kucuk gorunse de bazen sinek de kucuk ama mide bulandiriyor.Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Nasıl bir dünyanız var kaynana akrabalara bununla hava atıyor yaKonu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
emir vererek söylediyse bunu hoş değil bence. neden arkaya geçeyim yani? sebep ?? deseydinizDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Bak ne diyeceğim, sen kayınvalide olunca gelinine öyle yap, kayınvaldene sorup yer veriyorsan da arkasından konuşma, bırak akrabalara hava atsın, sen de kayınvalde olunca akrabalara hava atarsın. Ön koltuğa oturmakla ne havası olacaksa. Ayrıca önde kovanla oturunca nikahın mı tazeleniyor, garantiye mi alıyorsun, arka koltukta çocukla oturunca evlilik bağın mı zayıflıyor. Hiç mi işin gücün yok da buna takıldın, amacın burada tartışma çıkartıp birilerinin banlanmasına sebep olmak ise hava sıcak ama nem çok …Konu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım? GOP gibi duruyor.Peki bu konu bizi hangi güzide varoş semtimize götürüyor bugün? Margaret’la bugün neredeyiz?
Yapmayın ya hu ön koltukta oturmakla havalı olunmuyor. Yani ben ön koltukta oturan birini görünce vuuuu çok havalı demiyorumKonu çocuk değil ama ben kvnin yerinde olsam gelinimi öne otururum kendim yegenimin yanına otururum ne işim var benim arkada çocukla önde kocamla oturmak varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?